Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

gelelim eksilereeeee
yarın herkes bişey pişirip getircek
hep böyle ceza verilir ya :)
aldığınız her 100gr için 10 bacak hareketi 10 kol hareketi 10 karın hareketi. hareketler size kalmış.
yapmayanın
ayrıca kaçamak yaptım yazmasam daha iyi diye bişi yok. yediğimiz her naneyi yazıcaz buraya

sağol canım hoşgeldin. abla demiycem valla içimden gelmiyor

vay garibim allah hem sabır hem kolaylık versin. oturun evinizde suyumu çıktı sanki

canım ellerine sağlık
ben bugün giremezsem diye dün gece bildirmiştim görmedin herhalde bu hafta 92. 3 hedef 89 du

DEVREDEN 1. HAFTA FARK AY SONU HEDEF
pinkstrap * 57.1 //56.0 // 1.1
Dayko * 82.8 // //0 // 80.0
Nur1835 * 69.0 //70.0 //-1
Meyra * 84.5 //83.1 //1.4
74Frida * 110.0 //110.0 //0 // 105.0
Dafi * 92.5 //92.3 //0.2//89
Asumanzeynep * 90.8 //92.0 //-1.2 //87.0
Y.o.l.c.u * 89.0 //89.0 // 0 //85.0
yst38 * 106.0 // izinli // // 99.9
Nursena * 90.0 // 90.0 //0
Sedef0701 * 93.0 // 93.0 //0
HasibeG *92.4 // // 0
Berkuras * 97.8 // 98.5 // -0.7
Sukker * 108.6 //108.5 //0.1 //95.0
Asirenkler * 95.0 //96.0 // -1
Mavixsx83 * 113.0 //112.5 // 0.5

kızlaaaarrr bu hafta kaplıcalardaydım. hem sıcak hem soğuk havuz vardı. ilk sıcağa girdimki çocuklara ılıştırdığımız su gibiydi. soğukda deniz suyu gibi soğuktu. sıcak havuz küçüktü ama soğuk havuz kocamandı ve sadece ben vardım.
neyse. bence bizim gibi kilosu olan ve bel bacak yükü çok olan insanların kesinlikle ve kesinlikle havuzda egzersiz yapması gerek. insan kendini tüğ gibi hissediyor. her türlü egzersiz hareketini yaptım nerdeyse. tüm havuzu zıplayarak gezdim düşünün. evde zıpladığımı düşünsenize güm güm güm
sıcak havuzda ise yudum reklamı gibi ayaklarınız yere değmiyor. sürekli biryerlerden tutunma gereksinimi duyuyorsunuz
bebek biraz ek gıdaya alışsın havalarda ısınır. maddi durumumuza göre gitmek istiyorum valla napıyım zayıf eş için bazı şeylere katlanmak gerek. en güzelide kendinizi zorlamıyorsunuz spor yapmak zorundayım diye
bulaşık çamaşır temizlik gibi bir zorunluluk değil sonuçta suyla oynamayı kim sevmez.

ne güzel.. bende çok seviyorum yüzmeyi ama bu sene pek mümkün olmadı. devre tatilimiz var onu bile kullanacak zamanımız olmadı.
tamamdır canım
sağol canım teşekkürler

slm kızlar 2 gündür sadece okuyup çıkıyorum çok uykulu oluyorum mesaj yazmak için gözlerimi açamıyorum bile
gerçi bugünde farksız değil yine öyleyim
2 gündür menülerim kendimce güzel kaçamağım yok ama yazma fırsatım hiç olmadı
en azından bugünü yazayım hatırladığım kadarıyla
sabah: 2sahanda yumurta, marul, havuç, peynir, 12zeytin, 1 bardağa yakın badem (1 bardak hazırlıyorum arkadaşlarada ikram ettiğim için azıcık azalıyo :) )
öğle: çorba, karnıbahar, yoğurt
akşam: çorba, fırında mantarlı tavuk, yeşil salata ve birazda közlenmiş patlıcanla k.biber yoğurtlaması (yazdan közleyip dolaba atmıştım :) )
öğlenle akşam arasında form çayı içtim
akşam yemeğinden kalktığımda saat 18:50ydi
şimdilik bu kadar
yarın temizlik yapcam biraz ne zaman girerim bilemiyorum
öptüm hepinizi

Tef

selamün aleyküm...
günaydın kızlar...
kahvaltımı yaptım kahveyle 1sigara içeyim dedim, ondan balkonun kapısını açtım, vıyyy ne soğuk hava öyle, dondum....
birde sis var dışarda oldukça yoğun.

canım dün gece yatmadan önce dişimi fırçaladıktan sonra elma sirkesi ile hem ağzımı hemde boğazımı gargara yaptım, birazda içtim.
bugün ağzımın tadı daha iyi gibi, çok sağol işe yaradı galiba.
dün gece baya acımıştı ağzım, boş ağızla bile acı acıydı: (

ay kızlar 2gündür ağzımın içi zehir gibi acı, nedenki acaba: (
çaydan falan bişey anlamıyorum hiç: (
aslında 5gündür falan varda son 2gündür iyice arttı: (
neden olurki? ne yapmam lazımki??
geçmiş olsun hamil e olabilirmisinnn meyraaa ilk zamanlar bende olurdu
HAFTANIN SPOR 1.si _________ 60dk ________ nursena
ayy kendimlen gurur duydumm :)))
senin gelmemenden olabilirmii yenoşummm dökülüyoruz bak
kızın kusması bi bitse hastayız uğrayamadım ondan dolayı
kolay gelsin bitince fotosunu görmek isterim zevkli hatunsun kiracı olunca milletin mutfağını kullanmaktan nefret ediyom inşallah emekliliğe zevkime göre döşicem bi evim olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…