Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Selam kızlar
Nasılsınız seneyi kılo vermiş olarak kapamak için su birkaç hafta iyice dikkat edip hedeflerimizi yüksek tutalım beden de kendimce dikkat ediyorum ama 5333 kitabını sipariş verdim bekliyorum onu okuyunca da baslayacağım
Bu arada aksam trafiği sis yuzunden felaket kaçta evde olurum Allah Kerim
Gözümde e arpacık çıktı esim astım bronşit oldum 5 gündür öksürükten nefes alamamaktan uyuyamıyor cocuklar gecen hafta farenjıt oldu Allah'tan biraz daha iyiler
Haftasonu da sabahtan kuş fuarına gittik:) sonra cocukları babanneye bırakıp sinemaya gittik aksamda balık alıp babaannede yedik pazar gunu de temizlik yemek bulaşık çamaşır cocukları yıka vs gecti. Haftasonu necabuk geçiyor anlamıyorum
Hafta içi de iş sıkıldım bu monotonluktan modern köle olmaktan ama yapacak birsey yok
Cocuklar için çalışıyoruz:)
Neyse kızlar biraz içimi de döktüm size zayıflarsam psikolojim de düzelir mi:)

Geçmiş olsun hepinize
Kilo vermek kesin iyi gelir herseye : )

Selamün aleykümm....

nasılsınız...ben bikaç günlük misafir telaşesinden sonra bugunde dip köşe temizlikle geçti anca gelebldim...

y.o.l.c.u kizcen nasil oldu bi de makinami aldin ayy meyraya diyorumda benim de hafiza gidik okudugumu da unutuyorum gule gule kullan canim

kızlar daha iyiler çok şükür ama ilaçlara devam ediyoruz hala...makine içinde sağol canım ama bana değil anneme aldık...

dişin için çok geçmiş olsun yenacım...makinene gelince bence yenisini alma zamanı gelmiş...iki senedir annemin makineye böyle para döküp durduk bizde bi 380 bi 270 bikere 300 vs aradaki ufak rakamları hatırlamıyom bile en son bu hafta aradı annem makine bozuldu diye servis arasana dedi dedim yok servis fala yarın çıkıp yenisini alalım ve gittik aldık çok şükür...

sağol canım....valla bende öyle ailedeki bütün hastalıklar bendede mevcut...şekerde yoktu inş olmazda...ama bilmiyom yanii..

selamün aleyküm...

Ve aleyküm selam...

Evet asucum orjinal servis.. bir yıl garantiliymiş takılan parçalar...
Yarın sabah erkenden gelip götürecekler....

İmplant çok pahallı 1500-2000 arası tek diş..Maaşımı tek dişe veremiycem şu ara anlatmıştım durumları...

Hadi gözün aydın iyileşmiş kızlar..
Nursena ben okaliptus yağı aldım..Burun tıkanıklığına vb. iyi geliyor..
Yastığına bir iki damla damlatıyorum sorunsuz uyuyor...

Ya evet hatırlıyorum senin makinayı...benim makinanın ilk milli durumu...Bu sefer de bakılsın da olmadı mecburen alınıcak..

yenacım onun değişim zamanı gelmiştir diye düşünüyorum
dişin içinde geçmiş olsun bu süreçte seni sinir eden kim varsa geç karşısına gülü gülüver

.

Daficiğim tam sayfa fotomu yükleyeceğim sanal alem güzellik görsün deyu..

Hiiç sevmedim, lütfen değiştir..

Yaa benimde ufak ufak sancım var. Daha hiç mens olmadım ben

Bir yıl olmayan varmış ben ikisinde de hemen olmuştum...

KAyınvaldenler seni çok yordu zaar...
Ayrıca 12 de öğle yemeği yeniyor.. : )

Geçmiş olsun eşine ve sana..
Ya evet hayat bazen bana da çok sıkıcı ve monoton geliyor...
Haftasonunun kıymetini bil iki gün...İnan tek gün hiç bişeye yetmiyor...

--------

Bugün eşim erken gelmiş oğlanın ödevini yapmış rahatız o yüzden.. yoksa saatlerce ödevi sürüyor...
Ben de yarının yemeğini koydum ocağa onun pişmesini beklerken oyalanayım dedim size bakarak ama kimsede yok...

Sağol zeynepçiğim...Annenin makinası da hayırlı uzun ömürlü olsun....
Sen de yoğun ve yorucu günler geçirdin...Umarım artık rahatlar ve dinlenirsin...

Eski bir komşum vardı...yaklaşık 130 kg. yahut daha fazla da olabilirdi...
Faceden fotolarını görüyorum zayıflamış gençleşmiş fıstık olmuş..acaip değişmiş..
Sürekli foto yüklüyor...Üşürken ,ısınırken,kahve keyfi vb.yakın da mıçarken diye foto yükleyecek yurdum insanı...
hayır zayıfladın eyvallah.. niye gözümüze sokuyosun...
haklımıyım haksızmıyım...

Tabii ki haklısın canım benim
Nasıl zayıfladı ki acaba

Tabii ki haklısın canım benim
Nasıl zayıfladı ki acaba

Pek bir bilgim yok bildiğim geçen yıl kahvaltı salonu gibi bir cafe açtı onun koşuşturması,sürekli hareket halindeyse biraz da iş kadını oldum diye beslenmeye dikkat ediyorsa sonuç belli zaten.....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…