Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Valla rızanız yoksa şikayet edin. Benim eski komşumda öyleydi hiç muhatap olmadım yöneticiye söyledim tekrarlanırsa belediye şikayet edeceğim dedim sitem ettiler ama balkonda oturamıyordum senin evinin pisliğini benmi çekeceğim

kızlar, akşam eşim bişey anlattı çok şaşırdım, eşimde bi değişmeler var kedi mevzu olarak: )
biliyorsunuz apartmandan bir komşumun kedisi var, dışarıda çıkar kedisi.
neyse eşim bugün sabah namazına kalktığında kedi bizim kapının önünde bağırıyormuş: )
onu içeri almış, namaz kılarken onun namaz kıldığı oda da dolaşmış, eşimin yanına gelmiş....
epey durmuşlar birlikte.
çok şaşırdım, normalde öyle kediyi falan içeri almaz eşim imkanı yok, demek artık o da alışıyor evde kediye: ))))))

babaneleri doğru diyor....

slm kızlar :)
izmirden geldiğim için dolap tam takır yrn pazar yapcam inşallah
yeni yıla 89.9da olsa 8li rakamlarda girmek istiyorum
inşallah daha dikkatli olcam
artık bildirim yapmaya utanıyorum
offfffffffff offfffffffffff

hayırlı akşamlar kızlaarr
ben gece gezmesinden döndüm. kazasız atlattım sayılır. iki bardak şekersiz çay içtim. tabağımdakilerdende sadece poçanın tadına baktım kalanını yeğenime verdim. 1 çatal ucuda tatlı aldım. ev sahibi darılmasın diye tadına baktım. başkada hiç birşey yemedim.

ay ay bir yena gördüm sanki ceee deyip kaçmışş

meyracım sabırla koruk helva olurmuş. sende sabırla eşine kedilerden bahsede bahsede alıştırıyorsun demekki.
nursenaa seni pek bi hevesli görüyorum başarırsın başarırsın seenn

ayy kimleri görüyorumm..çok sevindimm...birazcık daha sık uğrasan olmazmı...

yöneticiyle konuştuk bikaç kere uyardı onları ama anlamıyolar malesef...bakalım biraz daha sabredeyim belki pes eder...

inşallahh dafiii neydik ne olduk hepicimiz + lardayızzzz yaza fit olalım demi

Selam kızlar
Ben izinli olarak ayrılmaya karar verdim dun bir tartıldım cumdan beri 1 kılo artmış nerdeyse motivasyonum düştü
Sizi girip okumaya çalışıyorum ama fazla da katılım gösteremiyorum sizi de aşağı çekmemeli için listeden bir sure çıkayım diyorum gene okur takip ederim sizi su ara iş güç ev psikolojim de pek iyi değil diyete kanalize olamıyorum
Tamamen kipmamalı için okurum gene sizi öpüyorum beni affedin

ama gidersen dahada alırsın hepimizde dönem dönem oluyo hayat yoruyo napalım başetmek lazım yılma

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…