Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

O hikayeyi bilmiyorum.
Ama neden hiç olalımki haşa???
Adamın biri otobüse binmiş yanına doc olan bir adam binmiş. Doc diğerini aşağalar şekilde sen necisin senin gibi bir hiç benim gibi ünlü bir doc yanına oturuyor demiş.
Adam ben hiçim sen necisin demiş. Ben doc um. Peki sonra ne olacaksın prof sonra mevkileri artırarak saymış. Adam yine sormuş sonra.
Doc cevapvermiş hiç.
Hıh demiş adam ben şimdiden hiçim.

Hikayeyi okudum şimdi netten, şimdi anladım ne demek istediğini....
Asıl yapmamız gereken diğer tarafa azığımızı hazırlamak.... Bunu yaparsak tüm taşlar yerine oturur ancak.....

Hayatta herkesin bir geliş nedeni olduğunu düşünüyorm.31 yaşındayım ve henüz bir değişiklik yaratmadım. Belki peygamberimizin anneside öyle düşünüyordu yada atatürkün annesi yada hitlerin annesi. İyi yada kötü herkesin bir annesi var.
Hikayeyi okudum şimdi netten, şimdi anladım ne demek istediğini....
Asıl yapmamız gereken diğer tarafa azığımızı hazırlamak.... Bunu yaparsak tüm taşlar yerine oturur ancak.....

Kusura bakmayın rahatsız edici konuştum belkide
Kafamda deli sorular. ..

Karmaşık konuştuğun için anlamadım pek seni.
Yalnız tüm insanlar "allahı tanımak ve ona kulluk etmek için yaratıldı"....
Bu kadar basit, birşey yaratmamıza gerek yok ki haşa yaratmak yalnız Allaha mahsustur.

Neyse boşver canım. Alla yüzünüde gönlünüde kendine(allaha) çevirenlerden eylesin
İyi geceler

Allah kolaylık versin ablacım inş.....

Hepinize geçmiş olsun canım.

günayydın kızlarr uğrayamadım dün benim kız aradı okuldan anne karnım ağrıyo ilaçlar fayda etmedi demekki öğretmende derleri etkileniyo dedi tutuk kız özel hastanede çocuk dr iyi dediler ora gittik kandı ultrasondu idrardı derken küçükte hastaydı zaten onuda muane ettirdik akşamı akşam ettim heryere kustu bıcırık zaten felaket yoruldum akşam baş ağrısından uyuyamadım hoş uyumak mümkün deildi sel bastı her yanı yağmur sabaha kadar devam etti

şimdide her yer her yerde diyeti hayatımı evi çocukları toparlamam lazımmm kilo almayayım da korusam iyi bu hafta ne yapacağımı şaşırdım çocuklara kendime zaman kalmıyo

sabah 2 dlm süzme yoğurtlu kepek ekmeği yedim
az sonra bi kahve ile 1 dlm sütlü tatlı yicem ay hali canım acayip tatlı çekip duruyo
işte böle kızlarr 90 lara takıldım nefret ediyorum azimsizliğimden

Geçmiş olsun nursenacım bişey çıkmaz tahlillerde de inşallah
Kendine de kızma desem ama ben de kızıyorum işte ama insanız napalım hep dua ediyorum irade de irade diye

Selamün aleyküm...

bugün erkenciyim biraz eşimin sakaryada işi vardı namazdan sonra yola koyuldu bende kahvaltı yaptım kızı hazırlayıp okula götürdüm gelincede yemeklere giriştim...akşama misafirim var kek tavukgögsü ve makarna salatası yapıcam kafi gelir sanırım...herşey hazır gibi bi salatayı akşam saati yapıcam...ama yorgunum ve uykum varr...küçüğüm mızmızdı erken kalktığı için onu uyuttum şimdi tekrar işlere dönme zamanı...

nursenacım geçmiş olsunn....Rabbim şifa versin kuzulara...

Kolay gelsin Zeynepcim

selamun aleykum hanımlar nasıl geçiyo gününüz

Ve aleyküm selam canım...

benimki koşturmaca geçiyodu tam işlerimi bitirdim diye uzandımm k.valideler geldi...yemek falan hazırladım...bi saat oturup kalktılar...akşama misafirim var ve üzerimde kırıklık..hapşırık tıkşırık gidiyom bogazlarımda doldu..bademcikler alarm veriyo sanki...ilaca başladım inş kötüye gitmeden düzelir...

senin nasıl geçiyo...

Hem geçmiş olsun hem de kolay gelsin canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…