Tuzlu kek gibi içine peynirde olunca börek gibi eşim sevmeddiay güzel oluyor mu acaba akılda deli sorulaar
bizim gelin patates havuç irmikle ilk çorbasını yapıyordu çocukların oda sadece suyunu azar azar başlıyordu bir hafta sadece bunu yediriyordu mideleri alışsın diyeeKızlar oğlum 6 aya girecek bana sebzeyle yapacağım ek gıda önersenize sadece kabak aklıma geldi
cnm normal kilodasın bence tabi bacaklarını sporla inceltebilirsin. Şuan kendimi 15 katlı bir binadan atma ihtiyacı duydumya size bsy sorcam ben 62 kilo 1,68 boyundayım herkes zayıf oldugumu söylüo ama ben kendimi her zaman kötü hissediyorum bacaklarım sanki çok kalın obez gibi hissediyorum ya neden acaba
Cücüşüm biz de seni özledik ne var ne yok ne alemdesin bakalım
CNM ÖYLE DEĞİL İŞTE BACAKLARIMDA NORMAL AMA ÖYLE HİSSEDİYORUM PSİKOLOJİK YANİcnm normal kilodasın bence tabi bacaklarını sporla inceltebilirsin. Şuan kendimi 15 katlı bir binadan atma ihtiyacı duydum
Benide yanına alcnm normal kilodasın bence tabi bacaklarını sporla inceltebilirsin. Şuan kendimi 15 katlı bir binadan atma ihtiyacı duydum
AYY SÜPEERR:deeyyy topicimin güzelleri hadi bakalım silkelensin herkess,atsın üzerindeki ölü toprağınııııı
sıradaki parçam isteyipte yapamayanlara gelsiiiinnn
SON ŞİŞMANLIK NEYE YARAR ,HERKESİİNNN GÖBEĞİ VAR ,DİYETE KADAAAARRRRRRRRR
Canım benimki uydurmasyon biraz evde benden başka yiyen olmadığı için kafama göre yapıyorumhayatım değiştiremedim bende hapları bıraktım dr. çok inatçı hayata benim istediğim bir ilacı yazmıyor halbuki kan iğnesi istedim saddece ilaçları bırakıcam dedim bırak dedi ben kan iğnesi yazmam onun riskini alamam dedi inat etti hiçbir rizkide yok yani sordum çünkü yok damarı denk getiremezlermiş
yok canım yaa nur ailesini görünce unutmuştur bileetakmasın yaniii hayırlısıyla gitti yaa problem yoktur bence : )
süper kitabını aldınız mı hocanın diyeti sağlıklı gerçekten :)
sağol canım seninde günlerin hayırlı olsunyalnız şu karnabahar tarifini isterim : ) geçen kıymalı yapmıştım güzel olmuştu. gerçi az haşlayıp yumurtaya buluyup kızartıyoruz yaa bayılıyorum ama kızartma olduğu için yapamıyoruum sen az yağla yapabiliyorsan bende denerim :)
Bencede güzel yada haşlayıp üsyüne sarmısaklı yoğurt ve salçalı sos yada ketcap. Mantı gibiCanım benimki uydurmasyon biraz evde benden başka yiyen olmadığı için kafama göre yapıyorum
Az çiğ karnıbaharım varmış incecik doğrayıp az yağla tavada soteledim yumuşasın diye azcık su ekleyip onla pişirdim iyice çekince suyunu hafif kızarır gibi oldu sonra yumurtayı çırpıp Döktüm üzerine bol da pulbiber ekledim kavururken azcık da yumurtaya kaşar rendeledim ama şart değil bence lorla da güzel olur sonra da yedim afiyetle işte : )
Hatice senin gibi ben de yapıyorum haşlayıp beşamel sos ve üzerinde kaşarla fırına veriyorum o da çok güzel oluyor
evett hepsini aldım okumaya başladım. yazdıkları beni ikna etti güzel bi yaşam biçimi gerçekten :)süper kitabını aldınız mı hocanın diyeti sağlıklı gerçekten
hoşgeldin bstor merve ben yaş 22Kızlar beni de aranıza alır mısınız ?
98 kiloyum
Buyur gel ama çıtır olana kadar gitmek yokKızlar beni de aranıza alır mısınız ?
98 kiloyum
Hoşgeldin aldık bile : )Kızlar beni de aranıza alır mısınız ?
98 kiloyum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?