Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

ayran detoksunu yapsak ama hazırlığım yok haşlanmış bakliyat felan lazım şimdi

asu napıyoruz bendede yarın öğlene yoğurdum çıkar eh işte yeni mayaladım nohutla salatalık almam lazım yada nohut değildi şey aklıma gelmedi o bakliyaat ?

barbunya herhalde salatalığımda yok .... napcaaz ?

Ay ışık diyince aklıma bişey geldi, onu anlatıyımda öyle gideyim.
Bugün güne giderken durakta yaşlı bir amcayla sohbet ettik epey, emekli imammış amca, hergun yasin tebareke oku dedi, kabirde ışık yokki bunları okursan onlar orada bize ışık olacak dedi... Sağolsun Allah adamıydı belliydi halinden.

bende yok salatalık
bulgur nohut yeşil mercimek haşlanıyor diye hatırlıyorum ben

Allah razı olsun amcadan ne güzel nasihat etmiş

meyraa gece gece kabir filaan sağol yaniiii

yavrum benimde ışıklarımı söndürmemdeki amaç kabire hazırlık işteee

gerçi bu saatde eniştene net de yakalanırsam sabaha kabir olayı olabilir

tamam o zaman anlaştık sabah yumurta peynir yeşillikle kahvaltımızı yapalım zaten ben geç yaparım kahvaltıyı
öğlene de ayarlarız nohu hariç çabuk haşlanıyor zaten

asu sabah görüşürüz canım ben artık kapatıyorum leptopu. kahvaltıda ekmek yemiycez dimiii yemiyelim 2 yumurta mı yoksa bir yumurta mı ? sen ayar yap yaz telefondan okurum by öpüldünüz hadi

asu sabah görüşürüz canım ben artık kapatıyorum leptopu. kahvaltıda ekmek yemiycez dimiii yemiyelim 2 yumurta mı yoksa bir yumurta mı ? sen ayar yap yaz telefondan okurum by öpüldünüz hadi
bence yemeyelim ekmek 2 yumurtadan peynirli omlet ya da halanmış yumurta yiyelim yeter
ben de gittim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…