evet arayıp bir görüşmek lazım şimdi o kadar çok seçenek firma çıktı ki insan okuyunca aklı karışıyor ...apartman onaylarsa bağlıyorlarmış yine de
haklısın canım araştırmak lazım mutlaka bulursun size uygun bişey taahhüt de bitiyormuş bağlamak için fırsat da sunarlar belkievet arayıp bir görüşmek lazım şimdi o kadar çok seçenek firma çıktı ki insan okuyunca aklı karışıyor ...
aleyküm selam meyracım hoşgeldinSelamun aleyküm...
Bugün gunume gittim geldim, akşamda misafirim vardı.
Burda gunduz yağmur vardı genelde.
aleyküm selam meyracım hoşgeldin
yoğun bir gün olmuş
vallaha canım bilmiyorum kiii leptopda diğer sekmelere geçince sönüyordur belkii ben kendimde yeşil ışık görüyorumadaşım senin yeşil ışığın yanmıyor nasıl çevrimdışı oluyorsun aklım almadı bir tek pro üyeler çevrimdışı gezebiliyor diye biliyorum ben
herkes uyudu ben de yattım ama uyuyamayınca kalktım tekrar
sabah milleti gönderince yatmıştım tabii uykum gelmedi gün içinde fazla aktivitem de yok ki yorgunluktan yatayım
ben göremiyorum yeşil ışığını canım demek ayarlarından kapalıvallaha canım bilmiyorum kiii leptopda diğer sekmelere geçince sönüyordur belkii ben kendimde yeşil ışık görüyorum
avea tarifelerine bakıyordum
anam yarım saate yatarım inşallah o kadar durmamHaklısın: )
En fazla 1-2saat sonra gelir ama uykun heralde.
yok adaşım senin ışık patladı herhalşimdi bi daha bak heleee bende ışık var mıııı
adaşım şimdi baktım da profilde seçenek varmış çevrimiçi görünmemek için : )
yok izin neyim öyle ışığı söndürünce görmezden gelemeyiznetekim son günlerde ben kendimde hiçbir ışık göremiyorum cumaya izinli çıkacak gibiyiiim
üzülme adaşım ben de kapattım ışığı söndü mü acepay niye beni üzüyorsunuz ben senle meyranın ışığını görüyorumda siz neden benimkini göremiyorsunuzbu arada kendi ışığımıda görüyoruum
söndü looooüzülme adaşım ben de kapattım ışığı söndü mü acep
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?