Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

zeynepcim çok geçmiş olsun. bu sene senin imtihanında kuzularla oldu. Allah hayırlı şifalar versin canım

sağol ablacım...öyle oldu gerçekten...

Geçmiş olsun canım inşallah uyur da ikiniz de dinlenirsiniz
burası da aynı tam uyuma havası
çok sağol ablacım uyuyamadık malesef...

bende aynı moddayım olmuyo hergün yeniden başlamaya karar veriyom sabah iyi gibi ama akşam herşey hüsranla bitiyo...
teşekkürler moral olmaz mı sağolun :)

geçmiş olsun canım inş. kısa sürede toparlar bebiş ....

sizede ailece geçmiş olsun canım .....

sağol canım...

aleykum selam Allah şifa versin bi an önce iyileşir inşaallah
sağol canım....
İyi akşamlar tombik güzeller
iyi akşamlar ablacım...
Haklısın daficim mükemmeliyetçi insan işte herşeye yetişmeye çalışıyor kulakları çınlasın
çınlamıştır kesin bu akşam damlar...özledik yaww...

zeynep hasibe geçmiş olsun.
yaaa ben ekgıdaya geçemiyorum püskürtüp ağlıyor
normaldir canım ama başlangıçta tadını alsın öğrensin kafi..farklı tatlar dene..bide nekadarlıkki bebişin ekgıda zamanımı geldi yoksa farklı sebebimi var merak ettim..

selamün aleyküm...

Aleyküm selam canım...tebrik ediyorum seni bol başarılı sürece tekrar döndün...

inş öyledir canım, çok sağol.
çok geçmiş olsun kızınada senin karnının ağrısınada canım.
nasıl daha iyimi kuzun?

Süpersin ben de 113 le başlayıp 80 e inmiştim şimdi 90 oldum yine
İnşallah hedefim 70 ler

inş ablam.
bende öyle istiyorumki şu 70leri görmeyi.... ahhh ah.
azmedersek olur, zorda olsa azmetliyiz.
bende bu sefer biraz zorlanıyorum diyette.

sağol ablam, tamam yapayım egzersiz.
sol omzum geçti şimdide sağ tutuldu: (
ilki 10günde ancak geçti, geçer geçmez şimdide bu tutuldu, bu da bi 3-5gün gidecek gibi.
ne hikmettir anlamadım bu tutulmaları, sırayla olmaları.
neyse böyle işte ablacım.
çok geçmiş olsun sanada eşinede, eşine çok yaklaşma bari sanada geçmesin.
erkeklerin çoğunda doktora gitmeden iyileşme çabası var nedense, eşimde de var, babamda da vardı.

geçmiş olsun canım, havalardan olabilir.

oyyyy kıyamam.... yerim onu.

sağol canım yok ya hala çok yükseliyo ateşi ilaçla kontrol etmeye çalışıyorum...

tüh geçmiş olsun canım, rabbim tez şifa versin inş.
büyüyolar ama birde onu anne babaya sor değilmi, ecir ama inş ebeveynede, allah hep iyilik versin tüm bebeklere çocuklara inş.

meyracım benim tutulmalarım genelde sitresten olur. birşeylere takıldığım zaman çok tutulurum. sende birşeyleri kafana takıyorsan ondan kaynaklanabilir

anladım ablacım, valla her zamanki ben ama: ) hani çok şükür extra bir durum yok ama bunu öğrendiğim iyi oldu.
omuzlarınmı tutuluyor seninde ablacım?

GÜNAYYDINNNN kızlarrr aralık ayınada başladık inşallahh 85 olmak istiyorum bi 5 kilo vereyim istiyorumm en azından giydiğim yaşır koca göbek miğde çok fena oldum
sabah kahvaltımı yaptım az peynir yarım domates 6 tane zeytin 1 dlm kızarmış ekmek çay 1 dlm salam yedim
ev ahalisini yolladım küçük kızımın kahvaltısını yaptırıp temizliğe girişeyimm haftasonu tusunami geçmiş gibi evden gezmekten elim değmedi hava çok sıcaktı piknik falan derken dağıldım hayatımı ve evi toparlamam lazım öpüldüünüz

günaydın hanımlar gününüz güzel geçsin :)
arkadaşımın çocuğu da 11 aylık sadece anne sütü alıyo hala. ek gıda alınca çiğneyip çiğneyip tükürüyo yutamıyo
selamün aleyküm...
aleykum selam
Hayırlı sabahlar
bu hafta her işimiz rast gider inşallah
hayırlı sabahlar inşallah :)
günaydın evet yahu bir ayı daha bitirmişiz , ne güzel işte benm 85 olmak için 25 kilo vermem gerekiyo bana kıyasla çok şanslısın. hafta sonu afeti evet bende de var o kolay gelsin :)

Canım 5 bitti 6 aylık oluyor. Sütle doymuyor sürekli emmek istiyor. Akşam geçen biberon maması yaptım midesi kalktı. Akşam aynı mamaya pirinç unu katarak mama yaptım püskürttü hoşlanmıyor hiçbişeyden. Mandalina verdim muz verdim elma verdim yok memnuniyetsiz bizimki

selamlar bende sabah kahvaltımı yaptım. ee malum haftasonu ev kirleniyor ev işiyle uğraştım sabahtan beri. o da bir spor sayılır heralde birazdanda oğlumu okuldan almaya gidicem. bu arada 113 kiloyum 1 ocak itibariyle 5 kg vermek istiyorum kısmet bakalım başladım bugün hayırlısıyla listeye eklerseniz sevinirim. sizin desteğinizle motive olacağımı düşünüyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…