Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Günaydın kızlar burda sizinle devam edeyim dedim 8 . Gruptaydım aynı zamanda orada yarış psikolojisi ile geride kalınca çıkmak istedim . Ama dediğiniz tümden ayrılırsam iyice ipin ucu kaçacak. Bu sebeple sizinle devam etmek istiyorum kabul ederseniz.
Bu arada kılom 98.5 son kılom meydi hatırllayamadım ama 600-700 gr aldım sanırım

Hayırlı cumalar
kilo 56.0 kg
Spor yok
Hepiniz eksiyi yazmışsınız ama ben geçen haftaki kilomu unuttum

Son düzenleme:
Selamün aleyküm...

gelemedim ben ya...dün işlerim vardı akşam eltime çaya gittik dönüşte annemi aldık bikaç gün bende kalıcak...diyet fena..istesemde yapamıyorum...bu aralar şekerim yükseliyo....dengesiz yemenin ve tatlı krizlerinin sonucu...artık aynaya bile bakmıyorum...kiloma gelince 89...

meyracım afferin kız sana çok azimli ve başarılı gidiyosun..inş tez zamanda hedefine ulaşırsın kuzum....

Ve aleyküm selam hayriyecim tekrardan hoşgeldin...bugün yeniden başla ve dünü koy bi kenara hiç bişey olmamış gibi başla başlayalım ve devam edelim...bütün olumsuzlukları herşeyi unut canım..Rabbim hakkımızda hayırlı olanı nasip etsin....

teşekkür ederım canım ben de oyle yaptım ve tekrar sımsıkı başladım inşallah sabah gıdıp kan verdım bu sefer oyle tek düze beslenme falan yok sağlıklı bır şekılde olacak ınşallah geç olsun güç olmasın

Geçen hafta 95 ti hep bu sabah bide baktım 96

canım ben bu yüzden haftada 1tartılıyorum, sonra böyle hayal kırıklığına uğruyorum.
aç tok arası bile 3-4kilo oynayabilirmiş.
ben haftada 1tartılıyorum ama ayçakaya kitabında hergün tartılın diyor.
ben haftada1kere, aç olarak sert zeminde ve aynı yerde tartılıyorum.

Geçen hafta 95 ti hep bu sabah bide baktım 96

aaa gerçi sen farklı bişey söylemişsin aslında.
canım o zaman 1kiloya 2-3kiloya takılı kalmaaa... yada gramlara takılı kalma.
kilo verme zor şey, bilgi ister tecrübe ister.
bak ben 4senedir bu topikteyim ve ilk defa bu denli kilo verebildim, pay biç artık bu sözümden....
rgl olucaksındır ondan belki artıdasındır, yada belki çok yorulmuşsundur ondan vücudun geçici ödem toplamıştır ondan artıdasındır, yada belki vs vs.....
sen kilo vermek için yapman gerekeni süreklilik halinde yapmaya çalışcan, olay burada bitiyor, tabiki güme gittiğin zamanlar olacak ama sonrasında yine hiçbişey yok gibi kilo vermek için yapman gerekeni tekrar yapmaya devam edicem, böyle böyle bişeyler çözüme gidiyor....
bak bir ton şey yazdım sana.

Teşekkür ederimm

abbbaaooowwww: )))))))
kolay gelsin ne diyim valla.

inş ablacım.
iyi düşünmüşsün, zaten öyle oluyor ablacım, bi yere gidiyor sonuçta paralar, hiç olmazsa sana gitsin haklısın...

geçmiş olsun meyracım dikkat et kendıne bu arada tebrık ederım devamı hızla gelır ınşallah

sağol canım.
canım 5333le hep bunlar, sende biliyorsun zaten: )

inş canım, bence ameliyat olmamakla en iyi kararı verdin.

Hayırlı cumalar
kilo 56.0 kg
Spor yok
Hepiniz eksiyi yazmışsınız ama ben geçen haftaki kilomu unuttum

yok eksiyi yazmaya gerek yok tatlım: )
sadece kilo yeterli.

inş canım.
canım sende şeker varmı?

hayırlı cumalar kızlarrr benim cadılar hastalandıı sabahtan dr du eczaneydi pazardı derken anca attım eve kendimi kilom tam 90
spor 60 dakika

geçmiş olsun.

Son düzenleme:
biliyorum ama süpersın valla ben anneme aldırmıştım ıstanbuldan o tarıfler olanı almış ben de buğu ınternetten dıgerını sıparış verdım bende sayarak zayıflamaya başlıycam ayça kayaya gerçekten guvenıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…