sükkerim ve arkadaslari umarim azminizle en kisa zamanda hedefinize ulasirsiniz
karsinizda 118 kiloyu gormus bizamanlarin dombilisi var
suan 69 kilo olsada
belki moral olou size dedim
Selamün aleyküm...
zor bi gece geçirdim küçük kızın ateşi çıktı sayıkladı inledi durdu bütün gece sabahtan sonrada hiç uyumadı bende tabi...hem onla ugraşıyorum hemde standart aylık sancılarımla kıvranıyorum...şimdi bi uyutmayı denicem uyursa bende az uyumaya çalışıcam....havada fena yağışlı tam yatma havası..dünde ne güzel plan yaptıydık gezicektik çoluk cocuk uzun zaman sonra anca ikna ettiydim herifimi ama geçmiş olsun oldu...pek bi gönülsüzdü işine geldi...neyse çocuklar iyi olsunda gezmesekte olur...onlar hasta oldumu çok fena oluyorum ben ya...
Sağol hoşgeldinsükkerim ve arkadaslari umarim azminizle en kisa zamanda hedefinize ulasirsiniz
suan 69 kilo olsada
Geçmiş olsun canım inşallah uyur da ikiniz de dinlenirsinizSelamün aleyküm...
zor bi gece geçirdim küçük kızın ateşi çıktı sayıkladı inledi durdu bütün gece sabahtan sonrada hiç uyumadı bende tabi...hem onla ugraşıyorum hemde standart aylık sancılarımla kıvranıyorum...şimdi bi uyutmayı denicem uyursa bende az uyumaya çalışıcam....havada fena yağışlı tam yatma havası..dünde ne güzel plan yaptıydık gezicektik çoluk cocuk uzun zaman sonra anca ikna ettiydim herifimi ama geçmiş olsun oldu...pek bi gönülsüzdü işine geldi...neyse çocuklar iyi olsunda gezmesekte olur...onlar hasta oldumu çok fena oluyorum ben ya...
Hoşgeldin daficimselamun aleyküm güzeller
listeleri yapan güzellerin ellerine sağlık.
dereceye giren güzelleri tebrik ederim.
bugün gerçekten miskinlik havası
asuu geçmiş olsun bol bol egzersiz yap kaslar güçlendikce fıtık korkup kaçar belki.
ama sinir sıkışması için birşey diyemem.
meyra sen daha iyi olamadınmı kıyamam sana sende koluna egzersiz yap canım. en iyi kremden daha etkilidir.
benimde farajitim kendini gösterdi üstesinden gelmeye çalıştım ama beni alt edecekti mecburen birazcık antibiyotik aldım. antibiyotiğim bugün bitti . ada çayıylan, tuzlu suylan gargara falan yapıyorum. kavonoza kaynamış su koyup içine birazcık mentix attım odayı mentolledim. evde küçük bebekte olunca daha çabuk geçsin istiyorum. eşim nerdeyse 10 gündür grip inat etti dr. a gitmiyor. bebeğin odası girme yasağı koydum onada . hepimize bulaştıracak. havlusunu ayırdım. ceza verdim salonda oturamıyorzorla ilaç içiriyorum. adamda bir inat sormayın sanki çok meraklı gribe
sükkerim ve arkadaslari umarim azminizle en kisa zamanda hedefinize ulasirsiniz
suan 69 kilo olsada
Selamün aleyküm...
selamun aleyküm güzeller
listeleri yapan güzellerin ellerine sağlık.
dereceye giren güzelleri tebrik ederim.
bugün gerçekten miskinlik havası
asuu geçmiş olsun bol bol egzersiz yap kaslar güçlendikce fıtık korkup kaçar belki.
ama sinir sıkışması için birşey diyemem.
meyra sen daha iyi olamadınmı kıyamam sana sende koluna egzersiz yap canım. en iyi kremden daha etkilidir.
benimde farajitim kendini gösterdi üstesinden gelmeye çalıştım ama beni alt edecekti mecburen birazcık antibiyotik aldım. antibiyotiğim bugün bitti . ada çayıylan, tuzlu suylan gargara falan yapıyorum. kavonoza kaynamış su koyup içine birazcık mentix attım odayı mentolledim. evde küçük bebekte olunca daha çabuk geçsin istiyorum. eşim nerdeyse 10 gündür grip inat etti dr. a gitmiyor. bebeğin odası girme yasağı koydum onada . hepimize bulaştıracak. havlusunu ayırdım. ceza verdim salonda oturamıyorzorla ilaç içiriyorum. adamda bir inat sormayın sanki çok meraklı gribe
aleykum selam Allah şifa versin bi an önce iyileşir inşaallahSelamün aleyküm...
Hoşgeldin daficim
sağol önerilerin için
size de geçmiş olsun
teşekkürler moral olmaz mı sağolun :)
geçmiş olsun canım inş. kısa sürede toparlar bebiş ....
sizede ailece geçmiş olsun canım .....
aa hiç de bile hepimiz çıtır adayıyız. iyi akşamlarİyi akşamlar tombik güzeller
Haklısın canım ben kendime demiş olayım o zaman : )aa hiç de bile hepimiz çıtır adayıyız. iyi akşamlar
yena iş hatunu oldu yoğun hem iş hem çocuklar derkenasuu yena nerelerde neler yapıyor haberin varmı
ayağı nasıl oldu acaba
çok yoruyor kendini o ayağınada çok dikkat etmedi .inşallah iyileşir.yena iş hatunu oldu yoğun hem iş hem çocuklar derken
ayağı da yine şişiyormuş dinlenemediğinden
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?