Nur döndümü listeyi kim yapıyo r
Hımm olur canım ama geceye kalacak.canim sen listeyi gecen hafta yapmistin bu haftada yapabilir misn dondum bursaya ama annm geldi bende pc yok evde.
kusura bakmayin nolur gercektn musait degilim bugunn cuma oldugunu bile unutmusum
Selam şirineler Nasılsınız. Ben evime döndüm sizleride çok özledim
canim sen listeyi gecen hafta yapmistin bu haftada yapabilir misn dondum bursaya ama annm geldi bende pc yok evde.
kusura bakmayin nolur gercektn musait degilim bugunn cuma oldugunu bile unutmusum
Hoşgeldiniz ikiniz deHımm olur canım ama geceye kalacak.
Herkes çıtır oldumu bakayım. Bu hafta kızacağım ona göre.
Senin başarına istinaden ben de internetten 5333 kitabını sipariş verdim okuyup uygulamak kolay gelirse devam edeceğim toplamda kaç kılo verdin?canım ben bu yüzden haftada 1tartılıyorum, sonra böyle hayal kırıklığına uğruyorum.
aç tok arası bile 3-4kilo oynayabilirmiş.
ben haftada 1tartılıyorum ama ayçakaya kitabında hergün tartılın diyor.
ben haftada1kere, aç olarak sert zeminde ve aynı yerde tartılıyorum.
Valla beni bile motive etti yazın :)aaa gerçi sen farklı bişey söylemişsin aslında.
canım o zaman 1kiloya 2-3kiloya takılı kalmaaa... yada gramlara takılı kalma.
kilo verme zor şey, bilgi ister tecrübe ister.
bak ben 4senedir bu topikteyim ve ilk defa bu denli kilo verebildim, pay biç artık bu sözümden....
rgl olucaksındır ondan belki artıdasındır, yada belki çok yorulmuşsundur ondan vücudun geçici ödem toplamıştır ondan artıdasındır, yada belki vs vs.....
sen kilo vermek için yapman gerekeni süreklilik halinde yapmaya çalışcan, olay burada bitiyor, tabiki güme gittiğin zamanlar olacak ama sonrasında yine hiçbişey yok gibi kilo vermek için yapman gerekeni tekrar yapmaya devam edicem, böyle böyle bişeyler çözüme gidiyor....
bak bir ton şey yazdım sana.
Hevesimi kaçırma kız :)Hoşgeldiniz ikiniz de
Hatice bana direk kızabilirsin
O zaman sen beni hiç görme hatta sen en iyisi meyraya odaklan: )Hevesimi kaçırma kız :)
yoookk tek tek saçlarınızı çekicem(bu hafta izinliydim yedim içtim yüzdüm. kendi totoma bakmıyorum size kızıyorum hahaha)O zaman sen beni hiç görme hatta sen en iyisi meyraya odaklan: )
biliyorum ama süpersın valla ben anneme aldırmıştım ıstanbuldan o tarıfler olanı almış ben de buğu ınternetten dıgerını sıparış verdım bende sayarak zayıflamaya başlıycam ayça kayaya gerçekten guvenıyorum
Selam şirineler Nasılsınız. Ben evime döndüm sizleride çok özledim
Senin başarına istinaden ben de internetten 5333 kitabını sipariş verdim okuyup uygulamak kolay gelirse devam edeceğim toplamda kaç kılo verdin?
Valla beni bile motive etti yazın :)
yaramı var canım?ay kızlar 2gündür ağzımın içi zehir gibi acı, nedenki acaba: (
çaydan falan bişey anlamıyorum hiç: (
aslında 5gündür falan varda son 2gündür iyice arttı: (
neden olurki? ne yapmam lazımki??
ben salıdan cumaya hergün 2 saatten fazla yüzdüm ama izinliydim bu hafta söylemedim o yüzdeeennntebrikler nursenacım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?