Motivasyonum yerlerde gecen hafta veremedim bu hafta almışım sizi okumaya çalışsam da cok yazmamıyorum en iyisi okuyarak takip edeyim dedim siz öyle diyorsanız doğrudur spor da olmayınca cok randımanlı gitmiyor kılolarHayırlı sabahlar
Berkuras tecrübeme dayanarak listeden çıkmamanı tavsiye ederim tabii karar yine senin
benimkilerde de farenjit dedi Dr geniz akıntısı bütün akıntısı öksürük var şurup verdi sf ile temizleyin boşaltıyorum burunlarını bir de cold Mix kullanmaya başladımVe aleyküm selam...
amin Allah razı olsun ablacım...geldik eve çoktan ama işlerim vardı hemen yazamadım size...enfeksiyon dedi boğazlar fena kızarık bol geniz akıntısı vs....beşinci hastalık deniyomuş bu duruma..antibiyotik verdi değişik bi alerji ilacı verdi...ateş düşürücüye devam dedi...böyle işte...
Gördüğün üzere ben de pek diyet yapamıyorum artılardayım spor zaten hiç yok ama yine de inatla burdayım tamamen kopmamak içinMotivasyonum yerlerde gecen hafta veremedim bu hafta almışım sizi okumaya çalışsam da cok yazmamıyorum en iyisi okuyarak takip edeyim dedim siz öyle diyorsanız doğrudur spor da olmayınca cok randımanlı gitmiyor kılolarbilemedim ne yapayım
Benimkil
benimkilerde de farenjit dedi Dr geniz akıntısı bütün akıntısı öksürük var şurup verdi sf ile temizleyin boşaltıyorum burunlarını bir de cold Mix kullanmaya başladım
bu arada su iç içmiyrum bi alışmam lazım yaa sporda yok onlarıda hayatıma kattımmı zayıflacamda işte
yolcuuu geçmiş olsun
kuzuyaaa aman çocukklar hastalanmasın hemen soluyo çiçekler allah şifa versinnn
yenaaa nerelerdesinnnnnnnnnnnnnnnnn
Çok geçmiş olsun canım her ikinizedesizede geçmiş olsun...oy oy çocukların hastalığı ayrı bi zor...o inledikçe ilacı veriyon ama çaresizce bekliyon ne kötü...
Çok geçmiş olsun canım her ikinizede
Ne var ne yok kızlar.
Ben kozaklı termaldeyim. Uykusuzum çocuklar 2-3 saatlik yüzme emzirme sıcak
Başım çoook ağrıyor
sağol canım teşekkürler
ben daha öncede hazırlamıştım yapıştıracak yer bulamayıp vazgeçtim. site değiştikten sonra benim imza bölümü kayıp
bende günde bir , bir buçuk litre ancak içiyorumbu arada su iç içmiyrum bi alışmam lazım yaa sporda yok onlarıda hayatıma kattımmı zayıflacamda işte
Ne var ne yok kızlar.
Ben kozaklı termaldeyim. Uykusuzum çocuklar 2-3 saatlik yüzme emzirme sıcak
Başım çoook ağrıyor
geçmiş olsun kızlargeçmiş olsun canım, 2-3saattir benimde başım ağrıyo: )
bol bol dinlen bugün, kaplıca suyuda yorar zaten.
herşeyde vardır bir hayır asucum. gün doğadan neler doğar bakarsın bir bahane çıkar gitmezsin yada gidersinde hazetmediğin kişiler gelmemmiş olur. hasbunAllah çek hayırlısı neyse o olur inşallahhayırlı sabahlar
zeynepcim kızın bugün daha iyidir inşallah
ben de suyu az içenlerdenim malesef yeşilçaya da başlamadım henüz bunlar bence kilo vermede önemli ayrıntılar
bugün arkadaşa kahvaltıya gideceğim niyetim abartmamak zaten hamurişi yapmayacak karar aldık
cuma da eski komşum çağırdı geçen hafta da beraberdik o grupla sevdiğim ve pek hazetmediğim kişiler var biraz da ortam karışık hiç gidesim yok napsam da gidemesem bilemedim çünkü direk gitmesem de ayıp olacak
hayırlı sabahlar
zeynepcim kızın bugün daha iyidir inşallah
ben de suyu az içenlerdenim malesef yeşilçaya da başlamadım henüz bunlar bence kilo vermede önemli ayrıntılar
bugün arkadaşa kahvaltıya gideceğim niyetim abartmamak zaten hamurişi yapmayacak karar aldık
cuma da eski komşum çağırdı geçen hafta da beraberdik o grupla sevdiğim ve pek hazetmediğim kişiler var biraz da ortam karışık hiç gidesim yok napsam da gidemesem bilemedim çünkü direk gitmesem de ayıp olacak
Merhabalar bende 94 kiloyum beni de alın aranıza
2hafta once dukan diyetine basladim 99 dan 94 e indim dukanin seyir evresindeyim.yediklerime gelince sabah diyet sut icine iki kasik yulaf kepegi öğlen yagsiz kiymali pirasa ve yogurt diyet tabii.
selamün aleyküm...
ve aleykümselamnapıyonuz kızlar: )
kızlar kkda her sene enler anketi düzenleniyor: )
bu sene bir arkadaşım beni yazmış üyelere: ))))
mutluda oldum: )))) beklemediğim birşeydi çünkü.
neyse linki sizinlede paylaşmak istiyorum, isteyen bakar: )
bu arada asuman ablam çok sağol, çok tatlısın: )
http://www.kadinlarkulubu.com/forum/index.php?threads/en-kibar-nazik-kk-ueyesi.774788/
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?