selamun aleyküm güzeller
meyracım sen sigaramı içiyorsunbirde ağzımın içi neden acı diye soruyorsun nedeni belli değilmi
sağol nursenacım daha güzelleri senin olsun inşallah. bitsin eklerim inşallah. şu anda bir kısmı takıldı bugün tezgahıda koydular ama çeşme , gaz, takılmadı.. evye bağlanmadı. fayanslar yapıştırılacak çok iş var..dükkana makina geldi diye telefon geldi bırakıp gittiler.. kırdığımız tarafın ölçüsü bile alınmadı ne zaman biter bilmiyorum..
Selamunaleykum kizceler
@YENA cim insallah hasta degildir pasan
Mthn83 canim gecmis olsun hosgeldin bu arada tatilin guzel gecmis okudugum kadariyla
M meyra__ cim gecmis olsun canim bu kis yaramadi sana bi yerin iyi oluyor bi yerin kotu bagisikligin nasil acaba
dafi canim zor valla icerde esyayla tadilat yapmak Allah kolaylik versin gule gule kullanmak nasip olsun
insallah
@y.o.l.c.u kizcen nasil oldu bi de makinami aldin ayy meyraya diyorumda benim de hafiza gidik okudugumu da unutuyorum gule gule kullan canim
asumanzeynep canim senin belin bacaklarin nasil oldu daha iyidir umarim
74FRIDA ozledik senin mesajida dun okumustum cevaplamak bugune kalinca unuttum iyisindir insallah dur geri donup okuyayim yine gecmisi ben en iyisi
@nursena gecmis olsun canim
Nurcum hosgeldin canim annene de sevgiler
Bonus napannnn dogurana kadar gelmicenmi suprizmi yapcan bize heee
Gelelim bana bu hafta 200 gr artidaydim dun bu sabah gecen haftaki kiloma dondum
Benimde kiz oksuruyordu dun okula gondermedim sabaha kadar oksurunce
Aslinda 1 haftadir az az oksuruyor da( bitki caylari ve bi kremim var onunla geciriyorduk normalde) persembe gece cogaldi dedim belli gecmeyecek benim yontemlerle hastaneye goturdum kan tahlili gogus filmi cektirdi dr usutmus dedi ama antibiyotige gerek yok deyip surup hap verdi bugun daha az oksuruyor tabi ben kendi yontemlerimede devam ediyorum
Anacim kucukken hastaligi baska buyukken baska susu bozulacak hanfendinin sal, sapka takmaz kalin giymez sonra ramazan davulu gibi gum gum oksurur, ahhh ahhh bu yeni ergenlerle ugrasmakta ayri bi uzmanlik isi vallaha
çok takıntılı desene oooo
ÇAmaşır makinamın sıkmasın da sorun vardı epeydir..Hafta başı servis götürdü 270 lira sıkışmış..
Bugün geldi makina çalıştırdım aynı sorun yine devam ediyor..
sinir oldum...
Onun dışın da iş çıkışı dişçi randevum vardı..benim sorunlu dişlerimden biri hem de ön diş..
İşlem esnasın da kırıldı sonrasın da çekildi..Özetle şu an cadı gibiyim..nasıl insan içine çıkıcam bilmiyorum..
Kaplama yapılması için yaranın iyileşmesi gerekiyormuş...
canım misafirin gelmiş kolay gelsiin ....
Hayırlı pazarlar güzeller
Kahvaltıyı da yaptım geldim
Dün gece epeyce başım ağrıdı gece ordan oraya dolandım ama şimdi geçti gibi şükür
Bugün yine evden çıkmayı düşünmüyorum 2 gün çıkmadım sanki belim daha iyiydi dün bugün de evde oturayım ben en iyisi
benim misafirlerde gittiler öğlen 1gibi.
bugün diyet yapmadım, aman napıyım misafir vardı saldım ipin ucunu bugünde, sonra yine devam inş.
Teşekkür ederim meyracım iyiyim şükür geçtia bu arada ağzımdaki acı epey geçti, galiba misvak kullandım o iyi geldi, yst38in dediği gibi diş eti yada boğaz enfeksiyonu nedeniyle oldu galiba, neyse geçti ya sonunda.
Teşekkür ederim meyracım iyiyim şükür geçti
Misafirlerin de gitmiş hadi geçmiş olsun
Diyete arayı da hakettin sen canım yarın devam edersin
Ağzının acısı da gitmiş bi daha da gelmesin inşallah
yenacım onun değişim zamanı gelmiştir diye düşünüyorumÇAmaşır makinamın sıkmasın da sorun vardı epeydir..Hafta başı servis götürdü 270 lira sıkışmış..
Bugün geldi makina çalıştırdım aynı sorun yine devam ediyor..
sinir oldum...
Onun dışın da iş çıkışı dişçi randevum vardı..benim sorunlu dişlerimden biri hem de ön diş..
