Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Ah kızlar yıllarca ugrastim yıllarca verdim aldı verdim aldım sonra aldım aldım aldım ben kendimde ameliyathane hemşiresiyim zaten cerrahın la tanıştırdı beni iyiki tanışmış im tüp migde ameliyatı na karar verdik 2 .5 ayda siki takiple sağlıklı 32 kilo verdim cok sukur sağlığıma kavustum

cerrahi müdahale olmadan doğal yollardan uğraş vermiş miydin ameliyatın getirisi kadar götürdüğü de oluyodur

VallaHı ben ameliyathane hemşiresiyim ve herseyi inanin detaylı biliyorum ve asıl obez yaşamak benim LCL büyük tehlike ruhsal boyutunu soylemiyörümcek bile

Buarada birçok yol denedim
mesela canan karatay karatay diyetini yaşam tarzınız haline getirirseniz hem kilo vermeyi hem de verilen kiloyu korumayı garantiliyor. ameliyatın maddiyatı ne kadar yaptıralı ne kadar zaman oldu hayatını kısıtlayan tarafları var mı

uyumamak için direniyorum menümü de paylaşayım kaçayım ben en iyisi
kahvaltı: 2 haşlanmış yumurta, 1 tatlı kaşığı tereyağ, yarım çay bardağı ceviz, 1 kk yoğurt, 1 yeşil zeytin, 1 dilim peynir, çay
öğle: sade şekersiz türk kahvesi
akşam: 13 mezgit, 1 porsiyon salata, 1 dilim tahin helvası
cümleten hayırlı geceler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…