men geldimm...Eee hafta içi yoksunuz hafta sonu yoksunuz nerdesiniz cemaat
aleykum selamm.. amin hepimizinkini bağışlasın Allahım hepsine sağlık sıhhat versin.. oh büyütmüşsün ne güzel darısı başıma :)Selamün aleykümm..memnun oldum canım...evet demirbaşlardan biri sayılırım...o dönemden beş altı kişi kaldık zaten....Rabbim bağışlasın kuzucuğunu..benimde iki kızım var biri 6 yaşında birinci sınıfa gidiyor diğeri 3 yaşını doldurucak aralıkta...
aleykum selamm.. amin hepimizinkini bağışlasın Allahım hepsine sağlık sıhhat versin.. oh büyütmüşsün ne güzel darısı başıma :)
büyüdükçe en azından babası oyalayabilir şimdi 7/24 anneciyiz babada durmuyoruz. öyle ümit ediyorum en azından :)Aminn...büyüttüm ama bi gaz sancıları yok onun haricinde dertleri arttı yani....
büyüdükçe en azından babası oyalayabilir şimdi 7/24 anneciyiz babada durmuyoruz. öyle ümit ediyorum en azından :)
kızlar yaa böyle olmuyo buraya bakıyorum kendime bakıyorum hep konuşuyoruz ama icraat yok gibi...eskisi gibi menü paylaşalım akşamları...şuan banada çok zor geliyo çünkü menülerim berbat hep yememem gereken şeyler vs...ama birbirimizi takip ederek kontrol ederek başarabiliriz...en kötü buraya yazmaya çekineceğimiz için daha düzgün besleniriz falan...ne dersiniz...
asuman abla nursenaa dafi ablaa yasemin ablaaa meyra ve yeni gelen arkadaşlar(diyete tam gaz devam edenler üzerine alınmasın lütfen) varmısınız...?
Zeynepcim ben menü paylaşmak istemiyorum kendi adıma çok ve karışık yiyorum zaten ama paylaşmaya karşı değilimAminn...büyüttüm ama bi gaz sancıları yok onun haricinde dertleri arttı yani....
Zeynepcim ben menü paylaşmak istemiyorum kendi adıma çok ve karışık yiyorum zaten ama paylaşmaya karşı değilim
Dertler Büyüdükçe daha da artacak malesef Zeynepcim
Anne babaya bağımlılıkları azalsa da sorumluluk ve dertler büyüyor
Ben de aynı durumdayım canım toparlayamadım gittiaynen ya....menü konusunda bende aynıyım ablacım ama başlamak lazım gibi geliyo bana yoksa hiç frenliyemiyorum kendimi aklımda hep bişeyler yemek var...nereye gitti benim o hevesim iradem bilmiyom yani...
selam cücüşleriiimmm ,özlendinizzz
kızlar yaa böyle olmuyo buraya bakıyorum kendime bakıyorum hep konuşuyoruz ama icraat yok gibi...eskisi gibi menü paylaşalım akşamları...şuan banada çok zor geliyo çünkü menülerim berbat hep yememem gereken şeyler vs...ama birbirimizi takip ederek kontrol ederek başarabiliriz...en kötü buraya yazmaya çekineceğimiz için daha düzgün besleniriz falan...ne dersiniz...
asuman abla nursenaa dafi ablaa yasemin ablaaa meyra ve yeni gelen arkadaşlar(diyete tam gaz devam edenler üzerine alınmasın lütfen) varmısınız...?
ve utanarakta olsa baslangıcı yapayım...
kahvaltı:çeyrek ekmek arası peynir ve recel...
ara: iki minik trabzon hurması...
akşam: 1 tabak makarna....
birazdan yeşilçay içicem...su az içtim miktarını hatırlamıyorum...ve meyracımm mutfak kapandı inş...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?