esselamün aleykum canlarım
ben maalesef bır hayal kırıklığıyla gıne geldım kafama koydum amelıyat olmak ıçın Ankrayagıttım bı cerrahla gorustum cerrah bana resmen olma dıye yalvardı sonunun nasıl olduğu bılınmeyen bır süreç dedı ve ben bu ışten tamamen vazgeçtim yarın gıdıp tahlıllerımı yaptırıcam ve tekrar en baştan başlıycam olmadık umıtler kapıldım ve saçmaladım umarım hersey hepımız ıçın çok güzel olur
hayırlı akşamlar güzeller
bugün yine yoğun bir gündü.
aylardır beklediğim dolaplar nihayet gelecek inşallah. bugün gelip eskileri söktüler . mutfak berbat durumda. yarın dahada berbat olacak . kırılacak baca var yarın onu kıracaklar, belki dolapların bir kısmıda gelir. bu arada diyet işi bu haftada tatile girecek. çünkü tezgah birkaç günde ancak konur. mecburen hazır birşeyler tüketmemiz gerekecek. her istediğimi tüketemiycem. bu haftada böyle geçecek gibi görünüyor.
kızlar ben yarın büyük ihtimal giremem en iyisi bildirim yapayım. bu hafta dikkat etmiştim ama kilo kaybım yok şaşkınım.
kilo : 92. 3
spor : yok
Geçmiş olsun canımSelamun aleykum...
Dun akşam midem baya rahatsızdı, gastrit üşütme hepsi vardı, oyuzden bugün diyet yapmadım, yarında yapmicam, midemi yormak istemiyorum rahatsız olduğu için, sonrasında inş.
Bu arada asuman abla çok şukur bu hafta kilo vermişim.
-1.4
Geçmiş olsun canım
Verdiğin kilo için de tebrikler maşallah
Şükür Allah'a canım bu aralar benim fıtıklar da azdı uzandım tv izliyorumçok sağol ablam.
sen napıyon?
Şükür Allah'a canım bu aralar benim fıtıklar da azdı uzandım tv izliyorum
İyi akşamlar
Daficim gözün aydın dolapların gelecekmiş ayrıca kolay gelsin her yer ayaklanmıştır şimdi
sağolun kızlar baya bir uğraşmam gerekiyor ama bitsinde ben dağınıklığa razıyım elbet birgün toplanır. bu kış zor toparlanırım ben bütün evi elden geçirmeyi düşünüyorum. belkide badana yaptırırım hele şu dolaplar bir bitsin.inş canım.
sen buraya gel veririz birlikte inş.
kolay gelsin ablacım.
baya bir zahmet olacak ama sonunu düşün işini yaparken: )
sağolun kızlar baya bir uğraşmam gerekiyor ama bitsinde ben dağınıklığa razıyım elbet birgün toplanır. bu kış zor toparlanırım ben bütün evi elden geçirmeyi düşünüyorum. belkide badana yaptırırım hele şu dolaplar bir bitsin.
bu arada ikinizede çok geçmiş olsun kendinize iyi bakın.
geçmiş olsun ablacım, havalar serin ya onunda etkisi vardır belkide.
bol bol dinlen, bilhassa iş yaparken falan zorlandığını hissettiğin zaman kendini zorlamicak dinlenicekmiş fıtık hastaları.
Mümkün olduğunca dinlenmeye hatta iş yapmamaya çalışıyorum ama ne kadar mümkün oluyor bilmem : )
sağolun kızlar baya bir uğraşmam gerekiyor ama bitsinde ben dağınıklığa razıyım elbet birgün toplanır. bu kış zor toparlanırım ben bütün evi elden geçirmeyi düşünüyorum. belkide badana yaptırırım hele şu dolaplar bir bitsin.
bu arada ikinizede çok geçmiş olsun kendinize iyi bakın.
İtele bakalımbizim evde artık boya istiyor, şöyle açık bir renge boyansada içim açılsa temiz temiz....
zaten evim biraz dar
ancak yaza olur artık, kışın falan hiç dökemem daracık evimi: ))))
aslında bu yaz boyansa iyi olurdu ama eşimi itelemedikten sonra boyatmazki üzerine olmaz...
bende itelemedim kaldı öyle: )))))
bu yaz itelerim artık: )
Yavaştan yatayım ben ilaç almıştım biraz rahatlamışken uyusam iyi olacak
Allah rahatlık versin
inşallah gönlünce yaparsın hepsini canımkızlar mutfağa gitmiştim bakamadım.
akşamdan 1 tencere yemek yapayım dedim. yarın ocağıda sökerlerse bir daha yapamam. hazır yemek olunca mikroda ısıtır yeriz.
kışın temizlik yapmak problem olmaz kaloriferler yanıyor evim sıcak. sadece kırma işi bitinceye kadar toz olur onu temizleyince gersi zamanla olur. zaten temizliği bütün kışa yayarım. çok alınacak eşya var onları aldıkca yaparım. dolaplar takılınca bulaşık makinası ve fırın değişecek ankastre olucak, aspiratör değişecek, mutfağın işi bitince yaptırabilirsem antrenin dolaplarını değiştirmek istiyorum, oturma odasına badana yaparsam koltukları değiştircem. halı alıcam. yatak odasının dolap kapaklarını değiştirmek istiyorum. tuvaletin taşını değiştirmek istiyorum. yanii ne kadarını yaptırabilirim bilmiyorum. eşime hepsini söylemedim tabikiyaptırdıkca sırasıyla söylerim
bu kış çookk para lazım çookk
sağol asucum.. ne yapayım ben adama acıyıp erteledikce araya girenler istediğini yaptırıyor ben hep beklemede kalıyorum. bari safları sıklaştırayımda araya girmek zorlaşsın diyorum. ne kadar başarabilirim bilmiyorum . bakacaz artıkinşallah gönlünce yaparsın hepsini canım
eniştenin çok çalışması lazım bu kış:)))
maşallah meyracım iyi gidiyorsun. bu gidişle yakın zamanda hedefine ulaşacaksın inşallahKilo bildirimi: 83.1
geçmiş olsun meyracım dikkat et kendıne bu arada tebrık ederım devamı hızla gelır ınşallahSelamun aleykum...
Dun akşam midem baya rahatsızdı, gastrit üşütme hepsi vardı, oyuzden bugün diyet yapmadım, yarında yapmicam, midemi yormak istemiyorum rahatsız olduğu için, sonrasında inş.
Bu arada asuman abla çok şukur bu hafta kilo vermişim.
-1.4
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?