Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

kızlar yaa böyle olmuyo buraya bakıyorum kendime bakıyorum hep konuşuyoruz ama icraat yok gibi...eskisi gibi menü paylaşalım akşamları...şuan banada çok zor geliyo çünkü menülerim berbat hep yememem gereken şeyler vs...ama birbirimizi takip ederek kontrol ederek başarabiliriz...en kötü buraya yazmaya çekineceğimiz için daha düzgün besleniriz falan...ne dersiniz...

asuman abla nursenaa dafi ablaa yasemin ablaaa meyra ve yeni gelen arkadaşlar(diyete tam gaz devam edenler üzerine alınmasın lütfen) varmısınız...?

aleykum selamm.. amin hepimizinkini bağışlasın Allahım hepsine sağlık sıhhat versin.. oh büyütmüşsün ne güzel darısı başıma :)

Aminn...büyüttüm ama bi gaz sancıları yok onun haricinde dertleri arttı yani....
Zeynepcim ben menü paylaşmak istemiyorum kendi adıma çok ve karışık yiyorum zaten ama paylaşmaya karşı değilim
Dertler Büyüdükçe daha da artacak malesef Zeynepcim
Anne babaya bağımlılıkları azalsa da sorumluluk ve dertler büyüyor

aynen ya.... menü konusunda bende aynıyım ablacım ama başlamak lazım gibi geliyo bana yoksa hiç frenliyemiyorum kendimi aklımda hep bişeyler yemek var...nereye gitti benim o hevesim iradem bilmiyom yani...

aynen ya.... menü konusunda bende aynıyım ablacım ama başlamak lazım gibi geliyo bana yoksa hiç frenliyemiyorum kendimi aklımda hep bişeyler yemek var...nereye gitti benim o hevesim iradem bilmiyom yani...
Ben de aynı durumdayım canım toparlayamadım gitti
Artık spor da yapamıyorum yani acil boğazı kısmak lazım

selamün aleyküm...
bugün gündüz gezmeye gittim, akşamda geldim iş güç derken bu vakit oldu.
bugün buraya çok şahane kar yağdı kızlar, 16saattir durmadan lapa lapa yağdı.....
görmemiş gibi oldum resmen, kaç senedir yağmayınca....
aslında bir ben değil herkes çok sevindi....
şimdi baktımda lapalık o kadar kalmamış, ama yinede yağıyor inceden....
rabbime hep sonsuz şükürler olsun inşaallah...... AMİN

kızlar bende diyet ne alemde derseniz diyet miyet 2haftadır bende hikaye oldu: ))))
yiyorum gitsin...... hele bugün hele bugüüüüün neler yedim neler......
kesin 3kg artıdayım.... cumada günüm var: (
gerçi zaten bu hafta liste yok allahtan: ))))))
bu haftadan sonraki hafta iyice asılayım diyorum bu aldığım ve daha 2-3günden alacağım artıların bir miktarını verebilmek için....
menülü ve yeşilçaylı bir asılma.....
bakalım nasip rabbim ne göstercek......
karbonhidratmış, yağmış yiyorum gitsin..... etten sütten uzak birde: (
hadi yine etten bir miktar yiyorumda süt gurubu yerlerde....
olmaz olmamalı böyle: (
hepimiz canlanmalıyız......

canım ben varım, sana özel demiyorum yanlış anlama sakın canımcım çoğulluk ve süreklilik olmayıncada tekil ilerlemek pek tad ve gaz vermiyor....
toplanmamız lazım..... canlanmamız lazım....
ben varım.....

mutfak kapandı: )
tebrikler canım......
benim günlerim akşam ezanı ile başladığı için yarın uçtu benim bu durumda, ama perşembe yaparım inş....
cuma günüm var cumayı geç: )))))
ama cumartesi tekrardan devam edebilirim.
yarında en azından yeilçayımı içerim paylaşırım sizinle içtim diye.....

selam cücüşleriiimmm ,özlendinizzz

bizde seni özledik tatlım: )

merhabalar durumlar bendede pek parlak değil ama toparlıyacam . bugün çok canım sıkıldı 3 aylık kan için ilaç tedavim vardı işte 40 gündür hapımı hergün içiyorum. baktım olmuyor bir dr. arkadaşta aile hekiminiz sana neden ilaç verdi iğne verseydi keşke en azından iştahın artmazdı dedi.( eczacımızda ben hatırlıyorum bu ilaçları içerken 6 kilo almıştım demez mı kadında incecik) ve soluğu aile hekiminin yanında aldım. yok kan iğnelerini devlet ödemiyormuş orda problem yok alıcam tamam dedim. ama iğneyi vurdurabilmem için dr. reçete yazması lazımış kadın inat etti yazmamda yazmam diye delirtti benii o kadar zor bir aile hekimimiz varki yani onunla bir arpa boyu yol alamıyoruz bütün hastalarıda şikayetcii uufff

kusura bakmayın biraz uzun oldu bende ilaçları içmiyeceğimi söyledim yani artık besinlerden kanımı çoğaltmaya çalışayım yapcak bişey yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…