Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

selamun aleyküm güzeller
listeleri yapan güzellerin ellerine sağlık.
dereceye giren güzelleri tebrik ederim.
bugün gerçekten miskinlik havası
asuu geçmiş olsun bol bol egzersiz yap kaslar güçlendikce fıtık korkup kaçar belki.
ama sinir sıkışması için birşey diyemem.
meyra sen daha iyi olamadınmı kıyamam sana sende koluna egzersiz yap canım. en iyi kremden daha etkilidir.
benimde farajitim kendini gösterdi üstesinden gelmeye çalıştım ama beni alt edecekti mecburen birazcık antibiyotik aldım. antibiyotiğim bugün bitti . ada çayıylan, tuzlu suylan gargara falan yapıyorum. kavonoza kaynamış su koyup içine birazcık mentix attım odayı mentolledim. evde küçük bebekte olunca daha çabuk geçsin istiyorum. eşim nerdeyse 10 gündür grip inat etti dr. a gitmiyor. bebeğin odası girme yasağı koydum onada . hepimize bulaştıracak. havlusunu ayırdım. ceza verdim salonda oturamıyor zorla ilaç içiriyorum. adamda bir inat sormayın sanki çok meraklı gribe

Selamün aleyküm...

zeynepcim çok geçmiş olsun. bu sene senin imtihanında kuzularla oldu. Allah hayırlı şifalar versin canım

Geçmiş olsun canım inşallah uyur da ikiniz de dinlenirsiniz
burası da aynı tam uyuma havası

Hoşgeldin daficim
sağol önerilerin için
size de geçmiş olsun

slm kızlar
uzun bir uğraştan sonra kızım uyudu çok şükür
bu aralar beslenmeme adapte olamıyorum tam yoluna sokmaya çalışırken izmire gitttim geldim yine altüst oldum
nasıl toparlıcam bilemiyorum tartılmaya korkuyorum canım çok sıkkın. bir bunalım var sanki bende havalardan mı bilemiyorum. cnm bir şey yapmak istemiyor...

sükkerim ve arkadaslari umarim azminizle en kisa zamanda hedefinize ulasirsiniz
karsinizda 118 kiloyu gormus bizamanlarin dombilisi var
suan 69 kilo olsada
belki moral olou size dedim

teşekkürler moral olmaz mı sağolun :)

geçmiş olsun canım inş. kısa sürede toparlar bebiş ....

sizede ailece geçmiş olsun canım .....

aleykum selam Allah şifa versin bi an önce iyileşir inşaallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…