Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

hayırlı geceler canım.

Kızlar Merhaba ben yıllarca aldım verdim aldım verdim sonra aldım aldım aldım sonra baktım olmuyor obezite cerrahimla tanıştı m ben kendimde ameliyathane hemşiresiyim zaten çok şükür kızımın sonraki en güzel karar obez yaşamayalim yaaa felaket

: ))))))
: ***

Ah canım ah çok haklısın.
Allah bağışlasın ayrıca canım benim inş.
Amin cümlemizin evladını bağışlasın. Allah hayırlısıyla herkese taddırsın.
2012de diyet yaparken bir bayanla tanıştım bursada oturuyor faceden hala görüşürüz. Olmuyor çocukları elle tutulur bir sebebde yok. Dışardan şen şakraklar ama içini allah bilir. Allahım herkese herşeyin en hayırlısını versin

Deliye hergün bayram. Dün gezme bugün gezme yarın gezme perşembe yada cuma misafir. Misafir durumuna göre daha dr gidicem bide aklıma gelirse diyet yapıcam
Yarın gunum var oraya gidicem inş, havalar soğuk olunca canım hiç gitmek istemiyor ama gun bu mecbur gidilicek.
Ayrıca gün dolayısıyla tatildeyim yarın diyet açısından: ))))))))

Amin inş canım......

Hipotiroidi kontrol. Bide topuğun arkasında ağrı var. Küçüğümün doğuştan sağ burun deliğinde et büyümesi var ona baktırcam yine küçüğün aşısı var. ..

Hımmm çok geçmiş olsun canım.
Allah kolaylık versin koşturmanda inş.
Ayyy dünya telaşe dünyası işte, rabbim kendinden ayırmasın ve sevdiklerinden eylesin inş asıl nokta burası bence.

Hımmm çok geçmiş olsun canım.
Allah kolaylık versin koşturmanda inş.
Ayyy dünya telaşe dünyası işte, rabbim kendinden ayırmasın ve sevdiklerinden eylesin inş asıl nokta burası bence.
Çok boş yaşadığımı düşünüyorum bazen. Hani meşhur hikaye varya. Sonra sonra sonra ne olacaksın hiç. Sonuçta hepimiz hiç olacağız. Niye bu dünya kargaşası koşturma vs vs vs

Hatice bir ilahi var çok güzel, sende bir ara dinlesene bunu.
Ben dinledikçe mest oluyorum.
Guruphanedan-yarileşimdi
Ancak evde. 1 yıldır dini herşeyden uzaklaştım. Yasin okumak bile külfet gibi bazen.
Hep dua ederdim allahım biz böyle olduk sen evlatlarımızı sana yakın olanlardan eyle diye.
Sen ebeveyn olarak allah aşkı yaşamadan allah aşkını nasıl vereceksin evlatlarına.
Gözlerim körde son zamanlarda kalbimde körelmiş baksana

Bende çok farklı değilim aslında: (
Ama buna uzulmekte birşey bence.....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…