Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

tebrikler: )

sinüs boyun omuz üşütmesi dışında iyiyim: ) sağolasın, sen nasılsın canım?
aynen.....

çok şükür canım....uzun zamandır ağrılarım var benimde ve boyun fıtığından şüpheleniyorum ama bi fırsat bulup gidemedim doktora...romatizma ve bol kireçlenme mevcut öldürmüyo ağrılar ama güldürmüyoda işte....tabiki herşeye rağmen şükredicek çok şeyim var.....

canım spor listesi için haftalık toplam dakika yazılıyor, birazdan spor listesini yapıcam, toplam dakikayı şimdi yazarda yetiştirirsen tamamını ekliyim sporunun.
leslie3mil kaç dk bilmiyorumda.

Sağol canım zamanında yapmışız yapacağımızı şimdi dikkat etsek ne fayda
Siz siz olun canınızın kıymetini bilin benden size abla tavsiyesi

sağol inş.
ama ablacım bu saatten sonra dikkat etmekte çok faydalıymış, annemden ve çevremden hep öyle duyuyorum bu fıtık için.
sende dikkat et yinede ne gerekliyse yapmaya çalış, zararın neresinden dönersek kardır, bir arkadaşım bel fıtığının ağrısı ve şifası için bol bol ayetelkürsi okudu, ve çok fayda gördü.

öyle tabiki....
çok geçmiş olsun, rabbim acil şifalar versin sanada inş canım.
cümlemizede inş.
boynunu da aslında ihmal etmeyip vakitlice gitsen daha iyi olur sanırım değilmi?
belki daha kolay tedavi olur.

öyle tabiki....
çok geçmiş olsun, rabbim acil şifalar versin sanada inş canım.
cümlemizede inş.
boynunu da aslında ihmal etmeyip vakitlice gitsen daha iyi olur sanırım değilmi?
belki daha kolay tedavi olur.
sağol canım..
ilk fırsatta gidicem inş..

Zeynepcim geçmiş olsun canım
Sen de dikkat et muhakkak kendine

sağol ablacım...dikkat ediyorum kendimce ama doktor diyoki onu yapma bunu yapma yere eğilme şunu kaldırma vs vs... eeee kim yapcak bütün bunları...

Haklısın meyracım dikkat etmek faydalıdır muhakkak
Ayete'l-Kürsi'yi bol okurum zaten daha da üzerine düşeyim inşallah şifa Allahtan inancımız tam şükür
Leslie 3 mil de 45 dk civarı canım

şükür...
tamamdır leslieeeede sağol: )
birde o arkadaşım ayetelkürsiden bu faydayı çok çok fazla okuduğu için gördüğünüde ifade etmişti.
bende bol bol okurum ablacım ayetelkürsiyi.... ne güzel duadır öyle.... subhanallah....
eüzübesmelede çok büyük bir duadır....
eüzübesmele çekmek; kıldan ince kılıçtan keskindir diye duymuştum.
ve çok severim ben eüzübesmeleyi.....

selam hanımlar bi bakınayım dedim hasta olanlarımız varmış havalar soğudu zorlanıyoruz görünüyor...
asu keşke bir kaplıcaya filan gidebilsen ne iyi olur şöyle sıcak sıcak ağrılarına da iyi gelirdi. geçmiş olsun dikkat et canım birde kış günü insan fizik tedaviye gidip gelirken üşütebiliyor fizikten çıktıktan sonra çok iyi korumak lazım..

