- 21 Mayıs 2010
- 17.971
- 41.061
- 798
gitti benim adaş az daha bekleyim de yatayım az da olsa uykum geldi sanki
meyra sende var mı bu hafta yine eksiler
yaktım canım kör gibi oldum ışık yanmayıncaAsuman abla ışığı yakmışsın: )))
Bende uyumaya çalışıyım, kocaman optum ikinizi de, iyi geceler, goruşuruz canlar...
iki gün var olur daha inşallahŞuan için yok: )
ayran detoksunu yapsak ama hazırlığım yok haşlanmış bakliyat felan lazım şimdi
bende yok salatalıkasu napıyoruz bendede yarın öğlene yoğurdum çıkar eh işte yeni mayaladım nohutla salatalık almam lazım yada nohut değildi şey aklıma gelmedi o bakliyaat ?
barbunya herhalde salatalığımda yok .... napcaaz ?
Allah razı olsun amcadan ne güzel nasihat etmişAy ışık diyince aklıma bişey geldi, onu anlatıyımda öyle gideyim.
Bugün güne giderken durakta yaşlı bir amcayla sohbet ettik epey, emekli imammış amca, hergun yasin tebareke oku dedi, kabirde ışık yokki bunları okursan onlar orada bize ışık olacak dedi... Sağolsun Allah adamıydı belliydi halinden.
tamam o zaman anlaştık sabah yumurta peynir yeşillikle kahvaltımızı yapalım zaten ben geç yaparım kahvaltıyıöğene kadar ayarlarız hee ne dersin ?
Ay ışık diyince aklıma bişey geldi, onu anlatıyımda öyle gideyim.
Bugün güne giderken durakta yaşlı bir amcayla sohbet ettik epey, emekli imammış amca, hergun yasin tebareke oku dedi, kabirde ışık yokki bunları okursan onlar orada bize ışık olacak dedi... Sağolsun Allah adamıydı belliydi halinden.
meyraa gece gece kabir filaan sağol yaniiii
yavrum benimde ışıklarımı söndürmemdeki amaç kabire hazırlık işteee
gerçi bu saatde eniştene net de yakalanırsam sabaha kabir olayı olabilir
benim daha sütüm gelmedi yoğurdu da hazır alacam artık
ama iyi olacak adaşım ödem felan varsa atarız biraz da aç kalıp terbiye oluruz belki
konyalıdan konyalı yoğurt tavsiyesi : )sağol canımTtorkunun yoğurdu hem güzel hemde bereketli oluyor tavsiye ederim ablacım.
konyalıdan konyalı yoğurt tavsiyesi : )sağol canım
tamam o zaman anlaştık sabah yumurta peynir yeşillikle kahvaltımızı yapalım zaten ben geç yaparım kahvaltıyı
öğlene de ayarlarız nohu hariç çabuk haşlanıyor zaten
bence yemeyelim ekmek 2 yumurtadan peynirli omlet ya da halanmış yumurta yiyelim yeterasu sabah görüşürüz canım ben artık kapatıyorum leptopu. kahvaltıda ekmek yemiycez dimiii yemiyelim 2 yumurta mı yoksa bir yumurta mı ? sen ayar yap yaz telefondan okurum by öpüldünüz hadi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?