Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

hoşgeldin mavixsx83 kilo vermek için beslenme tarzın nasıl, menülerini paylaşırsan güzel olur. tabi ev işi de kalöri yaktırıyor neden olmasın kilo bildirimlerini cumadan cumaya yapıyoruz. yılbaşı hedefi koyman da cok güzel azminin devamını dilerim kolay gelsin :)

83 kilo verecek diye okudum yazını gözlerim pörtledi resmen :)

selamun aleyküm güzeller
bugün güne sitresli başladım umarım sonu güzel gelir.
sabah korkulu bir rüya ile uyandım.uyandığımda elim ayağım titriyordu. henüz yataktan kalkmamıştım telefon çaldı. eşim benim hiç istemediğim bir işe girmiş benim imzam gerekiyormuş kalkıp gittim. bütün işler ters gitti. sonrada devlet şifresini bulamadım. yeniden almak için gittim yanıma yanlış kimlik almışım. ( eve gelen bir misafirin çocuğu çantamı karıştırmış. benim kimliğimi alıp annesinin iş çantasına atmış. kadında iplerin içinde görmemiş. günlerce aradım bulamayınca yeniden çıkarttım. sonra eskiside geldi ) yeni yerine eskisini almışım yanıma. tekrar eve geldim kimliği alıp yeniden gittim. bütün gündür koşturuyorum. resmen pestilim çıktı üstüne üstlük eşim kızıp bağırdı kabus gibi bir gündü. bütün sıkıntı kaynıma iş imkanı sağlamak için.yorulduğumamı yanayım, laf işittiğimemi yanayım, 75 bin lira borca girdiğimemi yanayım bilemedim.
neyse
sabah evden erken çıkınca sadece bir bardak su içtim. eve kelince 1 dilim ekmek( T.B. ) ,1 yumurta, 1 çatal ucu peynir, 4 zeytin. 1 bardak karanfilli yeşil çay.

Selamün aleyküm..

konulara balıklama dalınca selam vermeyi unutmuşum...

of delircem ya üstümde dengesizin biri oturuyo çıkıp dövesim var....gecesi gündüzü yok sürekli bişeyler silkeliyo..sigara içiyolar bütün pisliği benim balkonda...kendi çok titiz sanırım hergün temizlik sesleri var...ama altta insanmı oturuyo düşünenen yok gece gündüz hep gürültü...sürekli bişeyler çakıyolar...bişeyleri öteye beriye çekiyolar...kaç kere yöneticiyle konuştum...yok kadın laftan anlamıyo dedikçe daha çok yapıyo sanki...bide ben daha tanımıyorum kimdir nedir..kapısına dayanıcam sanırım ya tahammül edemiyom artık...balkonda çamaşırım asılıyo bi bakıyom bişeyler silkeliyo yada çamaşırların üstünde sigara külleri falan...artık çıkıp balkon temizlemicem nerdeyse çünkü hiçç temiz kalmıyo anında tepeden bi sofra bezi yada halı silkeliyo...aff aff...

bu arada yarın akşam yemeğe misafirim var ben göya bugün temizlik yapıcaktım ağrım var elim ağayım kalkmıyo...yarında sadece yemekle uğraşırım diyodum bilmiyom nasıl olcak...

bi solukta okudum yazdıklarını ablacım da ne diyeceğimi bilemedim...Allah kolaylık versin...

Nasıl oldu canım. Benim büyük ateşli havale geçirdi çok korkarım ben
aynı canım çok bi değişiklik yok..duruma hakim olduğum için korkmuyorum ben bogazları hafif kızarık ondan oluyo ateşide kontrol ediyorum çok şükür...bu tip vakaya büyük kızdan ve kendimden alışığım...doktora gitsem hemen antibiyotik vericek daha on beş gün önce kullandık çok sık oluyo oyüzden götürmedim...sıcak çaylarla ballarla falan idare ediyoruz şimdilik...ama bogazını sürekli kontrol ediyorum kızarıklıktan öteye gitmeye başlarsa hemen götürücem...inş gerek kalmadan atlatırız...

