Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

yok sigarayla alakası yok ablacım bu acının.
hasta çocuk için bende çok üzüldüm, çok geçmiş olsun, inş sağlığından olmaz: (

sağol canım, evet aynen: )
çok şükür bağışıklıkta bir sıkıntı yok, bu sene bir kere kan tahlili yaptırmıştım doktor herhangi bir sıkıntın yok demişti, yalnız çok hassas bir bünyen var dedi, öyle diyince bende korktum, bağışıklığımmı zayıf yani dedim hayır dedi, sadece hassas bünyelisin bağışıklıkla bağlantılı birşey değil dedi.
doğruda diyor, çocukluğumdan beri çok hassasımdır.

zor gerçekten canım, çok geçmiş olsun kızçene.

çok takıntılı desene oooo

yok takıntılı değildirler genelde ikizler bildiğim kadarıyla.

çok geçmiş olsun ablacım, üzme canını bir çaresi bulunur yapılana kadar....
makinen içinde geçmiş olsun, eve geldi ama hala bozuk diye tekrar görüşsen servisle....
270lira az bir para değil.

canım misafirin gelmiş kolay gelsiin ....

sağol canım benim....

çok geçmiş olsun ablacım.

benim misafirlerde gittiler öğlen 1gibi.
bugün diyet yapmadım, aman napıyım misafir vardı saldım ipin ucunu bugünde, sonra yine devam inş.

a bu arada ağzımdaki acı epey geçti, galiba misvak kullandım o iyi geldi, yst38in dediği gibi diş eti yada boğaz enfeksiyonu nedeniyle oldu galiba, neyse geçti ya sonunda.
Teşekkür ederim meyracım iyiyim şükür geçti
Misafirlerin de gitmiş hadi geçmiş olsun
Diyete arayı da hakettin sen canım yarın devam edersin
Ağzının acısı da gitmiş bi daha da gelmesin inşallah

yenacım onun değişim zamanı gelmiştir diye düşünüyorum
dişin içinde geçmiş olsun bu süreçte seni sinir eden kim varsa geç karşısına gülü gülüver

kolay gelsin ablam.
ah o eltinde ahhhh...... neyse.
komşunda çay getirmiş ne güzel, eline sağlık olsun inş komşununda.
sağol meyracım.eşim abisinin işi yok diye onu çalıştırıyor.. başkası alıcağına abim alsın düşüncesinde. kaynım gelince eltimde beraber geliyor.. peşinden gelinle çocuklarda gelince biraz kalabalık olduk. mutfağım , ocağım olsa sorun yokta mutfak olmayınca sıkıntı oluyor.. eşim böyle uygun görünce söyliycek söz olmuyor.

kolay gelsin arkadaşım tadilatdaymıysız sıkıntıdasındır şimdi ama bitince güzel olucak :) ustalar gönlünce iş çıkartırlar inş. ...
teşekkürler arkadaşım .bitince güzel olur inşallahda ustalar kendimizden olunca biraz bitmiyor işte. hep başlarında durup müdahale etmezsem işin uydurmasyonuna gidiyorlar. bende hep bekliyorum başlarında
projeyi bile kendim çizip verdim ellerineyine herşey tam çizdiğim gibi olmamış. ölçüyü tam almamış yerine oturmadı. böyle olucak diyor bende arkadan kestirdim tam oturdu. bu sefer öbür taraftan biraz açık kaldı orayıda kapattırdım.biraz güzel oldu. ama daha çok işi var.

Ay Eveeeettt çok sinir bir durum. Annemin mutfağında küçük sehpa büyüklüğünde bir ölü alan var. Sinir olduk

Anladım ablam.
Geçen eltin seni uzmuştu ya oyuzden dedim ablacım....

Anladım ablam.
Geçen eltin seni uzmuştu ya oyuzden dedim ablacım....
anladım canım ben seni..gerçekten çok üzüldüm. hâlâda kırgınım ama Allaha şükürler olsunki ben utanacak birşey yapmadım. kötü söz sahibine aitti ve onda kaldı.

Şuan içimden gelen birşeyi paylaşmak istiyorum sizinle.....
Muhakkak ki yaradanın sevgisi öyle yuceki....
Allah kalbi kırıkların yanında....
Bu cümle ile bakınca olaya hem kalbi kırık olup hemde mutlu olmak ne buyuk birşey, ne buyuk bir şeref....
Allah çok buyuk, subhanallah.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…