Valla rızanız yoksa şikayet edin. Benim eski komşumda öyleydi hiç muhatap olmadım yöneticiye söyledim tekrarlanırsa belediye şikayet edeceğim dedim sitem ettiler ama balkonda oturamıyordum senin evinin pisliğini benmi çekeceğimbende ev sahibiyle konuşup panjur yaptırmayı düşünüyom ama bakalım ne zaman konuşuruz...yöneticiye gün belirleyelim herkes o gün ne çırpcaksa ne yapcaksa yapsın dedim...kaç kere konuştuk ama laftan anlamıyo...günmü beklicem temizlik yapmak için diyomuş...yöneticide çok dertli onlardan zaten...aidatları falan ödemiyolarmış...her ay kaç kere kapılarına gidiyorum ödesinler diye diyo...ben utanıyorum onlar utanmıyo diyo...
Oooo kimler gelmişMerhabalar...
ve aleykümselam
kızlar çok sağolun bana morel verdiniz. hepinize ayrı ayrı çok çok teşekkür ederim.sizlerde iyiki varsınız
Allah hakkımızda hayırlı olanı nasibetsin.
malesef o komşudan bendede var. üstümde 4 çocuk bütün gün koşturuyorlar. babaanneleri gördüğü yerde teşekkür ediyor senin gibi komşu az bulunur diyor. bende çocuklar sorun değil silkelenmesin yeter diyorum. ama kadında temizlik hastalığı var. bende balkonları kapatmakta buldum çareyi. yol yol astığı halıların suyu akıyor ama olsun siliyorum gidiyor.
Merhabalar...
Valla rızanız yoksa şikayet edin. Benim eski komşumda öyleydi hiç muhatap olmadım yöneticiye söyledim tekrarlanırsa belediye şikayet edeceğim dedim sitem ettiler ama balkonda oturamıyordum senin evinin pisliğini benmi çekeceğim
inşallahh dafiii neydik ne olduk hepicimiz + lardayızzzz yaza fit olalım demihayırlı akşamlar kızlaarr
ben gece gezmesinden döndüm. kazasız atlattım sayılır. iki bardak şekersiz çay içtim. tabağımdakilerdende sadece poçanın tadına baktım kalanını yeğenime verdim. 1 çatal ucuda tatlı aldım. ev sahibi darılmasın diye tadına baktım. başkada hiç birşey yemedim.
ay ay bir yena gördüm sanki ceee deyip kaçmışş
meyracım sabırla koruk helva olurmuş. sende sabırla eşine kedilerden bahsede bahsede alıştırıyorsun demekki.
nursenaa seni pek bi hevesli görüyorum başarırsın başarırsın seenn
Allahım motivasyon da süpermiş maşallah daim olsun bize de bulaşsın inşallahGÜNAYDIN KIZLARRR bugünki kahvaltım peynirin hepsini bitirmedim:))1 yemek kaşığı kadar yedim
ama gidersen dahada alırsın hepimizde dönem dönem oluyo hayat yoruyo napalım başetmek lazım yılmaSelam kızlar
Ben izinli olarak ayrılmaya karar verdim dun bir tartıldım cumdan beri 1 kılo artmış nerdeyse motivasyonum düştü
Sizi girip okumaya çalışıyorum ama fazla da katılım gösteremiyorum sizi de aşağı çekmemeli için listeden bir sure çıkayım diyorum gene okur takip ederim sizi su ara iş güç ev psikolojim de pek iyi değil diyete kanalize olamıyorum
Tamamen kipmamalı için okurum gene sizi öpüyorum beni affedin
vavv oldukca sağlıklı görünüyorGÜNAYDIN KIZLARRR bugünki kahvaltım peynirin hepsini bitirmedim:))1 yemek kaşığı kadar yedim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?