hayırlı sabahlar
zeynepcim kızın bugün daha iyidir inşallah
ben de suyu az içenlerdenim malesef yeşilçaya da başlamadım henüz bunlar bence kilo vermede önemli ayrıntılar
bugün arkadaşa kahvaltıya gideceğim niyetim abartmamak zaten hamurişi yapmayacak karar aldık
cuma da eski komşum çağırdı geçen hafta da beraberdik o grupla sevdiğim ve pek hazetmediğim kişiler var biraz da ortam karışık hiç gidesim yok napsam da gidemesem bilemedim çünkü direk gitmesem de ayıp olacak
Merhabalar bende 94 kiloyum beni de alın aranıza
2hafta once dukan diyetine basladim 99 dan 94 e indim dukanin seyir evresindeyim.yediklerime gelince sabah diyet sut icine iki kasik yulaf kepegi öğlen yagsiz kiymali pirasa ve yogurt diyet tabii.
Selamün aleykümm...
günlerin uykusuzluğu dünün yorgunluğu derken bugün hiç yerimden kalkasım yok..yemeğim var nasılsa bende kuzumla beraber yatıyom gibi...
çok şükür bugün daha iyi ablacım...ateşi daha uzun aralıklarla çıkıyo ama çok şiddetlenmiyo...ama geniz akıtınsı yüzünden öksürmekten hırıldamaktan gece uyuyamıyo hiç...
hoş geldinn iki haftada 5 kilo iyiymiş...bende becerebilsem iyi motivasyon olucakta nerdee...
Allah kabul etsin dualarınızı nursenacımasuuu benimde öle gitmek istemediğim yerler var ama nedense ısrarla çağırılıorum çok sık görüşmek tez ayrılık getirir hepte aynı muhabbet bayıyo çoluk çocuklada yetişemiyorum valla her işe
Yena ben de burdayım
Canımsıngadasını aldığım asu...naapon güne gitmemişsin hadi iyisin.. :)
İyi akşamlar..
hepinizi çok seviyorum diyerek söze başlayayım..İyi ki varsınız..
İnanın fırsat bulduğumda yazıyorum hemen buraya görev gibi bişey benim için..
*Meyra oyumu kullandım.. kibar üye seni..: )
*Zeynepçim çok geçmiş olsun iyi yapmışsınız doktora gitmekle bu sene ateş bir tuhaf hiç düşmüyor biz de çektik okullar açıldktan sonra kaç kez...
*Nursenacım, çok seviniyorum yeniden menü paylaşıyorsun darısı bize..
*berkuras neden keyfisizsin umarım önemli bir durum yoktur...
*Daficiğim,sabır küpüm. sen harika bir insansın..Ama eltin ve kaynın giller beni sinir ediyor aramızda kalsın...
*Dayko teogzede kızın nasıl.? inşş.iyi sonuç alırsınız...
*yst, iyi dinlenmeler,iyi yüzmeler..
Yeni gelenler hoşgelmiş sefalar getirmişler...
sende iyiki varsın yenam....
hoşgeldin.....
gelmenle yüzümü güldürmen bir oldu, çok sağol oy için: )
Anasının oğlu barış diyorum
Çok akıllı maşallah öp benim için benim 40 yaşında yapmaya çalıştığımı o başarmış : )
Ben de yeni yeni başlamaya çalışıyorum hayır demeye işteYa evet.. bizim yapamadığımızı yapıyor.. aslın da ben de kolay kolay ''hayır'' diyemiyorum...
Senin adaşın nerde gelmiyormu.??
Canımsın
Kaçtım kurtardım kendimi gergin ve mutlu olmayacağım ortamlarda bulunmak hoşuma gitmiyorcuma günü alırım havadisleri : )
Anasının oğlu barış diyorum
Çok akıllı maşallah öp benim için benim 40 yaşında yapmaya çalıştığımı o başarmış : )
Hadi bakalım inşş. alırsın..Birincilik tacı neyin takarlar bakarsın..: )
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?