Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Bende ondan tatlı yaptım kendime. 2 tane hurma çay kaşığı dolusu bal tarçın. Çıktim rondoda döktüm kaselere süsledim harika oldu. Evde dukan kek vardı ufalayıp üstüne döktüm

SElamün aleykümm...

ayy bende bayılırım trabzon hurmasına..eskiden köyden kasa kasa gelirdi bu senelerde yok hiç...çarşıdan aldığımızda çok güzel çıkmıyo...geçen hafta anneannem nişana gelirken ankaradan iki kasa getirdi..çokkk güzeldi...bide onları dilimleyip peteğin üstünde kurutuyom çokk daha güzel oluyoo...köyde ipe dizip sobanın üstüne asıyolar öyle kurutuyolar...şimdi köyde kimse kalmadığı için toplayanda yok kurutanda yok...

selamün aleyküm...
bugünde sağ omzum tutuldu: (
çok sinir bozucu bu omuz boyun tutulması, canımı çok acıtıyor her kıpırdamamda: (
kas gevşetici içicem komşuda varsa, evde bulunduruyum bari bu kas gevşeticiden alıyımda.
diğeri kadar tutulmamış ama bu da hafif değil: (
3-5günde bunu çekerim artık: ( diğeri 10günde ancak geçmişti.
neyse başa gelen çekiliyor.....

arkadaşlar aranızda yeniyim biraz bilgi alabilirmiyim. ne zaman bildirim yapıyoruz vs. birde şu ticker olayını nasıl yapıyoruz. daha doğrusu nasıl yapıldığını biliyorumda profilde nereye kopyalayacağız onu bilmiyorum.

geçmiş olsun canım yaa cereyandamı kalıyon acaba....

hoşgeldin aramıza...
hazrıladığın çizelgeninn görselinii tümdenn kopyalayıpp imza kısmına yapıştırcann.
yani ben böyle yaptımm.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…