Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

sağol canım...

yok ya bende kızıyom ama çalamam kapısını...bide gelin kaynana bir oturuyolarmış....kadın kaynanaya hırsından sürekli temizlik yapıyo herhal..yada tam tersi kaynana yapıyo bilmiyom yani.. ama sinir bozucu gecenin üçünde çocuklar oynuyo bazen top sesi bazen bişeyle taktak vuruyolar vs...aman

bende ev sahibiyle konuşup panjur yaptırmayı düşünüyom ama bakalım ne zaman konuşuruz...yöneticiye gün belirleyelim herkes o gün ne çırpcaksa ne yapcaksa yapsın dedim...kaç kere konuştuk ama laftan anlamıyo...günmü beklicem temizlik yapmak için diyomuş...yöneticide çok dertli onlardan zaten...aidatları falan ödemiyolarmış...her ay kaç kere kapılarına gidiyorum ödesinler diye diyo...ben utanıyorum onlar utanmıyo diyo...

Kolay gelsin canim islerinde Allah kabul etsin duani da

Hayırlı sabahlar
bu hafta her işimiz rast gider inşallah

inş ablacım.

ve aleyküm selam ablacım....
valla bende hepsini bir bir okudum ama çok üzüldüm: (
ama sabret sen, allah sabredenlerle birliktedir, mutlaka birgün herkes hatasını anlicak.... hatta yaptığına pişman olacak....
biz sabredelim kazananlardan olalım inş, ve allah sıkıntıyı sevdiğine veriyor sevmediğine çok görüyor...
inşaallah vardır bunda da bir hayır, böyle düşün ve üzülme lütfen....
inancımız bizi hep ayakta tutan değilmi? ozaman daraldığımız zamanlarda daha çok sarılmalıyız inancımıza, allah sabredenlerle beraberdir.... biz sabredelim, susup sabredince herşey bir bir çözülüyor görünüyor dökülüyor....
o vakit istemeselerde sessizce konuşuyorsun onlarla bu olaylar çözüldükçe.... hal dili araya giriyor.
elbet hep üzüntülü değiliz biz insanoğlu, denizdeki dalga misali, bazen çok dalgalıyız, bazen çarşaf gibi, bazen ufak bazen büyük dalgalı, bazense tatlı bir dalga.... insan böyle çok sıkıntılı olunca sanki geçmiyecek gibi oluyor ama öyle değiliz bunu bilmeliyiz o an, elbet her gece sabahı buluyor.....
kocaman öpüyorum ablacım, allaha emanet olasın....
seni çok seviyoruz, iyiki varsın, iyiki tanıdık seni.

neyse
sabah evden erken çıkınca sadece bir bardak su içtim. eve kelince 1 dilim ekmek( T.B. ) ,1 yumurta, 1 çatal ucu peynir, 4 zeytin. 1 bardak karanfilli yeşil çay.

gün içindeki koşuşturmacana üzüldüm ama biz bilemeyiz her şerde bi hayır vardır güzel düşünelim güzel olsun
merhaba hoşgeldin. benim de 3 aya yaklaştı doğum yapalı . emzirdiğim için uç diyetler yapamıyorum karatay diyeti yapıyorum on gündür hem doyuyorum hem bol bol süt yapıyo doğum sezeryan olduğu için uç hareketler yapamıyorum leslie yapıyorum 3,4,5 mil. on günde 3.5 kilo kadar verdim. burda günlük menülerimizi paylaşıyoruz motive oluyo. bebeğin ne kadarlık Allah bağışlasın

aleykum selam aman ablacım komşu konusuna dikkat. komşunun eziyetine katlanmak zor ama mükafatı büyük. misafire de Allah ne verdiyse yersınız çok yorma kendini misafirlerin de istemez zaten yorulmanı insanlık halidir bi seferlik de böyle olsun
çok geçmiş olsun Allah acil şifalar versin sirkeli sarımsaklı limonlu acılı çorba çok iyi geliyor ateşe. yazık kuzum iştahı da yoktur şimdi inşallah bi an önce atlatır

ve aleykümselam
kızlar çok sağolun bana morel verdiniz. hepinize ayrı ayrı çok çok teşekkür ederim.sizlerde iyiki varsınız
Allah hakkımızda hayırlı olanı nasibetsin.

malesef o komşudan bendede var. üstümde 4 çocuk bütün gün koşturuyorlar. babaanneleri gördüğü yerde teşekkür ediyor senin gibi komşu az bulunur diyor. bende çocuklar sorun değil silkelenmesin yeter diyorum. ama kadında temizlik hastalığı var. bende balkonları kapatmakta buldum çareyi. yol yol astığı halıların suyu akıyor ama olsun siliyorum gidiyor.

kahvaltı: iki haşlanmış yumurta, bir dilim peynir, 1 yeşil 1 siyah zeytin, yarım salatalık, yarım çay bardağı kadar fındık fıstık badem ceviz
öğle bir fincan rezene
ikindi bir fincan yeşil çay
akşam: 250 gr haşlama et, soğan piyaz, 1 kase yoğurt

sabah : 1 dilim ekmek( T.B. ) ,1 yumurta, 1 çatal ucu peynir, 4 zeytin. 1 bardak karanfilli yeşil çay.
ara : 1 mini kurabiye , 1 fincan kahve
öğle : yarım porsiyon balık ,
ara : 1 fincan ıhlamur
akşam : 1 tabak çorba ve salata yemeyi düşünüyorum
gece bir ziyarete gidicem ne yaparım bilmiyorum.

karanfilli yeşil çay metabolizmayı hızlandırması için mi faydası oluyor mu ?

yoğun koşuşturmacalı bi günden sonra
akşam yemeğimide yazayım
çok oldu kızın tabağı ziyan olmasın diye yersem öle olur tabi

5kaşık bulgur pilavı
5 kaşık yoğurtlu kereviz salatazı
2 kaşık tavuk sote
1dlm tam buğday ekmek
3 kaşık kızımın makarnası
yeşil çay içerim sanırım bi tek günü çok şükür kazasız tamamladım sayılır
inşallah hamur işini çıkardım hayatımdan 1 ay bakalım ne olcak sonuç
arkadaşlara dedim artık rejimdeyim salata yapın ban sadece oturmalarda
5 kilo verecem yılbaşına kadar dedim rezil olmayayım sonunda inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…