- 21 Mayıs 2010
- 17.971
- 41.061
- 798
Haklısın daficim mükemmeliyetçi insan işte herşeye yetişmeye çalışıyor kulakları çınlasınçok yoruyor kendini o ayağınada çok dikkat etmedi .inşallah iyileşir.
hadi dedikodusunu yapalım
zeynepcim çok geçmiş olsun. bu sene senin imtihanında kuzularla oldu. Allah hayırlı şifalar versin canım
çok sağol ablacım uyuyamadık malesef...Geçmiş olsun canım inşallah uyur da ikiniz de dinlenirsiniz
burası da aynı tam uyuma havası
slm kızlar
uzun bir uğraştan sonra kızım uyudu çok şükür
bu aralar beslenmeme adapte olamıyorum tam yoluna sokmaya çalışırken izmire gitttim geldim yine altüst oldum
nasıl toparlıcam bilemiyorum tartılmaya korkuyorum canım çok sıkkın. bir bunalım var sanki bende havalardan mı bilemiyorum. cnm bir şey yapmak istemiyor...
teşekkürler moral olmaz mı sağolun :)
geçmiş olsun canım inş. kısa sürede toparlar bebiş ....
sizede ailece geçmiş olsun canım .....
sağol canım....aleykum selam Allah şifa versin bi an önce iyileşir inşaallah
iyi akşamlar ablacım...İyi akşamlar tombik güzeller
çınlamıştır kesin bu akşam damlar...özledik yaww...Haklısın daficim mükemmeliyetçi insan işte herşeye yetişmeye çalışıyor kulakları çınlasın
normaldir canım ama başlangıçta tadını alsın öğrensin kafi..farklı tatlar dene..bide nekadarlıkki bebişin ekgıda zamanımı geldi yoksa farklı sebebimi var merak ettim..zeynep hasibe geçmiş olsun.
yaaa ben ekgıdaya geçemiyorum püskürtüp ağlıyor
selamün aleyküm...
normaldir canım ama başlangıçta tadını alsın öğrensin kafi..farklı tatlar dene..bide nekadarlıkki bebişin ekgıda zamanımı geldi yoksa farklı sebebimi var merak ettim..
Aleyküm selam canım...tebrik ediyorum seni bol başarılı sürece tekrar döndün...
sağol canım yok ya hala çok yükseliyo ateşi ilaçla kontrol etmeye çalışıyorum...inş öyledir canım, çok sağol.
çok geçmiş olsun kızınada senin karnının ağrısınada canım.
nasıl daha iyimi kuzun?
Süpersin ben de 113 le başlayıp 80 e inmiştim şimdi 90 oldum yine
İnşallah hedefim 70 ler
selamun aleyküm güzeller
listeleri yapan güzellerin ellerine sağlık.
dereceye giren güzelleri tebrik ederim.
bugün gerçekten miskinlik havası
asuu geçmiş olsun bol bol egzersiz yap kaslar güçlendikce fıtık korkup kaçar belki.
ama sinir sıkışması için birşey diyemem.
meyra sen daha iyi olamadınmı kıyamam sana sende koluna egzersiz yap canım. en iyi kremden daha etkilidir.
benimde farajitim kendini gösterdi üstesinden gelmeye çalıştım ama beni alt edecekti mecburen birazcık antibiyotik aldım. antibiyotiğim bugün bitti . ada çayıylan, tuzlu suylan gargara falan yapıyorum. kavonoza kaynamış su koyup içine birazcık mentix attım odayı mentolledim. evde küçük bebekte olunca daha çabuk geçsin istiyorum. eşim nerdeyse 10 gündür grip inat etti dr. a gitmiyor. bebeğin odası girme yasağı koydum onada . hepimize bulaştıracak. havlusunu ayırdım. ceza verdim salonda oturamıyor zorla ilaç içiriyorum. adamda bir inat sormayın sanki çok meraklı gribe
slm kızlar
uzun bir uğraştan sonra kızım uyudu çok şükür
bu aralar beslenmeme adapte olamıyorum tam yoluna sokmaya çalışırken izmire gitttim geldim yine altüst oldum
nasıl toparlıcam bilemiyorum tartılmaya korkuyorum canım çok sıkkın. bir bunalım var sanki bende havalardan mı bilemiyorum. cnm bir şey yapmak istemiyor...
zeynep hasibe geçmiş olsun.
sağol canım yok ya hala çok yükseliyo ateşi ilaçla kontrol etmeye çalışıyorum...
meyracım benim tutulmalarım genelde sitresten olur. birşeylere takıldığım zaman çok tutulurum. sende birşeyleri kafana takıyorsan ondan kaynaklanabilir
arkadaşımın çocuğu da 11 aylık sadece anne sütü alıyo hala. ek gıda alınca çiğneyip çiğneyip tükürüyo yutamıyozeynep hasibe geçmiş olsun.
aleykum selamselamün aleyküm...
hayırlı sabahlar inşallah :)Hayırlı sabahlar
bu hafta her işimiz rast gider inşallah
günaydın evet yahu bir ayı daha bitirmişiz , ne güzel işte benm 85 olmak için 25 kilo vermem gerekiyo bana kıyasla çok şanslısın. hafta sonu afeti evet bende de var o kolay gelsin :)GÜNAYYDINNNN kızlarrr aralık ayınada başladık inşallahh 85 olmak istiyorum bi 5 kilo vereyim istiyorumm en azından giydiğim yaşır koca göbek miğde çok fena oldum
sabah kahvaltımı yaptım az peynir yarım domates 6 tane zeytin 1 dlm kızarmış ekmek çay 1 dlm salam yedim
ev ahalisini yolladım küçük kızımın kahvaltısını yaptırıp temizliğe girişeyimm haftasonu tusunami geçmiş gibi evden gezmekten elim değmedi hava çok sıcaktı piknik falan derken dağıldım hayatımı ve evi toparlamam lazım öpüldüünüz
Canım 5 bitti 6 aylık oluyor. Sütle doymuyor sürekli emmek istiyor. Akşam geçen biberon maması yaptım midesi kalktı. Akşam aynı mamaya pirinç unu katarak mama yaptım püskürttü hoşlanmıyor hiçbişeyden. Mandalina verdim muz verdim elma verdim yok memnuniyetsiz bizimkinormaldir canım ama başlangıçta tadını alsın öğrensin kafi..farklı tatlar dene..bide nekadarlıkki bebişin ekgıda zamanımı geldi yoksa farklı sebebimi var merak ettim..
Aleyküm selam canım...tebrik ediyorum seni bol başarılı sürece tekrar döndün...
Nasıl oldu canım. Benim büyük ateşli havale geçirdi çok korkarım bensağol canım yok ya hala çok yükseliyo ateşi ilaçla kontrol etmeye çalışıyorum...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?