ayy geçmiş olsun dikkat et kendine geldi mi üst üste geliyo zaten .. Allahtan farklı şehirlerdeyiz kvlerle en azından çat kapı gelmiyorlar gerçi geldiler mi kalıyorlar ama öncesinde hem psikolojik hem fizyolojik hazırlık olduğundan yormuyo çokVe aleyküm selam canım...
benimki koşturmaca geçiyodu tam işlerimi bitirdim diye uzandımm k.valideler geldi...yemek falan hazırladım...bi saat oturup kalktılar...akşama misafirim var ve üzerimde kırıklık..hapşırık tıkşırık gidiyom bogazlarımda doldu..bademcikler alarm veriyo sanki...ilaca başladım inş kötüye gitmeden düzelir...
senin nasıl geçiyo...
iyi akşamlar yorgun gibi sanki ruh halimİyi akşamlar
Hâliniz keyfiniz nasıl arkadaşlar
Hangi ilkesin bilmiyorum ama havalar etkiliyor ruh halini ben de Öyleyim biraziyi akşamlar yorgun gibi sanki ruh halimsen nasılsın
Ama nedenInterneti kapatma ihtimali var kızlar
Faturası çok canım. Tek maaş herşeyden kısıyoruz.Ama neden
Anlıyorum canım tek maaşla geçinmek zorFaturası çok canım. Tek maaş herşeyden kısıyoruz.
Oğlumda böyle sorar ama nedeeeenn :)
Hangisi o canımAnlıyorum canım tek maaşla geçinmek zor
Belki uygun bir tarife bulursunuz biz hem internet hem tv 50 TL ödüyoruz önceki toplam 80 di
Kablonet canımHangisi o canım
Interneti kapatma ihtimali var kızlar
adaş bu nasıl oluyor ? ev telefonuna gerek var mıı birde internetin sınırsız mı ? sınırsızsa takılma filan oluyor mu ? anlat helee :)Kablonet canım
canım ev telefonuna gerek yok sadece binada kablo tv olması gerekiyor internet sınırsız canımadaş bu nasıl oluyor ? ev telefonuna gerek var mıı birde internetin sınırsız mı ? sınırsızsa takılma filan oluyor mu ? anlat helee :)
işte bizim binada kablo tv yok yeni sözleşmeyle barii ev telefonundan kurtulsam iyi olucak ...canım ev telefonuna gerek yok sadece binada kablo tv olması gerekiyor internet sınırsız canım
apartman onaylarsa bağlıyorlarmış yine deişte bizim binada kablo tv yok yeni sözleşmeyle barii ev telefonundan kurtulsam iyi olucak ...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?