Adamın biri otobüse binmiş yanına doc olan bir adam binmiş. Doc diğerini aşağalar şekilde sen necisin senin gibi bir hiç benim gibi ünlü bir doc yanına oturuyor demiş.O hikayeyi bilmiyorum.
Ama neden hiç olalımki haşa???
Hikayeyi okudum şimdi netten, şimdi anladım ne demek istediğini....
Asıl yapmamız gereken diğer tarafa azığımızı hazırlamak.... Bunu yaparsak tüm taşlar yerine oturur ancak.....
Kusura bakmayın rahatsız edici konuştum belkide
Kafamda deli sorular. ..
Neyse boşver canım. Alla yüzünüde gönlünüde kendine(allaha) çevirenlerden eylesinKarmaşık konuştuğun için anlamadım pek seni.
Yalnız tüm insanlar "allahı tanımak ve ona kulluk etmek için yaratıldı"....
Bu kadar basit, birşey yaratmamıza gerek yok ki haşa yaratmak yalnız Allaha mahsustur.
Neyse boşver canım. Alla yüzünüde gönlünüde kendine(allaha) çevirenlerden eylesin
İyi geceler
hayırlı akşamlar kızlar.. yemeğimi yedim geldim. bu hafta ben kesin artı olurum.. mutfak olmayınca ne bulursam onu yiyorum bu gidişle mutfağında biteceği yokkaynım geldi iki karış duvarla oyalanıp durdu.. oğlu geldi dolap kulplarını taktı gitti.. günde bu kadar yol alırsak ne zaman biter Allah bilir
Selam kızlar
Nasılsınız seneyi kılo vermiş olarak kapamak için su birkaç hafta iyice dikkat edip hedeflerimizi yüksek tutalım beden de kendimce dikkat ediyorum ama 5333 kitabını sipariş verdim bekliyorum onu okuyunca da baslayacağım
Bu arada aksam trafiği sis yuzunden felaket kaçta evde olurum Allah Kerim
Gözümde e arpacık çıktı esim astım bronşit oldum 5 gündür öksürükten nefes alamamaktan uyuyamıyor cocuklar gecen hafta farenjıt oldu Allah'tan biraz daha iyiler
Haftasonu da sabahtan kuş fuarına gittik:) sonra cocukları babanneye bırakıp sinemaya gittik aksamda balık alıp babaannede yedik pazar gunu de temizlik yemek bulaşık çamaşır cocukları yıka vs gecti. Haftasonu necabuk geçiyor anlamıyorum
Hafta içi de iş sıkıldım bu monotonluktan modern köle olmaktan ama yapacak birsey yok
Cocuklar için çalışıyoruz:)
Neyse kızlar biraz içimi de döktüm size zayıflarsam psikolojim de düzelir mi:)
Eşim hep dinler biz de tabii güzel bir ilahi canımHatice bir ilahi var çok güzel, sende bir ara dinlesene bunu.
Ben dinledikçe mest oluyorum.
Guruphanedan-yarileşimdi
Geçmiş olsun nursenacım bişey çıkmaz tahlillerde de inşallahgünayydın kızlarr uğrayamadım dün benim kız aradı okuldan anne karnım ağrıyo ilaçlar fayda etmedi demekki öğretmende derleri etkileniyo dedi tutuk kız özel hastanede çocuk dr iyi dediler ora gittik kandı ultrasondu idrardı derken küçükte hastaydı zaten onuda muane ettirdik akşamı akşam ettim heryere kustu bıcırık zaten felaket yoruldum akşam baş ağrısından uyuyamadım hoş uyumak mümkün deildi sel bastı her yanı yağmur sabaha kadar devam etti
şimdide her yer her yerde diyeti hayatımı evi çocukları toparlamam lazımmm kilo almayayım da korusam iyi bu hafta ne yapacağımı şaşırdım çocuklara kendime zaman kalmıyo
sabah 2 dlm süzme yoğurtlu kepek ekmeği yedim
az sonra bi kahve ile 1 dlm sütlü tatlı yicem ay hali canım acayip tatlı çekip duruyo
işte böle kızlarr 90 lara takıldım nefret ediyorum azimsizliğimden
Kolay gelsin ZeynepcimSelamün aleyküm...
bugün erkenciyim biraz eşimin sakaryada işi vardı namazdan sonra yola koyuldu bende kahvaltı yaptım kızı hazırlayıp okula götürdüm gelincede yemeklere giriştim...akşama misafirim var kek tavukgögsü ve makarna salatası yapıcam kafi gelir sanırım...herşey hazır gibi bi salatayı akşam saati yapıcam...ama yorgunum ve uykum varr...küçüğüm mızmızdı erken kalktığı için onu uyuttum şimdi tekrar işlere dönme zamanı...
nursenacım geçmiş olsunn....Rabbim şifa versin kuzulara...
sağol ablacım...Kolay gelsin Zeynepcim
selamun aleykum hanımlar nasıl geçiyo gününüz
Hem geçmiş olsun hem de kolay gelsin canımVe aleyküm selam canım...
benimki koşturmaca geçiyodu tam işlerimi bitirdim diye uzandımm k.valideler geldi...yemek falan hazırladım...bi saat oturup kalktılar...akşama misafirim var ve üzerimde kırıklık..hapşırık tıkşırık gidiyom bogazlarımda doldu..bademcikler alarm veriyo sanki...ilaca başladım inş kötüye gitmeden düzelir...
senin nasıl geçiyo...
Kitabım geldi bugun Meyra :)hatice nerelerdesin bacım......
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?