selamun aleyküm
hayırlı sabahlar güzeller
inşallah hepimiz için güzel bir gün olur.
bugün gönlünüzden geçen bütün güzellikler sizinle olsun
muğla farkı tain gördüğüm yerlerden birdaha göremicem kadar yeşilliğin olduğu ilGunaydinnnn
YENA cim hosgelmissin ozledik
dafi cimm beterin beteri varmis ben sukredim yine 2 cocuk var
Berkuras canim 2 hafta once bende cikacaktim listeden arkadaslar engel oldu sagolsunlar haklilarmis bak hemen toparladim cuma yarismasinda izne ciksanda burada ortalama yok sonucta cikma canim
nursena afiyet olsun canim helede dereotu nasilda guzel gorundu gozumeee
S
zeynepcim bencede götürün bayaa uzun sürdü bu ateşlenme. Allah şifalar versin kuzuya. döndüünde yaz bizedeVe aleyküm selamm...hayırlı sabahlar....
nursenacım baya güzel ve hızlı başlangıç yaptın he tebrik ediyorum....şu azminden accık bizede ulaşsın nolur...
bizde hazır bekliyoz babamız gelip doktora götürcek kuzumun ateş düşmüyo özellikle geceleri çok zor geçiyo...
aleykum selam :)selamün aleyküm kızlar...
aleykum selam :)
selamün aleyküm kızlar...
zeynepcim bencede götürün bayaa uzun sürdü bu ateşlenme. Allah şifalar versin kuzuya. döndüünde yaz bizede
çabucak iyileşir inşallah canım. bizim bebeğinde dünden beri burnu akmaya başladı. buronşit i var zaten hemen kapıyor. yeni atlatmıştı ben eşim grip diye adamı bebeğin olduğu odaya sokmadım. odayı havalandırmadan bebeği odaya almadım. pazar günü halası geldi yanında çocuğu gripliydi ne kadar korumaya çalıştıysakta çocuk bebeğin yanından ayrılmadı. sabahında bebeğin burnu akmaya başlamıştı. sabah dr. unu aradık hemen ilaca başlayın dedi. az önce annesi ilacını alıp geldi şimdi içirdik uyudu.Ve aleyküm selam...
amin Allah razı olsun ablacım...geldik eve çoktan ama işlerim vardı hemen yazamadım size...enfeksiyon dedi boğazlar fena kızarık bol geniz akıntısı vs....beşinci hastalık deniyomuş bu duruma..antibiyotik verdi değişik bi alerji ilacı verdi...ateş düşürücüye devam dedi...böyle işte...
çabucak iyileşir inşallah canım. bizim bebeğinde dünden beri burnu akmaya başladı. buronşit i var zaten hemen kapıyor. yeni atlatmıştı ben eşim grip diye adamı bebeğin olduğu odaya sokmadım. odayı havalandırmadan bebeği odaya almadım. pazar günü halası geldi yanında çocuğu gripliydi ne kadar korumaya çalıştıysakta çocuk bebeğin yanından ayrılmadı. sabahında bebeğin burnu akmaya başlamıştı. sabah dr. unu aradık hemen ilaca başlayın dedi. az önce annesi ilacını alıp geldi şimdi içirdik uyudu.
slm kızlar :)
izmirden geldiğim için dolap tam takır yrn pazar yapcam inşallah
yeni yıla 89.9da olsa 8li rakamlarda girmek istiyorum
inşallah daha dikkatli olcam
artık bildirim yapmaya utanıyorum
offfffffffff offfffffffffff
Selam kızlar
Ben izinli olarak ayrılmaya karar verdim dun bir tartıldım cumdan beri 1 kılo artmış nerdeyse motivasyonum düştü
Sizi girip okumaya çalışıyorum ama fazla da katılım gösteremiyorum sizi de aşağı çekmemeli için listeden bir sure çıkayım diyorum gene okur takip ederim sizi su ara iş güç ev psikolojim de pek iyi değil diyete kanalize olamıyorum
Tamamen kipmamalı için okurum gene sizi öpüyorum beni affedin
kızlar ben ticker hazırladım ama eklediğim yer yok
imza yazan yere ekliyordum ama sadece hamilelik takvimi var. imza yazan bölüm yok.
siz nereye ekliyorsunuz
Ve aleyküm selam...
amin Allah razı olsun ablacım...geldik eve çoktan ama işlerim vardı hemen yazamadım size...enfeksiyon dedi boğazlar fena kızarık bol geniz akıntısı vs....beşinci hastalık deniyomuş bu duruma..antibiyotik verdi değişik bi alerji ilacı verdi...ateş düşürücüye devam dedi...böyle işte...
sağol canım teşekkürlerutanma canım, utanacak birşey yok inan....
senin bu yaşadığını hepimiz zaman yaşıyoruz, gayet doğal birşey inan bu.
inş istediğin gibide 8lerle girersin 2015e.
önce sıkıntıların için geçmiş olsun canım.
bencede listeden çıkma, 1hafta 2hafta izinli ol belki ama listeden çıkma ve burayı bırakma bence.
ve bizi aşağı çekmezsin korkma, no problem yani bu konuda....
yine sitede yeni bir oynaklık daha, aynı senin gibi bende az önce bir imza hazırlamıştım tickerli falan ablacım bir emekle, bir baktım bu seferde imza bölümü yok....
çizelge bölümüde yok, böyle işte..... el mahkumuz....
bebeğinizede geçmiş olsun ablacım.
allah allah geçmiş olsun canım.
allah allah geçmiş olsun canım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?