çooookkk geçmiş olsuunnngünayydınnn kızlarrrr küçük kızım ateşli hasta ondan fazla uğrayamadım bide adet oluyorum çok fenalardayım yani hayırlı hafta sonları açıköğertimcilerede başarılar sıavda
günayydınnn kızlarrrr küçük kızım ateşli hasta ondan fazla uğrayamadım bide adet oluyorum çok fenalardayım yani hayırlı hafta sonları açıköğertimcilerede başarılar sıavda
Canım ağız içi aft olabilir mi
geçmiş olsun hamil e olabilirmisinnn meyraaa ilk zamanlar bende olurdu
ayy kendimlen gurur duydumm :)))
senin gelmemenden olabilirmii yenoşummm dökülüyoruz bak
kızın kusması bi bitse hastayız uğrayamadım ondan dolayı
kolay gelsin bitince fotosunu görmek isterim zevkli hatunsun kiracı olunca milletin mutfağını kullanmaktan nefret ediyom inşallah emekliliğe zevkime göre döşicem bi evim olur
Selamün aleyküm...
geçmiş olsun canım...çocuklar hasta olmasın yaa çok üzülüyorum benn....bu sene benimkilerde hep hasta ya...çok zorr...rabbim şifa versin tüm hastalara...
belki olabilir canım, yer yer zaman zaman acıyor ağzım.
çok sağol bal arkadaşım benim ilgin için.
senin kuzu nasıl oldu? daha iyimi bugün?
sağol canım, yok olamam: ) aklıma gelmedi değilde sonradan olamayacağını düşündüm: )
geçmiş olsun senin kızada canım.
ve aleykümselam...
Burun akıntısı mızmızlık kucaktan inmemek sürekli ağızda meme olsun demek
İyi yani
Haziran ikizler demihayırlısı ile tez zamanda iyi olur inş canım.
senin küçüğün burcu ne?
Haziran ikizler demi
6 haziranhaziranın kaçı?
6 haziran
meyracım sen sigaramı içiyorsunsigaram keyif sigarası ama çoğalttım bu aralar biraz, yani eskiden haftada 3-4taneydi,
bu aralar günde 1içer oldum: )
sağol nursenacım daha güzelleri senin olsun inşallah. bitsin eklerim inşallah. şu anda bir kısmı takıldı bugün tezgahıda koydular ama çeşme , gaz, takılmadı.. evye bağlanmadı. fayanslar yapıştırılacak çok iş var..dükkana makina geldi diye telefon geldi bırakıp gittiler.. kırdığımız tarafın ölçüsü bile alınmadı ne zaman biter bilmiyorum..geçmiş olsun hamil e olabilirmisinnn meyraaa ilk zamanlar bende olurdu
ayy kendimlen gurur duydumm :)))
senin gelmemenden olabilirmii yenoşummm dökülüyoruz bak
kızın kusması bi bitse hastayız uğrayamadım ondan dolayı
kolay gelsin bitince fotosunu görmek isterim zevkli hatunsun kiracı olunca milletin mutfağını kullanmaktan nefret ediyom inşallah emekliliğe zevkime göre döşicem bi evim olur
çok takıntılı desene oooo6haziransa ikizler evet.
çoğu kişinin farkedemediği ayrıntıları farkeder ikizler. oyönlerini çok severim: )
kaynanamın bir lafı var soğuğa yiitlik olmaz diye.Gelelim bana bu hafta 200 gr artidaydim dun bu sabah gecen haftaki kiloma dondum
Benimde kiz oksuruyordu dun okula gondermedim sabaha kadar oksurunce
Aslinda 1 haftadir az az oksuruyor da( bitki caylari ve bi kremim var onunla geciriyorduk normalde) persembe gece cogaldi dedim belli gecmeyecek benim yontemlerle hastaneye goturdum kan tahlili gogus filmi cektirdi dr usutmus dedi ama antibiyotige gerek yok deyip surup hap verdi bugun daha az oksuruyor tabi ben kendi yontemlerimede devam ediyorum
Anacim kucukken hastaligi baska buyukken baska susu bozulacak hanfendinin sal, sapka takmaz kalin giymez sonra ramazan davulu gibi gum gum oksurur, ahhh ahhh bu yeni ergenlerle ugrasmakta ayri bi uzmanlik isi vallaha
Gecmis olsun canim.günayydınnn kızlarrrr küçük kızım ateşli hasta ondan fazla uğrayamadım bide adet oluyorum çok fenalardayım yani hayırlı hafta sonları açıköğertimcilerede başarılar sıavda
Ah bu cocuklar benimkide yeni bitti ilaci bugungine ateslendi gecmis olsun canimBurun akıntısı mızmızlık kucaktan inmemek sürekli ağızda meme olsun demek
İyi yani
Gecmis olsun. DaykomGelelim bana bu hafta 200 gr artidaydim dun bu sabah gecen haftaki kiloma dondum
Benimde kiz oksuruyordu dun okula gondermedim sabaha kadar oksurunce
Aslinda 1 haftadir az az oksuruyor da( bitki caylari ve bi kremim var onunla geciriyorduk normalde) persembe gece cogaldi dedim belli gecmeyecek benim yontemlerle hastaneye goturdum kan tahlili gogus filmi cektirdi dr usutmus dedi ama antibiyotige gerek yok deyip surup hap verdi bugun daha az oksuruyor tabi ben kendi yontemlerimede devam ediyorum
Anacim kucukken hastaligi baska buyukken baska susu bozulacak hanfendinin sal, sapka takmaz kalin giymez sonra ramazan davulu gibi gum gum oksurur, ahhh ahhh bu yeni ergenlerle ugrasmakta ayri bi uzmanlik isi vallaha
ablamallah kolaylik versin tadilat isleri zor amaze bitince oh mis gule gule otur insallahdaykocum çok sağol gerçekten zor oluyor ama birgün bitecek inşallahkuzuyada geçmiş olsun
nursenacım senin kuzuyada geçmiş olsun . ben mesajıma yazmıtım ama o bölüm gitmiş sanırım şimdi baktımda göremedim.
herkesin kuzucuklarına Allah hayırlı şifalar versin
teşekürler canımGecmis olsun canim.
Ah bu cocuklar benimkide yeni bitti ilaci bugungine ateslendi gecmis olsun canim
Gecmis olsun. Daykom
ablamallah kolaylik versin tadilat isleri zor amaze bitince oh mis gule gule otur insallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?