arkadaslar yoldaym izmire dogru ins. sorunsuz giderim. oglan uyudu sukur. biletimi izmirden abim ayirtti sozde kestrmemis bindim arabadan indirdiler ya 45dk bekledm he cocukla otogarda. kaynnmda vardu zaten gitmemi istemiyodu iyice tuz biber oldu. neyse artk yoldaym
selam kızlar.. bu saatte kimsecikler yoktur ama
pazartesi ve bugün uğrayamadım hiç. Pazartesi Kıs temizliği yaptım evin şeklini değiştirdim akşama kadar onunla uğraştım. akşamda yorgunluktan sızmışım.
Bugün ise bir arkadaşıma kahvaltıya gittim ve yarım ekmeği götürdümAkşam özel derse gittim. biraz eşimle tv izledim derken aklıma geldiniz biraz geç oldu ama
Bu arada yarında ufak kaçamaklarım olabilir misafirlerim var ama kesinlikle yarım ekmeği götürmem.
GÜNAYDIN kızlar
Biraz silkelenmek lazım havalar soğudu diye herkes kabuğuna mı çekiliyor ne oluyor?
Ben bu hafta dikkat ettim daha doğrusu çok kaçırmadım diyebilirim
Sabah 2 dilim cok tahıllı ekmek beyaz peynir maydanoz
Öğlen mercimek çorba 2 biber dolma biraz kapuska biraz saksuka 1 dilim kepekli ekmek
Ara 2 elma 1/2 dilim pasta
Aksam palamut fırında esim yapmış salata da hazırdı hazır sofraya oturdum cayı da delmemiş superdi 2 dilim de ekmek yedim
2 kibrit kutusu kadar da tahin helva yedim
Baktım da yazınca cok yemişim ya:) neyse inşallah eksi ile kapatacağım haftayı opüyorumsizi
günaydın hanımlar gününüz güzel geçsin
kahvaltı 2 peynirli yumurta, yarımşar domates salatalık biber, yarım çay bardağı fındık fıstık badem, 3 yeşil zeytin 1 siyah zeytin, çay
:)
Canım memnun değilsen değiştir mecbur değilsin.merhabalar durumlar bendede pek parlak değil ama toparlıyacam . bugün çok canım sıkıldı 3 aylık kan için ilaç tedavim vardı işte 40 gündür hapımı hergün içiyorum. baktım olmuyor bir dr. arkadaşta aile hekiminiz sana neden ilaç verdi iğne verseydi keşke en azından iştahın artmazdı dedi.( eczacımızda ben hatırlıyorum bu ilaçları içerken 6 kilo almıştım demez mı kadında incecik) ve soluğu aile hekiminin yanında aldım. yok kan iğnelerini devlet ödemiyormuş orda problem yok alıcam tamam dedim. ama iğneyi vurdurabilmem için dr. reçete yazması lazımış kadın inat etti yazmamda yazmam diye delirtti benii o kadar zor bir aile hekimimiz varki yani onunla bir arpa boyu yol alamıyoruz bütün hastalarıda şikayetcii uufff
kusura bakmayın biraz uzun oldu bende ilaçları içmiyeceğimi söyledim yani artık besinlerden kanımı çoğaltmaya çalışayım yapcak bişey yok
Ay kaynananın diline sakız olur artık.arkadaslar yoldaym izmire dogru ins. sorunsuz giderim. oglan uyudu sukur. biletimi izmirden abim ayirtti sozde kestrmemis bindim arabadan indirdiler ya 45dk bekledm he cocukla otogarda. kaynnmda vardu zaten gitmemi istemiyodu iyice tuz biber oldu. neyse artk yoldaym
Kolay gelsin canımselam kızlar.. bu saatte kimsecikler yoktur ama
pazartesi ve bugün uğrayamadım hiç. Pazartesi Kıs temizliği yaptım evin şeklini değiştirdim akşama kadar onunla uğraştım. akşamda yorgunluktan sızmışım.
Bugün ise bir arkadaşıma kahvaltıya gittim ve yarım ekmeği götürdümAkşam özel derse gittim. biraz eşimle tv izledim derken aklıma geldiniz biraz geç oldu ama
Bu arada yarında ufak kaçamaklarım olabilir misafirlerim var ama kesinlikle yarım ekmeği götürmem.
Gel canım gel.hayırlı geceler güzeller
ben köyden döndüm.
ama farkedilir şekilde kilo alıyorum .
acilen bu gidişe dur deme vakti geldi. bu hafta yeğenimin yemin törenine gidicem dönüşte ipleri ele alıp sıkı tutma zamanı.
önümüzdeki hafta buralardayım inşallah
evett :)güzel kahvaltı karatay mı yapıyorsun ?
Canım memnun değilsen değiştir mecbur değilsin.
Ay kaynananın diline sakız olur artık.
evett :)
sağol canım seninde günlerin hayırlı olsunHayırlı günler
Ben de bugün geç kalktım daha kahvaltımı yapmadım şimdi kendime karnıbaharlı Omlet yapıp yiyeceğim inşallah
Bende bende isterim. Ben bir haşlama birde kaşarla fırında yapabiliyorum başka varmıhayatım değiştiremedim bende hapları bıraktım dr. çok inatçı hayata benim istediğim bir ilacı yazmıyor halbuki kan iğnesi istedim saddece ilaçları bırakıcam dedim bırak dedi ben kan iğnesi yazmam onun riskini alamam dedi inat etti hiçbir rizkide yok yani sordum çünkü yok damarı denk getiremezlermiş
yok canım yaa nur ailesini görünce unutmuştur bileetakmasın yaniii hayırlısıyla gitti yaa problem yoktur bence : )
süper kitabını aldınız mı hocanın diyeti sağlıklı gerçekten :)
sağol canım seninde günlerin hayırlı olsunyalnız şu karnabahar tarifini isterim : ) geçen kıymalı yapmıştım güzel olmuştu. gerçi az haşlayıp yumurtaya buluyup kızartıyoruz yaa bayılıyorum ama kızartma olduğu için yapamıyoruum sen az yağla yapabiliyorsan bende denerim :)
Bende bende isterim. Ben bir haşlama birde kaşarla fırında yapabiliyorum başka varmı
bacımsıın lakin kaşar racona ters
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?