hoşgeldin mavixsx83 kilo vermek için beslenme tarzın nasıl, menülerini paylaşırsan güzel olur. tabi ev işi de kalöri yaktırıyor neden olmasınselamlar bende sabah kahvaltımı yaptım. ee malum haftasonu ev kirleniyor ev işiyle uğraştım sabahtan beri. o da bir spor sayılır heraldebirazdanda oğlumu okuldan almaya gidicem. bu arada 113 kiloyum 1 ocak itibariyle 5 kg vermek istiyorum kısmet bakalım başladım bugün hayırlısıyla listeye eklerseniz sevinirim. sizin desteğinizle motive olacağımı düşünüyorum.
83 kilo verecek diye okudum yazını gözlerim pörtledi resmen :)hoşgeldin mavixsx83 kilo vermek için beslenme tarzın nasıl, menülerini paylaşırsan güzel olur. tabi ev işi de kalöri yaktırıyor neden olmasınkilo bildirimlerini cumadan cumaya yapıyoruz. yılbaşı hedefi koyman da cok güzel azminin devamını dilerim kolay gelsin :)
ayy çok güldüm83 kilo verecek diye okudum yazını gözlerim pörtledi resmen :)
bilmem ki:) esniyorum sanırım evet :)ayy çok güldümuykunu alamadın mı yoksa
Canım 5 bitti 6 aylık oluyor. Sütle doymuyor sürekli emmek istiyor. Akşam geçen biberon maması yaptım midesi kalktı. Akşam aynı mamaya pirinç unu katarak mama yaptım püskürttü hoşlanmıyor hiçbişeyden. Mandalina verdim muz verdim elma verdim yok memnuniyetsiz bizimki
anladım canım..tükürse bile sen sabırla ama zorlamadan minik minik ver bişeyler iki damlada inse midesine fayda olur...biraz zamanlada alışır...onun mide minnacık zaten üç dört çay kaşıgı ilk zamanlar için kafi bence...
Nasıl oldu canım. Benim büyük ateşli havale geçirdi çok korkarım ben
aynı canım çok bi değişiklik yok..duruma hakim olduğum için korkmuyorum ben bogazları hafif kızarık ondan oluyo ateşide kontrol ediyorum çok şükür...bu tip vakaya büyük kızdan ve kendimden alışığım...doktora gitsem hemen antibiyotik vericek daha on beş gün önce kullandık çok sık oluyo oyüzden götürmedim...sıcak çaylarla ballarla falan idare ediyoruz şimdilik...ama bogazını sürekli kontrol ediyorum kızarıklıktan öteye gitmeye başlarsa hemen götürücem...inş gerek kalmadan atlatırız...
selamun aleyküm güzeller
bugün güne sitresli başladım umarım sonu güzel gelir.
sabah korkulu bir rüya ile uyandım.uyandığımda elim ayağım titriyordu. henüz yataktan kalkmamıştım telefon çaldı. eşim benim hiç istemediğim bir işe girmiş benim imzam gerekiyormuş kalkıp gittim. bütün işler ters gitti. sonrada devlet şifresini bulamadım. yeniden almak için gittim yanıma yanlış kimlik almışım. ( eve gelen bir misafirin çocuğu çantamı karıştırmış. benim kimliğimi alıp annesinin iş çantasına atmış. kadında iplerin içinde görmemiş. günlerce aradım bulamayınca yeniden çıkarttım. sonra eskiside geldi ) yeni yerine eskisini almışım yanıma. tekrar eve geldim kimliği alıp yeniden gittim. bütün gündür koşturuyorum. resmen pestilim çıktı üstüne üstlük eşim kızıp bağırdı kabus gibi bir gündü. bütün sıkıntı kaynıma iş imkanı sağlamak için.yorulduğumamı yanayım, laf işittiğimemi yanayım, 75 bin lira borca girdiğimemi yanayım bilemedim.
neyse
sabah evden erken çıkınca sadece bir bardak su içtim. eve kelince 1 dilim ekmek( T.B. ) ,1 yumurta, 1 çatal ucu peynir, 4 zeytin. 1 bardak karanfilli yeşil çay.
bi solukta okudum yazdıklarını ablacım da ne diyeceğimi bilemedim...Allah kolaylık versin...
