bilmemm hiçte sevmem o nekii...kızlar size bir soru, gogıla bakma yok kafanızdan cevap verin: )
sizce mantar hangi besin gurubuna giriyor?
Bence sebze ama protein içeriyor galiba
bilmemm hiçte sevmem o nekii...
Ben çok severim mantarı besleyici lezzetli ve az kalorili
Ay hiç gülesim yoktu : )allahım yarebbim yenamın aklına hayırlısı ile bize diyeceği ama unuttuğu bişeyi getir, getirde yeniden gelsin buaraya....
fıratmeyra: ))))))))
iyi akşamalar kızlarrr yoğun koşuşturmacalrı gündüüü sabah yasin okundu alah kabul eder inşallahh
onlar gitti 10 dakka sonra kızımla babamız öğle yemeğine geldi
onlar yemek yerken tel geldi sana geliyoruz 20 dakkaya ordayız
kısır yaptım ondan yedim az ama öğlende yemek tost istediler 2 dilimle kaşarlı tost götürdüydüm zati
off nefes alamadım bulgur sıktı hemen 1 saat hızlı tempoda parkta yürüdüm geldim akşamm yemeği derken pilim bitti size bi bakıp bulaşık yıkayıp çamaşır asmam lazım kadınlık ne zorrr yafff
Bu hafta iyi gittin sen meyracım inşallah artıların gitmiştir
Ay hiç gülesim yoktu : )
Sübhaneke dinimiz âmin diyorum ben de
Kiloları ne gün bildiriyoruz hanımlar
Ben de yatıyorum hayırlı geceler
nursena Allah kabul etsiniyi akşamalar kızlarrr yoğun koşuşturmacalrı gündüüü sabah yasin okundu alah kabul eder inşallahh
onlar gitti 10 dakka sonra kızımla babamız öğle yemeğine geldi
onlar yemek yerken tel geldi sana geliyoruz 20 dakkaya ordayız
kısır yaptım ondan yedim az ama öğlende yemek tost istediler 2 dilimle kaşarlı tost götürdüydüm zati
off nefes alamadım bulgur sıktı hemen 1 saat hızlı tempoda parkta yürüdüm geldim akşamm yemeği derken pilim bitti size bi bakıp bulaşık yıkayıp çamaşır asmam lazım kadınlık ne zorrr yafff
hoşgeldin nilüfercim seni görmek güzel daha sık uğraİyi akşamlar..
hepinizi çok seviyorum diyerek söze başlayayım..İyi ki varsınız..
İnanın fırsat bulduğumda yazıyorum hemen buraya görev gibi bişey benim için..
*Meyra oyumu kullandım.. kibar üye seni..: )
*Zeynepçim çok geçmiş olsun iyi yapmışsınız doktora gitmekle bu sene ateş bir tuhaf hiç düşmüyor biz de çektik okullar açıldktan sonra kaç kez...
*Nursenacım, çok seviniyorum yeniden menü paylaşıyorsun darısı bize..
*berkuras neden keyfisizsin umarım önemli bir durum yoktur...
*Daficiğim,sabır küpüm. sen harika bir insansın..Ama eltin ve kaynın giller beni sinir ediyor aramızda kalsın...
*Dayko teogzede kızın nasıl.? inşş.iyi sonuç alırsınız...
*yst, iyi dinlenmeler,iyi yüzmeler..
Yeni gelenler hoşgelmiş sefalar getirmişler...
yerim ben o şerbetli paşayıBugün öğle yemeğin de telim çaldı tanımadığım bir numara.. nilüfer hanımlamı görüşüyorum dedi evet dedim...
Sınıftan bir veliydi arayan..barışın oğluyla oynamadığını onu sevmediğini arkadaş olmak istemediğini söyledi...OĞLumla ilgili şikayet aldım.: )
Ben de oğlumun arkadaş seçmesi,seçici davranması çok normal değilmi illa sizin oğlunuz diye sevmek zorundamı dedim..Hayır tabii ki değil ama onu dışlamasın diyor..
ben bu konuda zorlama yapamam arkadaşlarını kendisi seçmeli sadece ona zarar veren eli çok vurak olan çocuklardan uzak dur diye tembihliyorum ama yine de konuşurum oğlumla dedim...
Akşam dolaylı yollardan sordum sebebini barışa işin aslı şöyle çok sık küfreden ve tekme atan bir çocuk olduğu için barışta onunla oynamak istememiş...
Annesi neden mertle oynamıyorsun demiş..barış ta çünkü ben mert'i sevmiyorum onunla arkadaş olmak istemiyorum demiş...
Keşke bu kadar açık sözlü olmasa..: ) annecim sevmezsen bile öyle deme üzülür karşında ki .sadece oynamak istemiyorsan oynamazsın dedim bakalım ne olacak....
sen bizim gönüllerimizin birincisisin sultanımiyi olmuş ablacım, bulmuşsun hadi bir hal çaresini: )
bende senin gibiyim, sevmediğim ortamda durmaktan hiç hoşlanmıyorum.
aynen.....
: )))))
yok aslında öyle bir isteğim yok: ) sadece tek tük oyla kalmamak amacım: ))))
birde benden daha çok çevresi olan üyeler var, onlar varken ben 1.olamam zaten: ))))
Sebzekızlar size bir soru, gogıla bakma yok kafanızdan cevap verin: )
sizce mantar hangi besin gurubuna giriyor?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?