Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Hayırlı sabahlar
Berkuras tecrübeme dayanarak listeden çıkmamanı tavsiye ederim tabii karar yine senin
Motivasyonum yerlerde gecen hafta veremedim bu hafta almışım sizi okumaya çalışsam da cok yazmamıyorum en iyisi okuyarak takip edeyim dedim siz öyle diyorsanız doğrudur spor da olmayınca cok randımanlı gitmiyor kılolar bilemedim ne yapayım

Benimkil
benimkilerde de farenjit dedi Dr geniz akıntısı bütün akıntısı öksürük var şurup verdi sf ile temizleyin boşaltıyorum burunlarını bir de cold Mix kullanmaya başladım

Gördüğün üzere ben de pek diyet yapamıyorum artılardayım spor zaten hiç yok ama yine de inatla burdayım tamamen kopmamak için

iyi akşamlar kızlarrr
hiç bir yere gitmeyin kızlar bence yıl sonu olduğundan biraz bıkkınlık oluyo hepimizde

akşam yemeğim 1 tabak tarhana
5 adet köfte
salata
az önce 3 adet üzümlü draje yedim gitti şekerim düştü sanırım acayip tatlı istiyo canım

sabah yasin okunacak evi temizledim bi toz alıcam sabah ohh miss evler dağılmasa hiç ne güzel olacak
hayırlı geceler

Benimkil

benimkilerde de farenjit dedi Dr geniz akıntısı bütün akıntısı öksürük var şurup verdi sf ile temizleyin boşaltıyorum burunlarını bir de cold Mix kullanmaya başladım

geçmiş olsun canım...

bu arada su iç içmiyrum bi alışmam lazım yaa sporda yok onlarıda hayatıma kattımmı zayıflacamda işte

aynen yaa ben çok içerdim normalde şimdi zorluyom kendimi ama gene içemiyom...

yolcuuu geçmiş olsun
kuzuyaaa aman çocukklar hastalanmasın hemen soluyo çiçekler allah şifa versinnn
yenaaa nerelerdesinnnnnnnnnnnnnnnnn

sağol nursenacım...kız geldin şenlendirdin burayı he...özlemişim...

bu arada su iç içmiyrum bi alışmam lazım yaa sporda yok onlarıda hayatıma kattımmı zayıflacamda işte
bende günde bir , bir buçuk litre ancak içiyorum

Ne var ne yok kızlar.
Ben kozaklı termaldeyim. Uykusuzum çocuklar 2-3 saatlik yüzme emzirme sıcak
Başım çoook ağrıyor

geçmiş olsun canım, 2-3saattir benimde başım ağrıyo: )
bol bol dinlen bugün, kaplıca suyuda yorar zaten.
geçmiş olsun kızlar

hayırlı sabahlar
zeynepcim kızın bugün daha iyidir inşallah
ben de suyu az içenlerdenim malesef yeşilçaya da başlamadım henüz bunlar bence kilo vermede önemli ayrıntılar
bugün arkadaşa kahvaltıya gideceğim niyetim abartmamak zaten hamurişi yapmayacak karar aldık
cuma da eski komşum çağırdı geçen hafta da beraberdik o grupla sevdiğim ve pek hazetmediğim kişiler var biraz da ortam karışık hiç gidesim yok napsam da gidemesem bilemedim çünkü direk gitmesem de ayıp olacak

herşeyde vardır bir hayır asucum. gün doğadan neler doğar bakarsın bir bahane çıkar gitmezsin yada gidersinde hazetmediğin kişiler gelmemmiş olur. hasbunAllah çek hayırlısı neyse o olur inşallah

Selamün aleykümm...

günlerin uykusuzluğu dünün yorgunluğu derken bugün hiç yerimden kalkasım yok..yemeğim var nasılsa bende kuzumla beraber yatıyom gibi...

çok şükür bugün daha iyi ablacım...ateşi daha uzun aralıklarla çıkıyo ama çok şiddetlenmiyo...ama geniz akıtınsı yüzünden öksürmekten hırıldamaktan gece uyuyamıyo hiç...

hoş geldinn iki haftada 5 kilo iyiymiş...bende becerebilsem iyi motivasyon olucakta nerdee...

selamün aleyküm...
ve aleykümselam
ziyaret ettik meyracım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…