- 21 Mayıs 2010
- 17.971
- 41.061
- 798
uzuuuuuuuun zamandır yeşilçay içmedim ben de başlayım yarından itibaren inşallahcuma günü yeşil çay (+)
üşüdüm yatayım ben tekrar en iyisi
hayırlı geceler Allah rahatlık versin
Bende ondan tatlı yaptım kendime. 2 tane hurma çay kaşığı dolusu bal tarçın. Çıktim rondoda döktüm kaselere süsledim harika oldu. Evde dukan kek vardı ufalayıp üstüne döktümaslında yattım uykum da var ama uyuyamadım kalktım geri bir meyve yedim bir ağrı kesici içtim azcık oyalanıp yatarım tekrardan
bu sene yediğim kadar trabzon hurması yemedim hayatımda herhalde yaradan ne güzel de yaratmış
Ellerine sağlık her türlü güzel oluyor mübarekBende ondan tatlı yaptım kendime. 2 tane hurma çay kaşığı dolusu bal tarçın. Çıktim rondoda döktüm kaselere süsledim harika oldu. Evde dukan kek vardı ufalayıp üstüne döktüm
Hoşgeldin çoğumuz tecrübelidir ama uygulamada sıkıntılıyız malesefben buralarda yeniyim ama şu diyet konusunda çok tecrübeliyim. tekrar sizinle de denemek istiyorum
inş bu kez başarılı olurum. hamilelikten önce biraz kilo vermek istiyorum.
aslında yattım uykum da var ama uyuyamadım kalktım geri bir meyve yedim bir ağrı kesici içtim azcık oyalanıp yatarım tekrardan
bu sene yediğim kadar trabzon hurması yemedim hayatımda herhalde yaradan ne güzel de yaratmış
selamün aleyküm...
bugünde sağ omzum tutuldu: (
çok sinir bozucu bu omuz boyun tutulması, canımı çok acıtıyor her kıpırdamamda: (
kas gevşetici içicem komşuda varsa, evde bulunduruyum bari bu kas gevşeticiden alıyımda.
diğeri kadar tutulmamış ama bu da hafif değil: (
3-5günde bunu çekerim artık: ( diğeri 10günde ancak geçmişti.
neyse başa gelen çekiliyor.....
geçmiş olsun canım yaa cereyandamı kalıyon acaba....
arkadaşlar aranızda yeniyim biraz bilgi alabilirmiyim. ne zaman bildirim yapıyoruz vs. birde şu ticker olayını nasıl yapıyoruz. daha doğrusu nasıl yapıldığını biliyorumda profilde nereye kopyalayacağız onu bilmiyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?