hoşgeldin aramıza...
hazrıladığın çizelgeninn görselinii tümdenn kopyalayıpp imza kısmına yapıştırcann.
yani ben böyle yaptımm.
yaptım ama oldumu bilmiyorum teşekkür ederim
önemli değil.
yok olmamış, tekrar dene, iyi dene: )
önizleme yapınca görüyorum buraya yazınca çıkmıyor nedense
kaydediyormusun?
Aleyküm selam iyice olgun halde mi dilimleyip kurutuyorsun ben de denemek istiyorumSElamün aleykümm...
ayy bende bayılırım trabzon hurmasına..eskiden köyden kasa kasa gelirdi bu senelerde yok hiç...çarşıdan aldığımızda çok güzel çıkmıyo...geçen hafta anneannem nişana gelirken ankaradan iki kasa getirdi..çokkk güzeldi...bide onları dilimleyip peteğin üstünde kurutuyom çokk daha güzel oluyoo...köyde ipe dizip sobanın üstüne asıyolar öyle kurutuyolar...şimdi köyde kimse kalmadığı için toplayanda yok kurutanda yok...
Takıma yeni gelenleri dahil etmedim aralık ayında listeye alınsın diyekilo bildirimi cuma günlerimi yapılıyor ??
Evet
Takıma yeni gelenleri dahil etmedim aralık ayında listeye alınsın diye
Hoşgeldin hasibecim iyiyiz biz de şükürslm kızlar
evdeyim çok şükür
işlerimi toparlayabilirim inşallah iş başı yapmadan
umarım sizlerde iyisinizdir
kurutması nasıl oluyor bilmiyorum da bende bu meyvayı çok seviyorum bu ara hergün yiyorum diyebilirim o değil de elma kurutmasıda çok güzel oluyor hele de kış aylarında çayla baylıyorum : ) bizim buraların havadaki nem olayı yüzünden meyva sebze kurutamıyoruz olmuyor siz deneyin özelikle elmayı : )Aleyküm selam iyice olgun halde mi dilimleyip kurutuyorsun ben de denemek istiyorum
slm kızlar
evdeyim çok şükür
o spor iyiymiş bende yazılsam o spor salonunaiyi akşamlar hanımlar :)
kahvaltı: 2 sucuklu yumurta, 1 çay bardağı ceviz, kara lahana,5 yeşil 3 siyah zeytin,bir dilim peynir,yarım salatalık,2 bardak süt, 2 kuru incir,
akşam: işkembe çorbası, bugday salatası, sütlü Türk kahvesi
spor yok bütün gün avm gezdim
hoşgeldin evineeeslm kızlar
evdeyim çok şükür
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?