- 21 Mayıs 2010
- 17.971
- 41.061
- 798
Sağol canım zamanında yapmışız yapacağımızı şimdi dikkat etsek ne faydageçmiş olsun bacııımmm. ne yapıyon kendine sen. dikkat et aman diyim
tebrikler: )
sinüs boyun omuz üşütmesi dışında iyiyim: ) sağolasın, sen nasılsın canım?
aynen.....
hayırlı geceler hatunlar :)
bugünkü menüm
kahvaltı:2 haşlanmış yumurta,yarım avuç içi peynir,1 yeşil zeytin,kara lahana,yarım turp,yarım çay bardağı ceviz,2 yemek kaşığı mantarlı menemen,çay
öğlen:sade şekersiz türk kahvesi
akşam: haşlanmış et 250 gr, mercimek salatası.
spor: 1 saat nivea boydyle dinamik sabahlar, leslie 3 mil
Sağol canım zamanında yapmışız yapacağımızı şimdi dikkat etsek ne fayda
Siz siz olun canınızın kıymetini bilin benden size abla tavsiyesi
çok şükür canım....uzun zamandır ağrılarım var benimde ve boyun fıtığından şüpheleniyorum ama bi fırsat bulup gidemedim doktora...romatizma ve bol kireçlenme mevcut öldürmüyo ağrılar ama güldürmüyoda işte....tabiki herşeye rağmen şükredicek çok şeyim var.....
sağol canım..öyle tabiki....
çok geçmiş olsun, rabbim acil şifalar versin sanada inş canım.
cümlemizede inş.
boynunu da aslında ihmal etmeyip vakitlice gitsen daha iyi olur sanırım değilmi?
belki daha kolay tedavi olur.
Zeynepcim geçmiş olsun canım
Sen de dikkat et muhakkak kendine
Haklısın meyracım dikkat etmek faydalıdır muhakkak
Ayete'l-Kürsi'yi bol okurum zaten daha da üzerine düşeyim inşallah şifa Allahtan inancımız tam şükür
Leslie 3 mil de 45 dk civarı canım
1 saat 45 dk. spor harika olmuşhayırlı geceler hatunlar :)
bugünkü menüm
kahvaltı:2 haşlanmış yumurta,yarım avuç içi peynir,1 yeşil zeytin,kara lahana,yarım turp,yarım çay bardağı ceviz,2 yemek kaşığı mantarlı menemen,çay
öğlen:sade şekersiz türk kahvesi
akşam: haşlanmış et 250 gr, mercimek salatası.
spor: 1 saat nivea boydyle dinamik sabahlar, leslie 3 mil
offff benimde başım ağrıyo, gün sahibinin evi soğuktu: (
başım, boynum, sinüslerim, sağ omzum ağrıyo.... soğuktan hemen kaptım şifayı: (((
vitrin bebeğiyim sanki: (
tezgahtaki bulaşıkları makineye kaldırıyım dedim baktım eğilirken falan kafam zonkluyor vazgeçtim yarın yaparım dedim bıraktım.
bir adaçayı içeyim bari....
çok şükür canım....uzun zamandır ağrılarım var benimde ve boyun fıtığından şüpheleniyorum ama bi fırsat bulup gidemedim doktora...romatizma ve bol kireçlenme mevcut öldürmüyo ağrılar ama güldürmüyoda işte....tabiki herşeye rağmen şükredicek çok şeyim var.....
1 mil yaklaşık 15 dk sürüyo. toplam 370 dkcanım spor listesi için haftalık toplam dakika yazılıyor, birazdan spor listesini yapıcam, toplam dakikayı şimdi yazarda yetiştirirsen tamamını ekliyim sporunun.
leslie3mil kaç dk bilmiyorumda.
