- 21 Mayıs 2010
- 17.971
- 41.061
- 798
İçinden ne geliyorsa öyle hitap et canım : )sağol canım hoşgeldin. abla demiycem valla içimden gelmiyor
hoşgeldin canım nasılsınGecmis olsun canim.
Ah bu cocuklar benimkide yeni bitti ilaci bugungine ateslendi gecmis olsun canim
Gecmis olsun. Daykom
ablamallah kolaylik versin tadilat isleri zor amaze bitince oh mis gule gule otur insallah
allah annesine sabır versin.teşekürler canım
senin kuzucuğada çok geçmiş olsun ah bu çocuklar..
bizimde bir süredir ilgilendiğimiz bir çocuk vardı. (yakınımız ) uyuşturucu alıyordu.. bir süredir terapiye gitmek istemedi anneside bursadada açılacakmış biraz oyalamaya çalışalım sonra bursada tedavisine devam ederiz dedi.. istanbuala gitmeye ara verdik.. ısrarla istediği annesinin istemediği bir iş vardı . o işe girmeme izin verirseniz uyuşturucu almıycam dedi. annesi istemeye istemeye izin verdi. önceki gece işyerinde 15 yaşındaki çocuğa araba vermişler oda gece 12 de o arabayla halk otobüsünün altına girmiş. ameliyata almışlar dün duydum bugün annesini aradım. burnunda kırıklar varmış. gözü kötüymüş , kör kalma ihtimali var demiş dr. çok üzüldüm. eşim erken gelseydi ziyarete gitmek istiyordum ama oda henüz gelmedi.belki yarın giderim
hayırlı geceler güzeller
hasta olan kuzulara acil şifalar dilerim.
yorgunum hemen kaçayım. evde nerdeyse oturacak yer yk. birde onun üzerine eltimler geldi çoluk çocuk karıştı ortalık. mutfak kırılıyor, bir yandan biten dolaplar takılıyor, vanalar kapalı, gaz kapalı ne ot var ne ocak ,
oynatmaya az kaldı... akşam yemeğine lahmacun söyledim. komşu çay demlemiş getirdi.. eh idare ettik işte..
yarına Allah kerim.
ben geldimm...
yenacım ve hatice geçmiş olsun kuzulara...
meyracım dikkat kuzum sen ya bu ara nazarmı değiyo ne....
bu arada sormuşsun meyracım şimdi aklıma geldi şekerim normalde yoktu ama şuan bilmiyorum...ailede var ve bende mirascılarıyım her türlü hastalıklarının....öyle işte..
bugün koşturmaca geçti sayılır..annemle çarşıya çıktık çamaşır makinesi bozulmuştu yenisini aldık yarın getiricekler...ordan kızı okuldan almaya gittik eve gelince yemek ve ödev faslı sonra çay derken bu saati buldu anca oturdum...uykum var ama bi size bakayım dedim...fena yiyorum ya ne olucak halim bilmiyorum....
yaaa çok uğraştım ama tabloyu eceremedim herkesden özür dilerim
bu haftanın
1. meyra:1.4
2. pinkstrap:1.1
3.mavixsx83:0.5
tek tek hepinizi kutlarım
sabit kalanları ayrıca kutlarım
kızlaaaarrr bu hafta kaplıcalardaydım. hem sıcak hem soğuk havuz vardı. ilk sıcağa girdimki çocuklara ılıştırdığımız su gibiydi. soğukda deniz suyu gibi soğuktu. sıcak havuz küçüktü ama soğuk havuz kocamandı ve sadece ben vardım.
neyse. bence bizim gibi kilosu olan ve bel bacak yükü çok olan insanların kesinlikle ve kesinlikle havuzda egzersiz yapması gerek. insan kendini tüğ gibi hissediyor. her türlü egzersiz hareketini yaptım nerdeyse. tüm havuzu zıplayarak gezdim düşünün. evde zıpladığımı düşünsenize güm güm güm
sıcak havuzda ise yudum reklamı gibi ayaklarınız yere değmiyor. sürekli biryerlerden tutunma gereksinimi duyuyorsunuz
bebek biraz ek gıdaya alışsın havalarda ısınır. maddi durumumuza göre gitmek istiyorum valla napıyım zayıf eş için bazı şeylere katlanmak gerek. en güzelide kendinizi zorlamıyorsunuz spor yapmak zorundayım diye
bulaşık çamaşır temizlik gibi bir zorunluluk değil sonuçta suyla oynamayı kim sevmez.
