Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Selamün aleyküm...

günayydınnn kızlarrrr küçük kızım ateşli hasta ondan fazla uğrayamadım bide adet oluyorum çok fenalardayım yani hayırlı hafta sonları açıköğertimcilerede başarılar sıavda

geçmiş olsun canım...çocuklar hasta olmasın yaa çok üzülüyorum benn....bu sene benimkilerde hep hasta ya...çok zorr...rabbim şifa versin tüm hastalara...

Canım ağız içi aft olabilir mi

belki olabilir canım, yer yer zaman zaman acıyor ağzım.
çok sağol bal arkadaşım benim ilgin için.
senin kuzu nasıl oldu? daha iyimi bugün?

sağol canım, yok olamam: ) aklıma gelmedi değilde sonradan olamayacağını düşündüm: )
geçmiş olsun senin kızada canım.

Selamün aleyküm...

geçmiş olsun canım...çocuklar hasta olmasın yaa çok üzülüyorum benn....bu sene benimkilerde hep hasta ya...çok zorr...rabbim şifa versin tüm hastalara...

ve aleykümselam...

Burun akıntısı mızmızlık kucaktan inmemek sürekli ağızda meme olsun demek
İyi yani

selamun aleyküm güzeller
sigaram keyif sigarası ama çoğalttım bu aralar biraz, yani eskiden haftada 3-4taneydi,
bu aralar günde 1içer oldum: )
meyracım sen sigaramı içiyorsun birde ağzımın içi neden acı diye soruyorsun nedeni belli değilmi

sağol nursenacım daha güzelleri senin olsun inşallah. bitsin eklerim inşallah. şu anda bir kısmı takıldı bugün tezgahıda koydular ama çeşme , gaz, takılmadı.. evye bağlanmadı. fayanslar yapıştırılacak çok iş var..dükkana makina geldi diye telefon geldi bırakıp gittiler.. kırdığımız tarafın ölçüsü bile alınmadı ne zaman biter bilmiyorum..

Selamunaleykum kizceler
YENA cim insallah hasta degildir pasan
Mthn83 canim gecmis olsun hosgeldin bu arada tatilin guzel gecmis okudugum kadariyla
M meyra__ cim gecmis olsun canim bu kis yaramadi sana bi yerin iyi oluyor bi yerin kotu bagisikligin nasil acaba
dafi canim zor valla icerde esyayla tadilat yapmak Allah kolaylik versin gule gule kullanmak nasip olsun
insallah
y.o.l.c.u kizcen nasil oldu bi de makinami aldin ayy meyraya diyorumda benim de hafiza gidik okudugumu da unutuyorum gule gule kullan canim
asumanzeynep canim senin belin bacaklarin nasil oldu daha iyidir umarim
74FRIDA ozledik senin mesajida dun okumustum cevaplamak bugune kalinca unuttum iyisindir insallah dur geri donup okuyayim yine gecmisi ben en iyisi
nursena gecmis olsun canim
Nurcum hosgeldin canim annene de sevgiler
Bonus napannnn dogurana kadar gelmicenmi suprizmi yapcan bize heee

Gelelim bana bu hafta 200 gr artidaydim dun bu sabah gecen haftaki kiloma dondum
Benimde kiz oksuruyordu dun okula gondermedim sabaha kadar oksurunce
Aslinda 1 haftadir az az oksuruyor da( bitki caylari ve bi kremim var onunla geciriyorduk normalde) persembe gece cogaldi dedim belli gecmeyecek benim yontemlerle hastaneye goturdum kan tahlili gogus filmi cektirdi dr usutmus dedi ama antibiyotige gerek yok deyip surup hap verdi bugun daha az oksuruyor tabi ben kendi yontemlerimede devam ediyorum
Anacim kucukken hastaligi baska buyukken baska susu bozulacak hanfendinin sal, sapka takmaz kalin giymez sonra ramazan davulu gibi gum gum oksurur, ahhh ahhh bu yeni ergenlerle ugrasmakta ayri bi uzmanlik isi vallaha

kaynanamın bir lafı var soğuğa yiitlik olmaz diye.

daykocum çok sağol gerçekten zor oluyor ama birgün bitecek inşallah kuzuyada geçmiş olsun
nursenacım senin kuzuyada geçmiş olsun . ben mesajıma yazmıtım ama o bölüm gitmiş sanırım şimdi baktımda göremedim.
herkesin kuzucuklarına Allah hayırlı şifalar versin

günayydınnn kızlarrrr küçük kızım ateşli hasta ondan fazla uğrayamadım bide adet oluyorum çok fenalardayım yani hayırlı hafta sonları açıköğertimcilerede başarılar sıavda
Gecmis olsun canim.
Burun akıntısı mızmızlık kucaktan inmemek sürekli ağızda meme olsun demek
İyi yani
Ah bu cocuklar benimkide yeni bitti ilaci bugungine ateslendi gecmis olsun canim
Gecmis olsun. Daykom
ablamallah kolaylik versin tadilat isleri zor amaze bitince oh mis gule gule otur insallah

Gecmis olsun canim.

Ah bu cocuklar benimkide yeni bitti ilaci bugungine ateslendi gecmis olsun canim

Gecmis olsun. Daykom
ablamallah kolaylik versin tadilat isleri zor amaze bitince oh mis gule gule otur insallah
teşekürler canım
senin kuzucuğada çok geçmiş olsun ah bu çocuklar..
bizimde bir süredir ilgilendiğimiz bir çocuk vardı. (yakınımız ) uyuşturucu alıyordu.. bir süredir terapiye gitmek istemedi anneside bursadada açılacakmış biraz oyalamaya çalışalım sonra bursada tedavisine devam ederiz dedi.. istanbuala gitmeye ara verdik.. ısrarla istediği annesinin istemediği bir iş vardı . o işe girmeme izin verirseniz uyuşturucu almıycam dedi. annesi istemeye istemeye izin verdi. önceki gece işyerinde 15 yaşındaki çocuğa araba vermişler oda gece 12 de o arabayla halk otobüsünün altına girmiş. ameliyata almışlar dün duydum bugün annesini aradım. burnunda kırıklar varmış. gözü kötüymüş , kör kalma ihtimali var demiş dr. çok üzüldüm. eşim erken gelseydi ziyarete gitmek istiyordum ama oda henüz gelmedi.belki yarın giderim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…