İşlem esnasın da kırıldı sonrasın da çekildi..Özetle şu an cadı gibiyim..nasıl insan içine çıkıcam bilmiyorum..
Kaplama yapılması için yaranın iyileşmesi gerekiyormuş...
sağol meyracım.eşim abisinin işi yok diye onu çalıştırıyor.. başkası alıcağına abim alsın düşüncesinde. kaynım gelince eltimde beraber geliyor.. peşinden gelinle çocuklarda gelince biraz kalabalık olduk. mutfağım , ocağım olsa sorun yokta mutfak olmayınca sıkıntı oluyor.. eşim böyle uygun görünce söyliycek söz olmuyor.kolay gelsin ablam.
ah o eltinde ahhhh...... neyse.
komşunda çay getirmiş ne güzel, eline sağlık olsun inş komşununda.
teşekkürler arkadaşım .bitince güzel olur inşallahda ustalar kendimizden olunca biraz bitmiyor işte. hep başlarında durup müdahale etmezsem işin uydurmasyonuna gidiyorlar. bende hep bekliyorum başlarındakolay gelsin arkadaşım tadilatdaymıysız sıkıntıdasındır şimdi ama bitince güzel olucak :) ustalar gönlünce iş çıkartırlar inş. ...
Ay Eveeeettt çok sinir bir durum. Annemin mutfağında küçük sehpa büyüklüğünde bir ölü alan var. Sinir oldukyenacım onun değişim zamanı gelmiştir diye düşünüyorum
dişin içinde geçmiş olsun bu süreçte seni sinir eden kim varsa geç karşısına gülü gülüver
sağol meyracım.eşim abisinin işi yok diye onu çalıştırıyor.. başkası alıcağına abim alsın düşüncesinde. kaynım gelince eltimde beraber geliyor.. peşinden gelinle çocuklarda gelince biraz kalabalık olduk. mutfağım , ocağım olsa sorun yokta mutfak olmayınca sıkıntı oluyor.. eşim böyle uygun görünce söyliycek söz olmuyor.
teşekkürler arkadaşım .bitince güzel olur inşallahda ustalar kendimizden olunca biraz bitmiyor işte. hep başlarında durup müdahale etmezsem işin uydurmasyonuna gidiyorlar. bende hep bekliyorum başlarında
projeyi bile kendim çizip verdim ellerineyine herşey tam çizdiğim gibi olmamış. ölçüyü tam almamış yerine oturmadı. böyle olucak diyor bende arkadan kestirdim tam oturdu. bu sefer öbür taraftan biraz açık kaldı orayıda kapattırdım.biraz güzel oldu. ama daha çok işi var.
Pis boğaz hatice geldi.
Benden hiçbir b... olmaz
al bendende o kadarPis boğaz hatice geldi.
Benden hiçbir b... olmaz
yenacım onun değişim zamanı gelmiştir diye düşünüyorum
dişin içinde geçmiş olsun bu süreçte seni sinir eden kim varsa geç karşısına gülü gülüver
sağol meyracım.eşim abisinin işi yok diye onu çalıştırıyor.. başkası alıcağına abim alsın düşüncesinde. kaynım gelince eltimde beraber geliyor.. peşinden gelinle çocuklarda gelince biraz kalabalık olduk. mutfağım , ocağım olsa sorun yokta mutfak olmayınca sıkıntı oluyor.. eşim böyle uygun görünce söyliycek söz olmuyor.
teşekkürler arkadaşım .bitince güzel olur inşallahda ustalar kendimizden olunca biraz bitmiyor işte. hep başlarında durup müdahale etmezsem işin uydurmasyonuna gidiyorlar. bende hep bekliyorum başlarında
projeyi bile kendim çizip verdim ellerineyine herşey tam çizdiğim gibi olmamış. ölçüyü tam almamış yerine oturmadı. böyle olucak diyor bende arkadan kestirdim tam oturdu. bu sefer öbür taraftan biraz açık kaldı orayıda kapattırdım.biraz güzel oldu. ama daha çok işi var.
anladım canım ben seni..gerçekten çok üzüldüm. hâlâda kırgınım ama Allaha şükürler olsunki ben utanacak birşey yapmadım. kötü söz sahibine aitti ve onda kaldı.Anladım ablam.
Geçen eltin seni uzmuştu ya oyuzden dedim ablacım....
anladım canım ben seni..gerçekten çok üzüldüm. hâlâda kırgınım ama Allaha şükürler olsunki ben utanacak birşey yapmadım. kötü söz sahibine aitti ve onda kaldı.
canım ben sevmedim yaaa dün akşam bizee barbiler dediğinde bunu mu kastetmiştin yoksaaaaavatarımı sevdinizmi kızlar
Ben de sevmedim bakamıyorum vallaavatarımı sevdinizmi kızlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?