Te
reflu olmayasın canım
Ay geçmiş olsun. Keşke yeni makine alsaydın. Diş zor gerçekten geçmiş olsunÇAmaşır makinamın sıkmasın da sorun vardı epeydir..Hafta başı servis götürdü 270 lira sıkışmış..
Bugün geldi makina çalıştırdım aynı sorun yine devam ediyor..
sinir oldum...
Onun dışın da iş çıkışı dişçi randevum vardı..benim sorunlu dişlerimden biri hem de ön diş..
İşlem esnasın da kırıldı sonrasın da çekildi..Özetle şu an cadı gibiyim..nasıl insan içine çıkıcam bilmiyorum..
Kaplama yapılması için yaranın iyileşmesi gerekiyormuş...
ÇAmaşır makinamın sıkmasın da sorun vardı epeydir..Hafta başı servis götürdü 270 lira sıkışmış..
sinir oldum...
Onun dışın da iş çıkışı dişçi randevum vardı..benim sorunlu dişlerimden biri hem de ön diş..
İşlem esnasın da kırıldı sonrasın da çekildi..Özetle şu an cadı gibiyim..nasıl insan içine çıkıcam bilmiyorum..
selamun aleyküm güzeller
hepinize hayırlı haftasonu dilerim
ben dünden bu yana kk ya giremiyordum nihayet giriş yapabildim. ne oldu bilmiyorum aynı adres aynı şifre bir türlü kabul etmiyordu şimdi halloldu. girebildimya geçmişe sonra bakarım
canım kaynanan yaşını almış tecrübeyi konuşturuyor ama erkekse gelsin bizim ergenlere laf geçirsinkaynanamın bir lafı var soğuğa yiitlik olmaz diye.
iyi geceler hanımlar. bi kaç gündür yazamıyordum hemen telafi edeyim. yavrucukları hasta olanlara geçmiş olsun Allah acil şifalar versin, hiç birimizi evladımızla sınamasın. bugünkü menüm:
kahvaltı: 3pastırmalı ve sucuklu yumurta, 1 cay bardağı ciğ kuruyemiş,1 dilim peynir,4 zeytin, yarım turp,çay
akşam: tarhana çorbası, fırında palamut, salata
8-9 arası(misafirlerim vardı) 4 mercimekli köfte,1 incir dolması(sekersiz)
Kvler geldiler gündüz, gorumcemgilde var.
Oy yeni yattık işte, çok yoruldum yaaa doncem diye. Olucak dünya hayatı.
Geçmiş olsun yenacım dişin için demek bir süre cadı olacaksın bari ona göre davran : )ÇAmaşır makinamın sıkmasın da sorun vardı epeydir..Hafta başı servis götürdü 270 lira sıkışmış..
sinir oldum...
Sevindim kızların düzelmesine canım benim kızlar da. Hep beraber hastalanırlardı hem zor hem Üzücü bir durumgünayydınn kızlarr nasılsınız bakem benim kızlarım az gözleri açıldı
teşekkürederim geçmişolsun dilekleriniz için çocuklar hastalandımı evin tadı tuzu kalmıyo malesef
yena geçmiş olsun diş zor bir an önce takılır dişin inşallah
sabah kahvaltımı yazayım 2 tane krep arasına peynir maydonoz dereotu dürüm
1 şekersiz nescafe
5 zeytin yedim su içmem lazımm su içimiyorum hiçç şişe doldurayım da içmeye zorlayayım kendimi hayırlu günler
Daficim Allah şifa versin inşallah gözünde hasar kalmaz çok üzüldüm
amin Allah razı olsunallah annesine sabır versin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?