Geçmiş olsun hepinizeSelam kızlar
Nasılsınız seneyi kılo vermiş olarak kapamak için su birkaç hafta iyice dikkat edip hedeflerimizi yüksek tutalım beden de kendimce dikkat ediyorum ama 5333 kitabını sipariş verdim bekliyorum onu okuyunca da baslayacağım
Bu arada aksam trafiği sis yuzunden felaket kaçta evde olurum Allah Kerim
Gözümde e arpacık çıktı esim astım bronşit oldum 5 gündür öksürükten nefes alamamaktan uyuyamıyor cocuklar gecen hafta farenjıt oldu Allah'tan biraz daha iyiler
Haftasonu da sabahtan kuş fuarına gittik:) sonra cocukları babanneye bırakıp sinemaya gittik aksamda balık alıp babaannede yedik pazar gunu de temizlik yemek bulaşık çamaşır cocukları yıka vs gecti. Haftasonu necabuk geçiyor anlamıyorum
Hafta içi de iş sıkıldım bu monotonluktan modern köle olmaktan ama yapacak birsey yok
Cocuklar için çalışıyoruz:)
Neyse kızlar biraz içimi de döktüm size zayıflarsam psikolojim de düzelir mi:)
y.o.l.c.u kizcen nasil oldu bi de makinami aldin ayy meyraya diyorumda benim de hafiza gidik okudugumu da unutuyorum gule gule kullan canim
ÇAmaşır makinamın sıkmasın da sorun vardı epeydir..Hafta başı servis götürdü 270 lira sıkışmış..
Bugün geldi makina çalıştırdım aynı sorun yine devam ediyor..
sinir oldum...
Onun dışın da iş çıkışı dişçi randevum vardı..benim sorunlu dişlerimden biri hem de ön diş..
İşlem esnasın da kırıldı sonrasın da çekildi..Özetle şu an cadı gibiyim..nasıl insan içine çıkıcam bilmiyorum..
Kaplama yapılması için yaranın iyileşmesi gerekiyormuş...
sağol canım.
aman olmasın canım, dikkat et ve inş şuanda da yoktur.
inş bende de yoktur, çünkü benimde annemde var, bende de gen yatkılığı var yani malesef: (
arada kontrol ettiririm ben şekerimi.
çamaşır makinende hayırlı olsun canım, güle güle kullan inş.
selamün aleyküm...
geçmiş olsun canım ne zaman dişin için ölçü alınacak ? kaplama yapılacaksa zannedersem 2 dişinin soyulması lazım dişlerin çok sağıklıysa implat da yaptırabilirsin böylelikle 2 dişin soyulmamış olur bunu bir düşün dr. konuş ...
makine işi zor yaaa tamir içinde bayağı para vermişsin eğer orijinal serviz yaptıysa ne parça taktıysan al dee sorunumu çözmedi dersin olmadı yeni makine alırsın mecburen kaç yıllık makine idi ?
.
günayydınn kızlarr nasılsınız bakem benim kızlarım az gözleri açıldı
teşekkürederim geçmişolsun dilekleriniz için çocuklar hastalandımı evin tadı tuzu kalmıyo malesef
yena geçmiş olsun diş zor bir an önce takılır dişin inşallah
sabah kahvaltımı yazayım 2 tane krep arasına peynir maydonoz dereotu dürüm
1 şekersiz nescafe
5 zeytin yedim su içmem lazımm su içimiyorum hiçç şişe doldurayım da içmeye zorlayayım kendimi hayırlu günler
Geçmiş olsun yenacım dişin için demek bir süre cadı olacaksın bari ona göre davran : )
Makinen gidici sanki benim makineyi hatırlattı bana geçen sene ben de 300 TL ye tamir ettirmiştim bir seneye kalmadan temelli gitti sağolsun ne kadar sinir olduğunu anlıyorum
yenacım onun değişim zamanı gelmiştir diye düşünüyorum
dişin içinde geçmiş olsun bu süreçte seni sinir eden kim varsa geç karşısına gülü gülüver
.
Yaa benimde ufak ufak sancım var. Daha hiç mens olmadım ben
ay bugün uyandığımdan beri bir uykum varki sormayın.....
zorla kalktım ve geç kalktım, ve hala uykum var
salsalar gidip uyuyacam.....
ama şimdi yatarsam bu sefer gece uyuyamam belki diyede yatmıyorum, zaten 12de kalktım: ))))
ama bir görseniz sanki gece uyumamış gibiyim aynı.
Selam kızlar
Nasılsınız seneyi kılo vermiş olarak kapamak için su birkaç hafta iyice dikkat edip hedeflerimizi yüksek tutalım beden de kendimce dikkat ediyorum ama 5333 kitabını sipariş verdim bekliyorum onu okuyunca da baslayacağım
Bu arada aksam trafiği sis yuzunden felaket kaçta evde olurum Allah Kerim
Gözümde e arpacık çıktı esim astım bronşit oldum 5 gündür öksürükten nefes alamamaktan uyuyamıyor cocuklar gecen hafta farenjıt oldu Allah'tan biraz daha iyiler
Haftasonu da sabahtan kuş fuarına gittik:) sonra cocukları babanneye bırakıp sinemaya gittik aksamda balık alıp babaannede yedik pazar gunu de temizlik yemek bulaşık çamaşır cocukları yıka vs gecti. Haftasonu necabuk geçiyor anlamıyorum
Hafta içi de iş sıkıldım bu monotonluktan modern köle olmaktan ama yapacak birsey yok
Cocuklar için çalışıyoruz:)
Neyse kızlar biraz içimi de döktüm size zayıflarsam psikolojim de düzelir mi:)
dişin için çok geçmiş olsun yenacım...makinene gelince bence yenisini alma zamanı gelmiş...iki senedir annemin makineye böyle para döküp durduk bizde bi 380 bi 270 bikere 300 vs aradaki ufak rakamları hatırlamıyom bile en son bu hafta aradı annem makine bozuldu diye servis arasana dedi dedim yok servis fala yarın çıkıp yenisini alalım ve gittik aldık çok şükür...
Neden ki pek görünmeyecek gibi değilim ama neyse bayrağı salladım gördün artık : )Merhaba asucum...Seni göremiyorum ben....
Neden ki pek görünmeyecek gibi değilim ama neyse bayrağı salladım gördün artık : )
Hamarat iş hatunu yena Yarının yemeği bile hazır hay maşallah
Biz de evde oturup biyerlerimizi büyütüyoruzbüyütüyoruz
Uuuu kafama sanki 90 kiloluk taş geldinen var kuzum...hepi topu 90 kilosun...
Evet ama berkuras'ın dediği gibi bazen çekilmiyor...
Yapıcak bişey yok..
Asu kirli çamaşırlarını sopanın ucunda sallama kız :)Ben burdayım
Tabii ki haklısın canım benimEski bir komşum vardı...yaklaşık 130 kg. yahut daha fazla da olabilirdi...
Faceden fotolarını görüyorum zayıflamış gençleşmiş fıstık olmuş..acaip değişmiş..
Sürekli foto yüklüyor...Üşürken ,ısınırken,kahve keyfi vb.yakın da mıçarken diye foto yükleyecek yurdum insanı...
hayır zayıfladın eyvallah.. niye gözümüze sokuyosun...
haklımıyım haksızmıyım...
: )) daha iyi görün beni dedimAsu kirli çamaşırlarını sopanın ucunda sallama kız :)
Oyy maşallah çok beğendim ben bunuAvatarım değiştiiii
Tabii ki haklısın canım benim
Nasıl zayıfladı ki acaba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?