Ellerine sağlık canım afiyetle yiyin inşallahYemeğim pişti..Tencereyi balkona koyayım, doğal buzdolabı :)
İyi geceler diliyorum.Allah rahatlık versin size....
cerrahi müdahale olmadan doğal yollardan uğraş vermiş miydin ameliyatın getirisi kadar götürdüğü de oluyodurAh kızlar yıllarca ugrastim yıllarca verdim aldı verdim aldım sonra aldım aldım aldım ben kendimde ameliyathane hemşiresiyim zaten cerrahın la tanıştırdı beni iyiki tanışmış im tüp migde ameliyatı na karar verdik 2 .5 ayda siki takiple sağlıklı 32 kilo verdim cok sukur sağlığıma kavustum Eki Görüntüle 1329039
mesela canan karatay karatay diyetini yaşam tarzınız haline getirirseniz hem kilo vermeyi hem de verilen kiloyu korumayı garantiliyor. ameliyatın maddiyatı ne kadar yaptıralı ne kadar zaman oldu hayatını kısıtlayan tarafları var mıBuarada birçok yol denedim
bugünlük bizimle idare etsenhatice nerelerdesin bacım......
iyiyim çok şükür kızı uyuttum var gücümle bilgisayarın başına koştum sen nasılsın
nasılsın?
iyiyim çok şükür kızı uyuttum var gücümle bilgisayarın başına koştum sen nasılsın
Allah iyilik versinbende iyiyim şükür sağolasın: )
kız kaç yaşında?
Allah iyilik versin3 aylık
amiiin hepimizin evladını bağışlasın bize Rabbim kimseyi evladıyla sınamasınoo maşaallah: )
allah bağışlasın inş canım.
amiiin hepimizin evladını bağışlasın bize Rabbim kimseyi evladıyla sınamasın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?