çocuktan fırsat buldukça kaçıyorum spora1 saat 45 dk. spor harika olmuş
yeni ütün hayırlı olsun güle güle kullan:) ben o an elime ne gelirse kullanıyorum şişede su bulursam taa çeşme suyu doldurmaya üşendiğimden içme suyu kullanıyorum hazırda su yoksa çeşme suyu. hiç de okumadım kullanma klavuzunu yazıyo mu demek nasıl su konacağıarkadaşlar bugün ütüm geldi kullanma talimatını okudumda ister içme suyu kullan ister çeşme suyu kullan yada ikisini yarı yarıya karıştır demiş ayrıyeten suyun çok kireçliyse şişe suda kullanabilirsin demiş
benim kuzenin ütüsü bozulduda servisi neden içme suyu koydunuz sizin ütünüz çeşme suyuna uygun yapıldı demiş. bende karar veremedim içme suyu kulanayım dimii ?
Matematik zormus canim digerleri eh iste dedi bakicaz artik sonuclara gecen kardesim diyordu bizim burada ortaokulda okutulan matematik amerikada universite seviyesinde okutuluyor diye bi hoca soylemis gecen sene onun oglu teog a hazirlanirken ayni senin dedigin gibi diyordu cocuga takildigi yerde yardim edemiyorum cunki bizim gordugumuz matematikle cok farkli koskoca kadin en bastan matematigi ogrendi kitap aldi kendisine sirf cocuga katki olsun diye sukur istedigi yere girdiazmin,iraden hiç bitmesin daykom
evet canım veriliyor koruması ise vermekden daha zor! başladığımız bu kilo verme yolunda bende 20 kilo verdim vermeyede devam ediyorum.
canım benimki 6. sınıfa gidiyor teog a girmedi ama 6. sınıf zormuş benimkin de de bir isteksizlik sormaa napıcam bilmiyorum soru filan çözdürüyorum cevap anahtarından konturol ediyorum ama yapamadığı soruları anlatamıyorum bu noktada özel ders veya dersane lazım herhalde değil mii zaman olarak dersane istemiyorum ama herhalde mecbur kalıcaz dersaneye ...
konu anlatımlı güvender almıştım soruları yetersiz geldi morpa kampüsde var ama yeni soru bankası alıcam ne alsam ?
birde yeniden basketbola başladı okul idman koşuşturuyoruz teyzesi :) sizin teog nasıl geçti zormuydu ?
sizede geçmiş olsun kalan 20 kiloyu da kolaylıkla verirsiniz inş. : )
Gecmis olsun canim Allah rahmet eylesin tanidiginizada AminIyi akşamlar herkese
Bugün epey yoğundum öğlen hastaneye gittim artık tescilli fıtıklıyım boyun fıtığım tescilliydi şimdi de bel fıtığım tescillendi bikaç tane varmış ama biri sinire baskı yapıyormuş felan işte neyse epey sıkıntım var bu aralar dizden fıtıktan
Fizik tedavi önerdi ama hastane yoğunmuş o nedenle özel bir yer araştıracağız
Ben pek istemiyorum ama bakalım
Neyse hastaneden sonra arkadaşta oturmaya gittik
Akşam eve geldim misafirim geldi çaya onlar da az önce gittiler
Yarın da sabah kızımı dersaneye göndermek için yine erken kalkacağım öğlen de bir komşu teyzenin oğlu vefat etmişti onun kırkına gideceğiz bize biraz uzak mesafe ama eşim okuyacak zaten beraber gideceğiz
Pazar da dinlenirim inşallah
Meyrosumm gecmis olsun kuzum ne kar yagmis sizin oralara dikkat et sen de kendineoffff benimde başım ağrıyo, gün sahibinin evi soğuktu: (
başım, boynum, sinüslerim, sağ omzum ağrıyo.... soğuktan hemen kaptım şifayı: (((
vitrin bebeğiyim sanki: (
tezgahtaki bulaşıkları makineye kaldırıyım dedim baktım eğilirken falan kafam zonkluyor vazgeçtim yarın yaparım dedim bıraktım.
bir adaçayı içeyim bari....
Gecmis olsun canimsağol canım..
ilk fırsatta gidicem inş..
sağol ablacım...dikkat ediyorum kendimce ama doktor diyoki onu yapma bunu yapma yere eğilme şunu kaldırma vs vs... eeee kim yapcak bütün bunları...
