Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

allah annesine sabır versin.

Daficiğim, sen evi kaldırmışsın. güzel olacak ama epey stresli ve yorucu, sanırsam azıcıkta para gidecek..
Ayyy o hengamenin içine gelmeyiversin eltin de..

Tüm hasta, öksüren ve ateşli bebelere geçmiş olsun...Nursena senin kızın da uzun sürdü diimi kusması...Diyorum ya bu sene tuhaf hastalıklar geldimi yapışıyor resmen gitmiyor bir türlü...

Haticeciğim emeğine sağlık..İki çocukla zaman yaratıp liste hazırlamışsın..

Asucuğum,kıyamam. kötüleştin demek..Allah yardımcın olsun canım...

Hayriyeciğim hoşgeldin.. seni yeniden kararlı görmek çok güzel...Çocukların nasıl iyiler inş...
Sağlıktan ötesi yok canım istersek her zorluğu aşarız Allahın izniyle...Öptüm seni...

Son düzenleme:
ÇAmaşır makinamın sıkmasın da sorun vardı epeydir..Hafta başı servis götürdü 270 lira sıkışmış..
Bugün geldi makina çalıştırdım aynı sorun yine devam ediyor..
sinir oldum...

Onun dışın da iş çıkışı dişçi randevum vardı..benim sorunlu dişlerimden biri hem de ön diş..
İşlem esnasın da kırıldı sonrasın da çekildi..Özetle şu an cadı gibiyim..nasıl insan içine çıkıcam bilmiyorum..
Kaplama yapılması için yaranın iyileşmesi gerekiyormuş...

iyi geceler hanımlar. bi kaç gündür yazamıyordum hemen telafi edeyim. yavrucukları hasta olanlara geçmiş olsun Allah acil şifalar versin, hiç birimizi evladımızla sınamasın. bugünkü menüm:
kahvaltı: 3pastırmalı ve sucuklu yumurta, 1 cay bardağı ciğ kuruyemiş,1 dilim peynir,4 zeytin, yarım turp,çay
akşam: tarhana çorbası, fırında palamut, salata
8-9 arası(misafirlerim vardı) 4 mercimekli köfte,1 incir dolması(sekersiz)

kolay gelsin ablam.
ah o eltinde ahhhh...... neyse.
komşunda çay getirmiş ne güzel, eline sağlık olsun inş komşununda.

sağol canım.
aman olmasın canım, dikkat et ve inş şuanda da yoktur.
inş bende de yoktur, çünkü benimde annemde var, bende de gen yatkılığı var yani malesef: (
arada kontrol ettiririm ben şekerimi.
çamaşır makinende hayırlı olsun canım, güle güle kullan inş.

yaaa çok uğraştım ama tabloyu eceremedim herkesden özür dilerim

ne özürü canım estağfirullah.
eline koluna sağlık olsun inş, çok sağol liste için.

bu haftanın
1. meyra:1.4
2. pinkstrap:1.1
3.mavixsx83:0.5

tek tek hepinizi kutlarım
sabit kalanları ayrıca kutlarım

Tebrikler kızlar.

Ahhh aynen.

Te

reflu olmayasın canım

Canım galiba diş etlerimden kaynaklı neden dersen misvak çok iyi geldi.
Zaten gastritim var ama böyle bir şikayetim hiç olmadı daha önce.

selamun aleyküm güzeller
hepinize hayırlı haftasonu dilerim
ben dünden bu yana kk ya giremiyordum nihayet giriş yapabildim. ne oldu bilmiyorum aynı adres aynı şifre bir türlü kabul etmiyordu şimdi halloldu. girebildimya geçmişe sonra bakarım

Ay geçmiş olsun. Keşke yeni makine alsaydın. Diş zor gerçekten geçmiş olsun

geçmiş olsun canım ne zaman dişin için ölçü alınacak ? kaplama yapılacaksa zannedersem 2 dişinin soyulması lazım dişlerin çok sağıklıysa implat da yaptırabilirsin böylelikle 2 dişin soyulmamış olur bunu bir düşün dr. konuş ...

makine işi zor yaaa tamir içinde bayağı para vermişsin eğer orijinal serviz yaptıysa ne parça taktıysan al dee sorunumu çözmedi dersin olmadı yeni makine alırsın mecburen kaç yıllık makine idi ?

kolay gelsin arkadaşım tadilatdaymıysız sıkıntıdasındır şimdi ama bitince güzel olucak :) ustalar gönlünce iş çıkartırlar inş. ...

kaynanamın bir lafı var soğuğa yiitlik olmaz diye.
canım kaynanan yaşını almış tecrübeyi konuşturuyor ama erkekse gelsin bizim ergenlere laf geçirsin tatilin güzel geçmiş sevindim inş. arayı fazla açmadan tekrarlayabilirsiniz ben kaplıca, havuz sevmiyorum ilede deniz ilede deniz gerçii düzgün bir kaplıcaya denk gelememiş olabilirim bilmiyorum bağzı kaplıca suları çok kötü kükürt kokuyor ...

listeler çok düzenli güzel tebrikler

Kvler geldiler gündüz, gorumcemgilde var.
Oy yeni yattık işte, çok yoruldum yaaa doncem diye. Olucak dünya hayatı.

canım misafirin gelmiş kolay gelsiin ....

günayydınn kızlarr nasılsınız bakem benim kızlarım az gözleri açıldı

teşekkürederim geçmişolsun dilekleriniz için çocuklar hastalandımı evin tadı tuzu kalmıyo malesef

yena geçmiş olsun diş zor bir an önce takılır dişin inşallah

sabah kahvaltımı yazayım 2 tane krep arasına peynir maydonoz dereotu dürüm
1 şekersiz nescafe
5 zeytin yedim su içmem lazımm su içimiyorum hiçç şişe doldurayım da içmeye zorlayayım kendimi hayırlu günler

Geçmiş olsun yenacım dişin için demek bir süre cadı olacaksın bari ona göre davran : )
Makinen gidici sanki benim makineyi hatırlattı bana geçen sene ben de 300 TL ye tamir ettirmiştim bir seneye kalmadan temelli gitti sağolsun ne kadar sinir olduğunu anlıyorum

Sevindim kızların düzelmesine canım benim kızlar da. Hep beraber hastalanırlardı hem zor hem Üzücü bir durum
Ben daha kahvaltı yapmadım birazdan eşim gelince otururuz ama nerdeyse hazır sayılır
Suyu bu hafta ben de bol içeceğim inşallah

Hayırlı pazarlar güzeller
Kahvaltıyı da yaptım geldim
Dün gece epeyce başım ağrıdı gece ordan oraya dolandım ama şimdi geçti gibi şükür
Bugün yine evden çıkmayı düşünmüyorum 2 gün çıkmadım sanki belim daha iyiydi dün bugün de evde oturayım ben en iyisi

Daficim Allah şifa versin inşallah gözünde hasar kalmaz çok üzüldüm

allah annesine sabır versin.
amin Allah razı olsun
akşam gittim ziyarete kötü görünüyordu. gözler alnını üzerine konulmuş iki balon gibi..burnu desen harita gibi olmuş.hastahanede bir yakınımız var onunla konuştuk. büyük ihtimal gözünün birini kaybedecek dedi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…