bu ay 1.9 kg vermişim. her haftada vermişim aferim banaaaaa
valla kimseye değil kendimize yapıyoz canım. çok sıkamıyorum kendimi ama işte olduğunca...evet canım yaa tebrikler hem de bebek emziriyorsun sütüm azalmasın diyede dikkat ediyorsun devamını bekliyoruz
bende yarından sonra bir çeki düzen vericem kendime
iyi olur kaplıcalar kış günü sıcak sıcak gönlünce geçireceğin bir tatilin olur inş. canım : )valla kimseye değil kendimize yapıyoz canım. çok sıkamıyorum kendimi ama işte olduğunca...
bu hafta kaplıcaya gidicem cumaya yokum. yüzücem o kadar mutluyumki içim içime sığmıyor. biraz diyet biraz hareket sanki bu hafta 6 kiloyu verecekmişim gibi heyecan yaptım. beklentim yüksek. evden çıkmadan tartılcam bide geldiğimin ertesi günü sabah bakalım kaç gr gidecek.
Adaşım elma kurur mu acaba evde bilemedim abur cubur yemektense meyve yemek daha iyi ama değil mi
Aleyküm selam iyice olgun halde mi dilimleyip kurutuyorsun ben de denemek istiyorum
Bonus: 99/102/+3: ay sonu hedefi:100
Berkuras: 97.8/aynı:ay sonu hedefi:95
Pinkstrap:56.5/57.1/+0.6: ay sonu hedefi yok
Dayko:84/82.8/-1.2: ay sonu hedefi:80
Nur1835: 69/izinli/
meyra:84.5/izinli
74FRİDA:109/110/+1/ay sonu hedefi:106
DAFİ:92.7/92.5/-0.2/ay sonu hedefi:yok
Asumanzeynep:90.8/aynı/ay sonu hedefi:85
y.o.l.c.u:87.7/89/+1.3/ ay sonu hedefi:82
Yst38:106.6/106/-0.6/ ay sonu hedefi:105
nursena:91/90/-1/ay sonu hedefi:85
sedef0701:93/aynı/
ay sonu hedefine ulaşan yo ne yazıkki
ilk 3 e girenler
1. Dayko -1.2
2. Nursena:-1
3.Yst38:-0.6
bu ay herkese başarılar dilerim. tablo için kusura bakmayın acemi işi bu kadar
iyi olur kaplıcalar kış günü sıcak sıcak gönlünce geçireceğin bir tatilin olur inş. canım : )
asu evde kururmu bilmiyorum neden olmasın 1. 2 elmayla siz bir deneyin ben kuruyemişçiden hazır alıyorum çayın yanında uzun kış geceleri insanı oyalıyor ...
valla nur ne yazdıysa o ondan kopya çektim. yanlışmı yazdımki...tam cevap yazıyodum dayım geldi yazamadım kaç saattir....yok ablacım olgunlaşmadan kabugunu soyup dörde bölüp ipe dizip soba üstünde kurutuyolar köyde...ama bizim burda kolay kurumuyo oyüzden ben yarım cm lik halkalar şeklinde dilimleyip peteğin üstüne diziyom üç günde falan kuruyo...he petekler batmasın diyede ince elbezi seriyom dibine...tabi çeşitli şeylerde denedim öncesinde ama ince bi elbezi daha iyi oluyo....
kızz benim aysonu hedefim 85 kiii....
Benim geçen ay ki hedef 85 miş amma da uçmuşum : )valla nur ne yazdıysa o ondan kopya çektim. yanlışmı yazdımki...
bu geçen ayınkiydi ama
valla nur ne yazdıysa o ondan kopya çektim. yanlışmı yazdımki...
bu geçen ayınkiydi ama
aynen ya bende 82 demişim tam hayal aleminde geziyorum...hani buayda 85 sanmıyom olmaz ama umut işte....Benim geçen ay ki hedef 85 miş amma da uçmuşum : )
Bu ayki hedefim 87
:)Benim geçen ay ki hedef 85 miş amma da uçmuşum : )
Bu ayki hedefim 87
umarım canım pek bi heves yaptım. doğumdan dolayı bu yaz havuza gidemedim. hevesimi alcam. sıcak su yorarki bide.Ben meyveyi dolaba koymuyorum mutfakta masada hep oluyor meyve yani sürekli de mutfağa girip çıkınca yemeye hiç üşenmiyorum soğuk meyve yemem kışın
Asucum bir denemek lazım elmayı kurur mu diye aslında
Zeynepcim sağol canım 3 günde kuruyorsa iyiymiş
Hatice iyi tatiller gönlünce geçer inşallah
Meyracım geçmiş olsun sıcak havlu felan ısıtıp koysan yumuşar belki hap yoksa krem de olur havludan önce sür üzerini sar Allah şifa versin
Bonus: 99/102/+3: ay sonu hedefi:100
Berkuras: 97.8/aynı:ay sonu hedefi:95
Pinkstrap:56.5/57.1/+0.6: ay sonu hedefi yok
Dayko:84/82.8/-1.2: ay sonu hedefi:80
Nur1835: 69/izinli/
meyra:84.5/izinli
74FRİDA:109/110/+1/ay sonu hedefi:106
DAFİ:92.7/92.5/-0.2/ay sonu hedefi:yok
Asumanzeynep:90.8/aynı/ay sonu hedefi:85
y.o.l.c.u:87.7/89/+1.3/ ay sonu hedefi:82
Yst38:106.6/106/-0.6/ ay sonu hedefi:105
nursena:91/90/-1/ay sonu hedefi:85
sedef0701:93/aynı/
ay sonu hedefine ulaşan yo ne yazıkki
ilk 3 e girenler
1. Dayko -1.2
2. Nursena:-1
3.Yst38:-0.6
bu ay herkese başarılar dilerim. tablo için kusura bakmayın acemi işi bu kadar
bu ay 1.9 kg vermişim. her haftada vermişim aferim banaaaaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?