Gule gule kullan utunu cesmeden doldur gitsin ne kadar korursan o kadar cabuk bozuluyorarkadaşlar bugün ütüm geldi kullanma talimatını
okudumda ister içme suyu kullan ister çeşme suyu kullan yada ikisini yarı yarıya karıştır demiş ayrıyeten suyun çok kireçliyse şişe suda kullanabilirsin demiş
benim kuzenin ütüsü bozulduda servisi neden içme suyu koydunuz sizin ütünüz çeşme suyuna uygun yapıldı demiş. bende karar veremedim içme suyu kulanayım dimii ?
yeni ütün hayırlı olsun güle güle kullan:) ben o an elime ne gelirse kullanıyorum şişede su bulursam taa çeşme suyu doldurmaya üşendiğimden içme suyu kullanıyorum hazırda su yoksa çeşme suyu. hiç de okumadım kullanma klavuzunu yazıyo mu demek nasıl su konacağışimdilik yaşıyo hala
Matematik zormus canim digerleri eh iste dedi bakicaz artik sonuclara gecen kardesim diyordu bizim burada ortaokulda okutulan matematik amerikada universite seviyesinde okutuluyor diye bi hoca soylemis gecen sene onun oglu teog a hazirlanirken ayni senin dedigin gibi diyordu cocuga takildigi yerde yardim edemiyorum cunki bizim gordugumuz matematikle cok farkli koskoca kadin en bastan matematigi ogrendi kitap aldi kendisine sirf cocuga katki olsun diye sukur istedigi yere girdi
Gecmis olsun canim Allah rahmet eylesin tanidiginizada Amin
Meyrosumm gecmis olsun kuzum ne kar yagmis sizin oralara dikkat et sen de kendine
Gecmis olsun canim
Gule gule kullan utunu cesmeden doldur gitsin ne kadar korursan o kadar cabuk bozuluyor
1 saat 45 dk. spor harika olmuş
geçmiş olsun canım neyseki şu kış günlerinde bitki çayları iyi gidiyor ...
geçmiş olsun dr. bi gitmek lazım en azından durumunu anlarsın canım ...
arkadaşlar bugün ütüm geldi kullanma talimatını okudumda ister içme suyu kullan ister çeşme suyu kullan yada ikisini yarı yarıya karıştır demiş ayrıyeten suyun çok kireçliyse şişe suda kullanabilirsin demiş
Matematik zormus canim digerleri eh iste dedi bakicaz artik sonuclara gecen kardesim diyordu bizim burada ortaokulda okutulan matematik amerikada universite seviyesinde okutuluyor diye bi hoca soylemis gecen sene onun oglu teog a hazirlanirken ayni senin dedigin gibi diyordu cocuga takildigi yerde yardim edemiyorum cunki bizim gordugumuz matematikle cok farkli koskoca kadin en bastan matematigi ogrendi kitap aldi kendisine sirf cocuga katki olsun diye sukur istedigi yere girdi
Meyrosumm gecmis olsun kuzum ne kar yagmis sizin oralara dikkat et sen de kendine
Gecmis olsun canim
Gule gule kullan utunu cesmeden doldur gitsin ne kadar korursan o kadar cabuk bozuluyor
1 saat 45 dk. spor harika olmuş
geçmiş olsun canım neyseki şu kış günlerinde bitki çayları iyi gidiyor ...
geçmiş olsun dr. bi gitmek lazım en azından durumunu anlarsın canım ...
Gecmis olsun canim
aynen bana da öyle diyolar kim yapacaksa işleri birgün onların dedğini yapsam ev alır başını gider hem de aç kalırız : )sağol canım..
ilk fırsatta gidicem inş..
sağol ablacım...dikkat ediyorum kendimce ama doktor diyoki onu yapma bunu yapma yere eğilme şunu kaldırma vs vs... eeee kim yapcak bütün bunları...
hayırlı olsun canım ütünarkadaşlar bugün ütüm geldi kullanma talimatını okudumda ister içme suyu kullan ister çeşme suyu kullan yada ikisini yarı yarıya karıştır demiş ayrıyeten suyun çok kireçliyse şişe suda kullanabilirsin demiş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?