Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Kızlar oğlum 6 aya girecek bana sebzeyle yapacağım ek gıda önersenize sadece kabak aklıma geldi
bizim gelin patates havuç irmikle ilk çorbasını yapıyordu çocukların oda sadece suyunu azar azar başlıyordu bir hafta sadece bunu yediriyordu mideleri alışsın diyee

bana biraz tuhaf ve az görünüyordu ama kendisi zaten dr. işi kitabına göre yapıyordu bebeklerin bi çorbasını geçenlerde yaptımda ordan biliyorum.

ya size bsy sorcam ben 62 kilo 1,68 boyundayım herkes zayıf oldugumu söylüo ama ben kendimi her zaman kötü hissediyorum bacaklarım sanki çok kalın obez gibi hissediyorum ya neden acaba

ya size bsy sorcam ben 62 kilo 1,68 boyundayım herkes zayıf oldugumu söylüo ama ben kendimi her zaman kötü hissediyorum bacaklarım sanki çok kalın obez gibi hissediyorum ya neden acaba
cnm normal kilodasın bence tabi bacaklarını sporla inceltebilirsin. Şuan kendimi 15 katlı bir binadan atma ihtiyacı duydum

Selamünaleyküm kızlar :) ben sabah hiç bir şey yemedim sadece bir bardak şekersiz çay içtim. Ve hazırlık yapmaya başladım. Çünkü misafirlerle hazırladıklarımdan azıcık yesem bütün gün almam gereken kaloriyi almış olacağım. Akşamda tutabilirsem boğazımı yememeyi düşünüyorum. Ben buarada çıkıyorum yarım saate gelirler öpüyorum canlar :*

eeyyy topicimin güzelleri hadi bakalım silkelensin herkess,atsın üzerindeki ölü toprağınııııı

sıradaki parçam isteyipte yapamayanlara gelsiiiinnn

SON ŞİŞMANLIK NEYE YARAR ,HERKESİİNNN GÖBEĞİ VAR ,DİYETE KADAAAARRRRRRRRR

Canım benimki uydurmasyon biraz evde benden başka yiyen olmadığı için kafama göre yapıyorum
Az çiğ karnıbaharım varmış incecik doğrayıp az yağla tavada soteledim yumuşasın diye azcık su ekleyip onla pişirdim iyice çekince suyunu hafif kızarır gibi oldu sonra yumurtayı çırpıp Döktüm üzerine bol da pulbiber ekledim kavururken azcık da yumurtaya kaşar rendeledim ama şart değil bence lorla da güzel olur sonra da yedim afiyetle işte : )
Hatice senin gibi ben de yapıyorum haşlayıp beşamel sos ve üzerinde kaşarla fırına veriyorum o da çok güzel oluyor

Bencede güzel yada haşlayıp üsyüne sarmısaklı yoğurt ve salçalı sos yada ketcap. Mantı gibi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…