Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

selamunaleykum bacılarr (dilber anamı dürttü benide ne)
nassınız ben iyi sayılırım şükür bugün tembellik yapıyorum köşe yastığı modundayım
FRIDA ,Bonus ,nur nerelerdeseniz siz hatun kişiler
nur izmirden dönmedi mi acaba yazdıda benmi görmedim acabaa
YENA cımm hoşgelmişsin matematikte zorlanmış canım diğerleri daha kolaydı dedi hayırlısı artık
bu aralar bir rüyalar görüyorum Allah hayırlara çıkarsın sanırsın kısa metraj film çekiliyo bi uyanıyorum rüyamı gerçekmi bi an afallıyorum
y.o.l.c.u canım tekrar geçmiş olsun

M meyra__ cımm diyetisyen protein grubunda olduğunu söylemişti ben de o niyetle yiyorum offf bide kaşarlısı süper olur hani, dün de pazardan aldıydım öyle yapsam piiiyyyuuuu bi sürü kalori sote yapayım en iyisi demi

Daykom mantarı kaşarlı yemek istersen yiyeceğin gün içerisinde kaşarın kalorisini telafi edicek şekilde menuler tuketirsen bir sorun olmaz: )

Daykom mantarı kaşarlı yemek istersen yiyeceğin gün içerisinde kaşarın kalorisini telafi edicek şekilde menuler tuketirsen bir sorun olmaz: )
canım valla tadını unuttum 7-8 aydır
bi süre daha yemiyecem aklıma mideme hatırlatmıyayım öyle şeyleri sonra durup durup isteyecek
(ba ba ba sanki başkasına yedirecem bende ayyy dellendim bu gün gene beynimde kan kalmadı)

Nurun yazdığını bende görmedim canım.

İyi akşamlar
Bu sabah arkadaştayım dondurucuya hamurişi stoğu yaptık börek kurabiye poğaça vs
Öğleden sonra eve geldim kızlara yemek hazırla yedir derken sonra da biraz uyuşukluk yaptım bu saate kadar tv karşısında birazdan kalkıp akşam yemeği hazırlığına girişeceğim

oh iyi yapmışsınız da güzel oluyomu sonradan...ben bitek hazır yufkadan börek koyuyodum kızlar küçükken çat kapı gelen olursa diye...ama poğaca falan denemedim hiç....buzluktan çıkınca nasıl kullanıyon..?

esselamün aleykum canlarım
ben maalesef bır hayal kırıklığıyla gıne geldım kafama koydum amelıyat olmak ıçın Ankrayagıttım bı cerrahla gorustum cerrah bana resmen olma dıye yalvardı sonunun nasıl olduğu bılınmeyen bır süreç dedı ve ben bu ışten tamamen vazgeçtim yarın gıdıp tahlıllerımı yaptırıcam ve tekrar en baştan başlıycam olmadık umıtler kapıldım ve saçmaladım umarım hersey hepımız ıçın çok güzel olur

Çıkarıp eriyince yumuşacık oluyor canım poğaçalar
Kek bile koyan biliyorum ben
Kurabiyede de sorun çıkmıyor

Hayırlısı olsun hayriyecim zayıflarız beraber Allah bol irade versin hepimize

hayırlı akşamlar güzeller
bugün yine yoğun bir gündü.
aylardır beklediğim dolaplar nihayet gelecek inşallah. bugün gelip eskileri söktüler . mutfak berbat durumda. yarın dahada berbat olacak . kırılacak baca var yarın onu kıracaklar, belki dolapların bir kısmıda gelir. bu arada diyet işi bu haftada tatile girecek. çünkü tezgah birkaç günde ancak konur. mecburen hazır birşeyler tüketmemiz gerekecek. her istediğimi tüketemiycem. bu haftada böyle geçecek gibi görünüyor.
kızlar ben yarın büyük ihtimal giremem en iyisi bildirim yapayım. bu hafta dikkat etmiştim ama kilo kaybım yok şaşkınım.

kilo : 92. 3
spor : yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…