1 saat 45 dk. spor harika olmuş

geçmiş olsun canım neyseki şu kış günlerinde bitki çayları iyi gidiyor ...

geçmiş olsun dr. bi gitmek lazım en azından durumunu anlarsın canım ...

arkadaşlar bugün ütüm geldi kullanma talimatını okudumda ister içme suyu kullan ister çeşme suyu kullan yada ikisini yarı yarıya karıştır demiş ayrıyeten suyun çok kireçliyse şişe suda kullanabilirsin demiş

benim kuzenin ütüsü bozulduda servisi neden içme suyu koydunuz sizin ütünüz çeşme suyuna uygun yapıldı demiş. bende karar veremedim içme suyu kulanayım dimii ?

canım spor listesi için haftalık toplam dakika yazılıyor, birazdan spor listesini yapıcam, toplam dakikayı şimdi yazarda yetiştirirsen tamamını ekliyim sporunun.
leslie3mil kaç dk bilmiyorumda.
1 mil yaklaşık 15 dk sürüyo. toplam 370 dk
çocuktan fırsat buldukça kaçıyorum spora

yeni ütün hayırlı olsun güle güle kullan:) ben o an elime ne gelirse kullanıyorum şişede su bulursam taa çeşme suyu doldurmaya üşendiğimden içme suyu kullanıyorum hazırda su yoksa çeşme suyu. hiç de okumadım kullanma klavuzunu yazıyo mu demek nasıl su konacağı şimdilik yaşıyo hala

Matematik zormus canim digerleri eh iste dedi bakicaz artik sonuclara gecen kardesim diyordu bizim burada ortaokulda okutulan matematik amerikada universite seviyesinde okutuluyor diye bi hoca soylemis gecen sene onun oglu teog a hazirlanirken ayni senin dedigin gibi diyordu cocuga takildigi yerde yardim edemiyorum cunki bizim gordugumuz matematikle cok farkli koskoca kadin en bastan matematigi ogrendi kitap aldi kendisine sirf cocuga katki olsun diye sukur istedigi yere girdi
Gecmis olsun canim Allah rahmet eylesin tanidiginizada Amin
Meyrosumm gecmis olsun kuzum ne kar yagmis sizin oralara dikkat et sen de kendine
sağol canım..
sağol ablacım...dikkat ediyorum kendimce ama doktor diyoki onu yapma bunu yapma yere eğilme şunu kaldırma vs vs... eeee kim yapcak bütün bunları...
Gecmis olsun canim
Gule gule kullan utunu cesmeden doldur gitsin ne kadar korursan o kadar cabuk bozuluyor

sağol canım kullanmaya başlıycam yaa uzun ömürlü olsun istiyorum. en iyisi senin dediğin gibii ellime ne geçerse kullanmak :)

gerçekten çocukların işleri çok zor zamanında hiç bizim öğrendiğimiz gibi değil geçen çocuğu din dersine çalıştırıyorum eşimde araya girip duruyor engin bilgilerini çocuğa anlatıyor sen karışma dedim bunlar farklı öğreniyor bizim bildiğimiz gibi değil kitabına göre çalışsın dedim. eskiden biz 3,4 dua ile namaz kılıp din dersini geçerdik bunlar 20. duayı ezberliyor hala namaz kılamadılar

sağol canım, aynen.

hayırlı olsun ütün canım.

sağol daykom, evet çok güzel yağdı kar: )
sınav içinde hayırlısı olsun inş canım.

sağolun arkadaşlarr....

az bi gittim hemen iki sayfa yazışmısınız yawww..ben gidem diyemi bekliyodunuz....

sağol canım..

aynen bana da öyle diyolar kim yapacaksa işleri birgün onların dedğini yapsam ev alır başını gider hem de aç kalırız : )
hayırlı olsun canım ütün
benimkinin kireç temizleme özelliği var ama ben yine de içme suyu kullanıyorum
kaplıca da iyi fikirmiş de zor be gülüm ne vakit ne de nakit müsait değil : )

• dafi ---------- 50dk
  • dayko ------- 290dk
  • yst38 -------- 80dk
  • sukker ------ 370dk

HAFTANIN SPOR 1.si _________ 370dk ________ sukker
HAFTANIN SPOR 2.si _________ 290dk ________ dayko
HAFTANIN SPOR 3.sü _________ 80dk ________ yst38

Son düzenleme:
sporcu güzelleri tebrik ederim....
sitede sürekli bişeyler değiştiği için tabloyu bulamadım şuan, bu haftalık böyle idare edin olurmu, diğer hafta bulur yaparım tabloyu inşaallah.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…