anladım canım..tükürse bile sen sabırla ama zorlamadan minik minik ver bişeyler iki damlada inse midesine fayda olur...biraz zamanlada alışır...onun mide minnacık zaten üç dört çay kaşıgı ilk zamanlar için kafi bence...

toplu alıntılayınca görünmedi cevaplarım tek tek yazdım tekrardan...genemi onarım var sitede hep bişeyler değişiyo...

merhaba herkese bende aşırı kilolardan şikayetçiyim.ve artık biryerlerden başlayıp zayıflamak istiyorum.emzirdigim için biraz zorlanacam ama olsun.artık incelmek istiyorum.neler yiyorsunuz.nasıl kilo veriyorsunuz.bunları benimle paylaşıp banda yerdımcı olurmusunuz.şimdiden teşekkür ederim herkese

Zeynepcim benim üst komşu da seninki gibi yaşlı bir teyze ama sürekli bişeyler çırpar elde yıkadığı bireyleri asar benim mutfak balkonu pimapenle yarı kapalı camlarım hep deterjanlı su izi vs vs neler neler sabrediyorum yaşına hürmeten bişey demiyorum sabah da kızları yollarken camdan baktım Camın önü hep Pamukçuk dolu kimbilir ne çırptı
daficim sana ben de ne desem bilemedim Allah hayırlısını versin
zeynepcim kızına da tekrar şifa diliyorum

Selamunaleykum
Hayirli haftalar guzel bayanlar
y.o.l.c.u canim cok gecmis olsun
dafi cim arkadaslarin da dedigi gibi hayirlisi be gulum Rabbimin vardir bi bildigi ama bu tip sikintilar cogu insanda var ornek ben ya sabir deyip geciyorum artik kendi ruh sagligim hepsinden onemli sinir olsan kendini yesende kimsenin umru degil
O dengesiz komsulardan bendede var 2 oglu var biri 8 digeri 3 yasinda benim kizin odasinin ustunde onlarin oturma odasi amaninn bi gurultu ki sormayin gitsin kac senedir kapisina gitmedim sadece 1-2 kere kendi acti konuyu cok gurultu yapiyorlar farkindayim dedi bende belli bir saate kadar sorun yok ama sonucta benim de cocugum okula gidiyor daha dikkat ederseniz sevinirim dedim ama bazi insanlar apartmanda yasamasini bilmiyor kardesim
Gecen ozellikle ciktim dedimki bu sene liseye hazirlaniyoruz bak ben senin kapina bi kere gelmedim gurultu icin ama daha dikkat ederseniz sevinirim en azindan cocuklar oturma odasinda top oynamasinlar haklisin diyor ama 3 gun dikkat ettiler 4 gun ayni cocugu gectim kadin gece 11 de elektrik supurgesi aciyor bu insana ne desen bosss anacim
Ayyyy ne dertliymisim ben de asumanzeynep y.o.l.c.u

slm kızlar işimin arasında kızı okula götürdüm geldim komşu geldi ulan bu gün hep komşulardanmı dertliyiz nedir kanepeleri sildim yaş oturcak yer yok perde asıyom bi yandan bide küçük bebek bakıyo onla geldi ay çocuk ceyranda kaldı demezmi kapı pencere kapattım kahve yaptım neyse yer minderinde rahat edemedi kalktı şükür off bende oturunca pil zayıfladı size bakamda sonra perdeleri asayım bariii dedim

dafi napcan adamların bazen yerli yersiz bağrış ve inatlarına tıp çağresizz malesef
üzülme inşallah yaptığın hayra geçmiştirde dua alırsın

öğlen yimeğim 6 kaşık makarna
4 kaşık mantar sote
2 dlm domates

saat 2 buçukta nescafe şekersiz

şimdilik bu kadar çarşamba yasin okuncak çok çalışmam gerekiyo misolar için

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…