sağol canım hoşgeldin. abla demiycem valla içimden gelmiyoriyi geceler
hatice geçmiş olsun oğluna
yenacım barış da ilerlemeden atlatır inşallah
nursena sporcu arkadaşım nerdesin tebrikler
meyracım ellerine sağlık sana da geçmiş olsun üşütmeden de olabilir ağzının tadında bozukluk
vay garibim allah hem sabır hem kolaylık versin. oturun evinizde suyumu çıktı sankihayırlı geceler güzeller
hasta olan kuzulara acil şifalar dilerim.
yorgunum hemen kaçayım. evde nerdeyse oturacak yer yk. birde onun üzerine eltimler geldi çoluk çocuk karıştı ortalık. mutfak kırılıyor, bir yandan biten dolaplar takılıyor, vanalar kapalı, gaz kapalı ne ot var ne ocak ,
oynatmaya az kaldı... akşam yemeğine lahmacun söyledim. komşu çay demlemiş getirdi.. eh idare ettik işte..
yarına Allah kerim.
canım ellerine sağlıkDEVREDEN 1. HAFTA FARK AY SONU HEDEF
pinkstrap * 57.1 //56.0 // 1.1
Dayko * 82.8 // //0 // 80.0
Nur1835 * 69.0 //70.0 //-1
Meyra * 84.5 //83.1 //1.4
74Frida * 110.0 //110.0 //0 // 105.0
Dafi * 92.5 // //0
Asumanzeynep * 90.8 //92.0 //-1.2 //87.0
Y.o.l.c.u * 89.0 //89.0 // 0 //85.0
yst38 * 106.0 // izinli // // 99.9
Nursena * 90.0 // 90.0 //0
Sedef0701 * 93.0 // 93.0 //0
HasibeG *92.4 // // 0
Berkuras * 97.8 // 98.5 // -0.7
Sukker * 108.6 //108.5 //0.1 //95.0
Asirenkler * 95.0 //96.0 // -1
Mavixsx83 * 113.0 //112.5 // 0.5
tamamdır canım
canım ellerine sağlık
ben bugün giremezsem diye dün gece bildirmiştim görmedin herhalde bu hafta 92. 3 hedef 89 du
ne güzel.. bende çok seviyorum yüzmeyi ama bu sene pek mümkün olmadı. devre tatilimiz var onu bile kullanacak zamanımız olmadı.kızlaaaarrr bu hafta kaplıcalardaydım. hem sıcak hem soğuk havuz vardı. ilk sıcağa girdimki çocuklara ılıştırdığımız su gibiydi. soğukda deniz suyu gibi soğuktu. sıcak havuz küçüktü ama soğuk havuz kocamandı ve sadece ben vardım.
neyse. bence bizim gibi kilosu olan ve bel bacak yükü çok olan insanların kesinlikle ve kesinlikle havuzda egzersiz yapması gerek. insan kendini tüğ gibi hissediyor. her türlü egzersiz hareketini yaptım nerdeyse. tüm havuzu zıplayarak gezdim düşünün. evde zıpladığımı düşünsenize güm güm güm
sıcak havuzda ise yudum reklamı gibi ayaklarınız yere değmiyor. sürekli biryerlerden tutunma gereksinimi duyuyorsunuz
bebek biraz ek gıdaya alışsın havalarda ısınır. maddi durumumuza göre gitmek istiyorum valla napıyım zayıf eş için bazı şeylere katlanmak gerek. en güzelide kendinizi zorlamıyorsunuz spor yapmak zorundayım diye
bulaşık çamaşır temizlik gibi bir zorunluluk değil sonuçta suyla oynamayı kim sevmez.
sağol canım teşekkürlertamamdır canım
ne demek canım sen yeterki ver :)ne güzel.. bende çok seviyorum yüzmeyi ama bu sene pek mümkün olmadı. devre tatilimiz var onu bile kullanacak zamanımız olmadı.
sağol canım teşekkürler
yok canım yarada yok.
sadece acımsı bir tad var ağzımda.
ama sanki boğazımda hafif üşütme hassaslık var gibi, bazen hafiften ağrıyo boğazım belki omu yaptı dicem ama pek mantıklı değil sanki bu da... çünkü hiç boğazdan ağzım acı acı gibi olmadı geçmişte, ama belki yapıyodur bilemicem.
kız sporun izni yok, allah seniiii.....
liste değişime kapanmasaydı eklerdim seni..... ama kapanmış, tüh.[/QUOT reflu gibi birsey olmasın sen de
reflu olmayasın canım
canım boğaz enfeksiyonlarında ada diş çürümelerinde bağzen ağrı sızı olmaz koku olur. kimiside kokuyu hissetmez ve bu şekilde tat almada bozukluk yada yediği içtiği şey bozukmuş gibi bir his oluşur. akşamları yatmadan önce sirkeli su yap iç. boğaz yolunu temizler. dişlerini fırçaladıktan sonra ağız gargarası yap dene bakalım nasıl gelecek
sigaram keyif sigarası ama çoğalttım bu aralar biraz, yani eskiden haftada 3-4taneydi,
bu aralar günde 1içer oldum: )
sigaram keyif sigarası ama çoğalttım bu aralar biraz, yani eskiden haftada 3-4taneydi,
bu aralar günde 1içer oldum: )
geçmiş olsun hamil e olabilirmisinnn meyraaa ilk zamanlar bende olurduay kızlar 2gündür ağzımın içi zehir gibi acı, nedenki acaba: (
çaydan falan bişey anlamıyorum hiç: (
aslında 5gündür falan varda son 2gündür iyice arttı: (
neden olurki? ne yapmam lazımki??
ayy kendimlen gurur duydumm :)))HAFTANIN SPOR 1.si _________ 60dk ________ nursena
senin gelmemenden olabilirmii yenoşummm dökülüyoruz bakSpor listesi ağlıyor resmen...nursena da olmasa işsiz kalacakmışsın meyroş...
Kilo listeniz neden yok..hepten boşladınız millet incecik oluyor siz hala pis şişkosunuz..
Çaya misafirim vardı az soluklanıp hemen uyuyacağım çok yorgun ve mutsuzum bugün nedensiz..
Oğlumun burnu tıkalı hapşurup duruyor ödüm kopuyor.. hastalanmasın lütfen..
Yeni atlattık..
kızın kusması bi bitse hastayız uğrayamadım ondan dolayıiyi geceler
hatice geçmiş olsun oğluna
yenacım barış da ilerlemeden atlatır inşallah
nursena sporcu arkadaşım nerdesin tebrikler
meyracım ellerine sağlık sana da geçmiş olsun üşütmeden de olabilir ağzının tadında bozukluk
kolay gelsin bitince fotosunu görmek isterim zevkli hatunsun kiracı olunca milletin mutfağını kullanmaktan nefret ediyom inşallah emekliliğe zevkime göre döşicem bi evim olurhayırlı geceler güzeller
hasta olan kuzulara acil şifalar dilerim.
yorgunum hemen kaçayım. evde nerdeyse oturacak yer yk. birde onun üzerine eltimler geldi çoluk çocuk karıştı ortalık. mutfak kırılıyor, bir yandan biten dolaplar takılıyor, vanalar kapalı, gaz kapalı ne ot var ne ocak ,
oynatmaya az kaldı... akşam yemeğine lahmacun söyledim. komşu çay demlemiş getirdi.. eh idare ettik işte..
yarına Allah kerim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?