bi solukta okudum yazdıklarını ablacım da ne diyeceğimi bilemedim...Allah kolaylık versin...selamun aleyküm güzeller
bugün güne sitresli başladım umarım sonu güzel gelir.
sabah korkulu bir rüya ile uyandım.uyandığımda elim ayağım titriyordu. henüz yataktan kalkmamıştım telefon çaldı. eşim benim hiç istemediğim bir işe girmiş benim imzam gerekiyormuş kalkıp gittim. bütün işler ters gitti. sonrada devlet şifresini bulamadım. yeniden almak için gittim yanıma yanlış kimlik almışım. ( eve gelen bir misafirin çocuğu çantamı karıştırmış. benim kimliğimi alıp annesinin iş çantasına atmış. kadında iplerin içinde görmemiş. günlerce aradım bulamayınca yeniden çıkarttım. sonra eskiside geldi ) yeni yerine eskisini almışım yanıma. tekrar eve geldim kimliği alıp yeniden gittim. bütün gündür koşturuyorum. resmen pestilim çıktı üstüne üstlük eşim kızıp bağırdı kabus gibi bir gündü. bütün sıkıntı kaynıma iş imkanı sağlamak için.yorulduğumamı yanayım, laf işittiğimemi yanayım, 75 bin lira borca girdiğimemi yanayım bilemedim.
neyse
sabah evden erken çıkınca sadece bir bardak su içtim. eve kelince 1 dilim ekmek( T.B. ) ,1 yumurta, 1 çatal ucu peynir, 4 zeytin. 1 bardak karanfilli yeşil çay.
aynı canım çok bi değişiklik yok..duruma hakim olduğum için korkmuyorum ben bogazları hafif kızarık ondan oluyo ateşide kontrol ediyorum çok şükür...bu tip vakaya büyük kızdan ve kendimden alışığım...doktora gitsem hemen antibiyotik vericek daha on beş gün önce kullandık çok sık oluyo oyüzden götürmedim...sıcak çaylarla ballarla falan idare ediyoruz şimdilik...ama bogazını sürekli kontrol ediyorum kızarıklıktan öteye gitmeye başlarsa hemen götürücem...inş gerek kalmadan atlatırız...Nasıl oldu canım. Benim büyük ateşli havale geçirdi çok korkarım ben
hoşgeldin mavixsx83 kilo vermek için beslenme tarzın nasıl, menülerini paylaşırsan güzel olur. tabi ev işi de kalöri yaktırıyor neden olmasınkilo bildirimlerini cumadan cumaya yapıyoruz. yılbaşı hedefi koyman da cok güzel azminin devamını dilerim kolay gelsin :)teşekkür ederim inş. başarılı olurum. aslında öyle düzenli bir liste vs. uygulamıyorum kafama göre takılıyorum biraz. mesela sabah 2 dilimle yapılmış kaşarlı tost ve 1 bardak yeşil çay içtim. öğlende de domates salatalık peynir ve 2 dilim ekmek yedim. ekmekten vazgeçemiyorum malesef
83 kilo verecek diye okudum yazını gözlerim pörtledi resmen :)
yok yok anam nerdeee. 70 kg olmak istiyorum aslında yani toplamda 43 kg cık vermem lazım. ama ilk hedefim 99 olmak yani ikili rakamı görmek. ondan önce tabi aylık bir hedef koydum o da 5 kg inş. veririm.
anladım canım..tükürse bile sen sabırla ama zorlamadan minik minik ver bişeyler iki damlada inse midesine fayda olur...biraz zamanlada alışır...onun mide minnacık zaten üç dört çay kaşıgı ilk zamanlar için kafi bence...Canım 5 bitti 6 aylık oluyor. Sütle doymuyor sürekli emmek istiyor. Akşam geçen biberon maması yaptım midesi kalktı. Akşam aynı mamaya pirinç unu katarak mama yaptım püskürttü hoşlanmıyor hiçbişeyden. Mandalina verdim muz verdim elma verdim yok memnuniyetsiz bizimki
Aleykumselam canim nasil oldun omzun daha iyi insallahselamün aleyküm...
bugün az daha iyi canım omzum, sağolasın.Aleykumselam canim nasil oldun omzun daha iyi insallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?