huuuu hanımlar kimse varmı kahve yapacam eşlik eden olcakmı acep
diyetisyende şaşarmiş demekkiBenim elimdeki listelerde sebze gurubunda canım.
inşallah canım bende içem bariAy canım benim inan okadar çok isterdim ki eşlik etmeyi aksi gibi bugün midem rahatsız oyuzden kahve içemiyorum bugün.
Neyse başka zamana inş.
canım valla tadını unuttum 7-8 aydırDaykom mantarı kaşarlı yemek istersen yiyeceğin gün içerisinde kaşarın kalorisini telafi edicek şekilde menuler tuketirsen bir sorun olmaz: )
selamunaleykum bacılarr (dilber anamı dürttü benide ne)
nassınız ben iyi sayılırım şükür bugün tembellik yapıyorum köşe yastığı modundayım
FRIDA ,Bonus ,nur nerelerdeseniz siz hatun kişiler
nur izmirden dönmedi mi acaba yazdıda benmi görmedim acabaa
YENA cımm hoşgelmişsin matematikte zorlanmış canım diğerleri daha kolaydı dedi hayırlısı artık
bu aralar bir rüyalar görüyorum Allah hayırlara çıkarsın sanırsın kısa metraj film çekiliyo bi uyanıyorum rüyamı gerçekmi bi an afallıyorum
y.o.l.c.u canım tekrar geçmiş olsun
dönmedi galiba izmirdenNurun yazdığını bende görmedim canım.
inşallah canım bende içem bari
geçmiş olsun sanada gülüm
tamamdırr en köpüklüsünden hemideeSağol canım.
Sanada afiyet olsun canımcum, benim yerimede bir yudum al emi: )
: **
oh iyi yapmışsınız da güzel oluyomu sonradan...ben bitek hazır yufkadan börek koyuyodum kızlar küçükken çat kapı gelen olursa diye...ama poğaca falan denemedim hiç....buzluktan çıkınca nasıl kullanıyon..?İyi akşamlar
Bu sabah arkadaştayım dondurucuya hamurişi stoğu yaptık börek kurabiye poğaça vs
Öğleden sonra eve geldim kızlara yemek hazırla yedir derken sonra da biraz uyuşukluk yaptım bu saate kadar tv karşısında birazdan kalkıp akşam yemeği hazırlığına girişeceğim
Çıkarıp eriyince yumuşacık oluyor canım poğaçalaroh iyi yapmışsınız da güzel oluyomu sonradan...ben bitek hazır yufkadan börek koyuyodum kızlar küçükken çat kapı gelen olursa diye...ama poğaca falan denemedim hiç....buzluktan çıkınca nasıl kullanıyon..?
Hayırlısı olsun hayriyecim zayıflarız beraber Allah bol irade versin hepimizeesselamün aleykum canlarım
ben maalesef bır hayal kırıklığıyla gıne geldım kafama koydum amelıyat olmak ıçın Ankrayagıttım bı cerrahla gorustum cerrah bana resmen olma dıye yalvardı sonunun nasıl olduğu bılınmeyen bır süreç dedı ve ben bu ışten tamamen vazgeçtim yarın gıdıp tahlıllerımı yaptırıcam ve tekrar en baştan başlıycam olmadık umıtler kapıldım ve saçmaladım umarım hersey hepımız ıçın çok güzel olur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?