geçen hafta kaçtıGünaydın
Hayırlı cumalar hanımlar
Ytediğim ekmekler bana yağ su olarak geri döndü
Kilom 96
esselamün aleykum canlarım
ben maalesef bır hayal kırıklığıyla gıne geldım kafama koydum amelıyat olmak ıçın Ankrayagıttım bı cerrahla gorustum cerrah bana resmen olma dıye yalvardı sonunun nasıl olduğu bılınmeyen bır süreç dedı ve ben bu ışten tamamen vazgeçtim yarın gıdıp tahlıllerımı yaptırıcam ve tekrar en baştan başlıycam olmadık umıtler kapıldım ve saçmaladım umarım hersey hepımız ıçın çok güzel olur
teşekkür ederım canım ben de oyle yaptım ve tekrar sımsıkı başladım inşallah sabah gıdıp kan verdım bu sefer oyle tek düze beslenme falan yok sağlıklı bır şekılde olacak ınşallah geç olsun güç olmasınSelamün aleyküm...
gelemedim ben ya...dün işlerim vardı akşam eltime çaya gittik dönüşte annemi aldık bikaç gün bende kalıcak...diyet fena..istesemde yapamıyorum...bu aralar şekerim yükseliyo....dengesiz yemenin ve tatlı krizlerinin sonucu...artık aynaya bile bakmıyorum...kiloma gelince 89...
meyracım afferin kız sana çok azimli ve başarılı gidiyosun..inş tez zamanda hedefine ulaşırsın kuzum....
Ve aleyküm selam hayriyecim tekrardan hoşgeldin...bugün yeniden başla ve dünü koy bi kenara hiç bişey olmamış gibi başla başlayalım ve devam edelim...bütün olumsuzlukları herşeyi unut canım..Rabbim hakkımızda hayırlı olanı nasip etsin....
Geçen hafta 95 ti hep bu sabah bide baktım 96
Geçen hafta 95 ti hep bu sabah bide baktım 96
aaa gerçi sen farklı bişey söylemişsin aslında.
canım o zaman 1kiloya 2-3kiloya takılı kalmaaa... yada gramlara takılı kalma.
kilo verme zor şey, bilgi ister tecrübe ister.
bak ben 4senedir bu topikteyim ve ilk defa bu denli kilo verebildim, pay biç artık bu sözümden....
rgl olucaksındır ondan belki artıdasındır, yada belki çok yorulmuşsundur ondan vücudun geçici ödem toplamıştır ondan artıdasındır, yada belki vs vs.....
sen kilo vermek için yapman gerekeni süreklilik halinde yapmaya çalışcan, olay burada bitiyor, tabiki güme gittiğin zamanlar olacak ama sonrasında yine hiçbişey yok gibi kilo vermek için yapman gerekeni tekrar yapmaya devam edicem, böyle böyle bişeyler çözüme gidiyor....
bak bir ton şey yazdım sana.
Teşekkür ederimm
kızlar mutfağa gitmiştim bakamadım.
akşamdan 1 tencere yemek yapayım dedim. yarın ocağıda sökerlerse bir daha yapamam. hazır yemek olunca mikroda ısıtır yeriz.
kışın temizlik yapmak problem olmaz kaloriferler yanıyor evim sıcak. sadece kırma işi bitinceye kadar toz olur onu temizleyince gersi zamanla olur. zaten temizliği bütün kışa yayarım. çok alınacak eşya var onları aldıkca yaparım. dolaplar takılınca bulaşık makinası ve fırın değişecek ankastre olucak, aspiratör değişecek, mutfağın işi bitince yaptırabilirsem antrenin dolaplarını değiştirmek istiyorum, oturma odasına badana yaparsam koltukları değiştircem. halı alıcam. yatak odasının dolap kapaklarını değiştirmek istiyorum. tuvaletin taşını değiştirmek istiyorum. yanii ne kadarını yaptırabilirim bilmiyorum. eşime hepsini söylemedim tabikiyaptırdıkca sırasıyla söylerim
bu kış çookk para lazım çookk
sağol asucum.. ne yapayım ben adama acıyıp erteledikce araya girenler istediğini yaptırıyor ben hep beklemede kalıyorum. bari safları sıklaştırayımda araya girmek zorlaşsın diyorum. ne kadar başarabilirim bilmiyorum . bakacaz artık
maşallah meyracım iyi gidiyorsun. bu gidişle yakın zamanda hedefine ulaşacaksın inşallah
geçmiş olsun meyracım dikkat et kendıne bu arada tebrık ederım devamı hızla gelır ınşallah
günaydın canlarım hayırlr cumalar
bugun bıldırım gunu ama ben bıraz verdıgımı hissedene kadar tartılmak ıstemıyorum kılomıda bılmıyorum bıraz böyle gıtsın sonra tartılıcam birazdan aç karnına tahlıl vermeye gıdıcem bakalım ne durumdayım herşey güzel olacak inşallah
Hayırlı cumalar
kilo 56.0 kg
Spor yok
Hepiniz eksiyi yazmışsınız ama ben geçen haftaki kilomu unuttum
Selamün aleyküm...
gelemedim ben ya...dün işlerim vardı akşam eltime çaya gittik dönüşte annemi aldık bikaç gün bende kalıcak...diyet fena..istesemde yapamıyorum...bu aralar şekerim yükseliyo....dengesiz yemenin ve tatlı krizlerinin sonucu...artık aynaya bile bakmıyorum...kiloma gelince 89...
meyracım afferin kız sana çok azimli ve başarılı gidiyosun..inş tez zamanda hedefine ulaşırsın kuzum....
Ve aleyküm selam hayriyecim tekrardan hoşgeldin...bugün yeniden başla ve dünü koy bi kenara hiç bişey olmamış gibi başla başlayalım ve devam edelim...bütün olumsuzlukları herşeyi unut canım..Rabbim hakkımızda hayırlı olanı nasip etsin....
hayırlı cumalar kızlarrr benim cadılar hastalandıı sabahtan dr du eczaneydi pazardı derken anca attım eve kendimi kilom tam 90
spor 60 dakika
biliyorum ama süpersın valla ben anneme aldırmıştım ıstanbuldan o tarıfler olanı almış ben de buğu ınternetten dıgerını sıparış verdım bende sayarak zayıflamaya başlıycam ayça kayaya gerçekten guvenıyorumabbbaaooowwww: )))))))
kolay gelsin ne diyim valla.
inş ablacım.
iyi düşünmüşsün, zaten öyle oluyor ablacım, bi yere gidiyor sonuçta paralar, hiç olmazsa sana gitsin haklısın...
sağol canım.
canım 5333le hep bunlar, sende biliyorsun zaten: )
inş canım, bence ameliyat olmamakla en iyi kararı verdin.
yok eksiyi yazmaya gerek yok tatlım: )
sadece kilo yeterli.
inş canım.
canım sende şeker varmı?
geçmiş olsun.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?