Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

evet canım yaa tebrikler hem de bebek emziriyorsun sütüm azalmasın diyede dikkat ediyorsun devamını bekliyoruz

bende yarından sonra bir çeki düzen vericem kendime
valla kimseye değil kendimize yapıyoz canım. çok sıkamıyorum kendimi ama işte olduğunca...
bu hafta kaplıcaya gidicem cumaya yokum. yüzücem o kadar mutluyumki içim içime sığmıyor. biraz diyet biraz hareket sanki bu hafta 6 kiloyu verecekmişim gibi heyecan yaptım. beklentim yüksek. evden çıkmadan tartılcam bide geldiğimin ertesi günü sabah bakalım kaç gr gidecek.

iyi olur kaplıcalar kış günü sıcak sıcak gönlünce geçireceğin bir tatilin olur inş. canım : )

Adaşım elma kurur mu acaba evde bilemedim abur cubur yemektense meyve yemek daha iyi ama değil mi

asu evde kururmu bilmiyorum neden olmasın 1. 2 elmayla siz bir deneyin ben kuruyemişçiden hazır alıyorum çayın yanında uzun kış geceleri insanı oyalıyor ...

Aleyküm selam iyice olgun halde mi dilimleyip kurutuyorsun ben de denemek istiyorum

tam cevap yazıyodum dayım geldi yazamadım kaç saattir....yok ablacım olgunlaşmadan kabugunu soyup dörde bölüp ipe dizip soba üstünde kurutuyolar köyde...ama bizim burda kolay kurumuyo oyüzden ben yarım cm lik halkalar şeklinde dilimleyip peteğin üstüne diziyom üç günde falan kuruyo...he petekler batmasın diyede ince elbezi seriyom dibine...tabi çeşitli şeylerde denedim öncesinde ama ince bi elbezi daha iyi oluyo....

kızz benim aysonu hedefim 85 kiii....

elmayıda kurutuyolar bizde ben denemedim....ama yemeye bayılırımm...ay yemek sözkonusu olunca bayılmadığım şey yok hee ne pisbogazım...

valla nur ne yazdıysa o ondan kopya çektim. yanlışmı yazdımki...
bu geçen ayınkiydi ama

Ben meyveyi dolaba koymuyorum mutfakta masada hep oluyor meyve yani sürekli de mutfağa girip çıkınca yemeye hiç üşenmiyorum soğuk meyve yemem kışın
Asucum bir denemek lazım elmayı kurur mu diye aslında
Zeynepcim sağol canım 3 günde kuruyorsa iyiymiş
Hatice iyi tatiller gönlünce geçer inşallah

umarım canım pek bi heves yaptım. doğumdan dolayı bu yaz havuza gidemedim. hevesimi alcam. sıcak su yorarki bide.

Meyracım geçmiş olsun sıcak havlu felan ısıtıp koysan yumuşar belki hap yoksa krem de olur havludan önce sür üzerini sar Allah şifa versin

amin, çok sağol ablacım.
ısıtıcı krem sürdüm.

tebrikler kızlar.....
ellerine sağlık canım..

bu ay 1.9 kg vermişim. her haftada vermişim aferim banaaaaa

evet afferin sana.....
güle güle git gel inş canım tatiline, ne güzel dinlen tadını çıkar inş.
demek yüzme biliyon ne güzel.
bu arada bizide unutma dediğin gibi gel yine topiğe, kaplıcalarda net oluyor zaten genelde: ) şifre veriyorlar iste.
ben en son gittiğimde götürmüştüm laptobu girmiştim: ))))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…