zeynepcim aynen anlatığın gibi bendede durumlar aynıydı ve çok vahimdi. bunalım yaşıyordum kaç gündür. inan yorganı kafama çekip çekip yatıyordum senin bu yaşadığını hepimiz yaşıyoruz asuyla ben 2 günlük hareket başlatık yarında daha sonrası için konuşuruz sende katıl hadiii
108.8 görmüştüm
dün :112 idi tartı
bu sabah :110.5
bakalım cumaya kaç çıkacam :)
bende çoğu zaman geç kalkıyorum ekmeği genelde sadece kahvaltıda yiyorum ama fazla kaçırıyorum kahvaltıdada ekmeksiz olmaz kii ( bana göre aman karataycılar duymasın ) şu 2 günü atlatayım sonrasında bir düzen oturtalım beslenmende değişiklik yaparsan haber ver ....
yeşil mercimeklerimi haşlıycamda benim yeşil mercimeklerim neden boncuk boncuk olmuyor arkadaşlar yapar salatasını çokda severim onlarınki boncuk boncuk olur benimki dağılır biraz fazlamı haşlıyorum neee
neyse eve bir süpürge çekeyim tembel işi geç kalkınca böyle oluyor
Maşallah canım iyi başlamışsın senmerhabalaar ben geldiiim
dayko nerde yine kayıplarda tablosu bitmedimi halaaa
adaş herşey yolunda geç kalktım 2 haşlanmış yumurta biraz peynir 2 salatalık ve biraz maydonozla kahvaltımı yaptım eksiklerimi aldım şu anda nohutlarım haşlanıyor sende durumlar nasıl ?
hemde çok iyi ne diyorsun harikaa bugün yarın böyle geçsin sonrasınıda konuşalım hadi kendine iyi bak görüşürüzMaşallah canım iyi başlamışsın sen
Ben daha yeni haşladım yumurtalarımı içine maydanoz dereotu taze SOĞAN doğradım salata yaptım birazdan çayla yerim
Geç kalktım kızın toplantısına gittim geldim saat 2 oldu eşime yemek hazırla kızlara hazırla derken bana sıra şimdi geldi
Birazdan arkadaş bebeğini bırakacak bana işi varmış dışarda
Akşam için sadece bulgur haşladım az da yoğurdum var bugünlük bende durum bu
Şimdi yersem zaten akşamda Bulgurlu yoğurt yerim bol su vs günü kapatırım
Sabah ben 91.5 çıktım bakalım nolcak
Hiç yoktan iyi yine bişeyler yapacaz bakalım
Tamam canım çizeriz bir yol elbettehemde çok iyi ne diyorsun harikaa bugün yarın böyle geçsin sonrasınıda konuşalım hadi kendine iyi bak görüşürüz
Slm kızlar yarın misafirim var temizlik yapayım dedim
Cam sildim küçüğü yıkadım büyüğe yemek ayarla halıyı fırçaladım.
Kanepeleri sileceğim. Sil süpür toz al pasta yap.
Çok çalışmam lazım çok
Kızma kendine canım bak ben de aynı durumdayım inan her akşam aynı kararı alıp gündüz bozuyorum ben de üstelik 90 ı da geçtim : (
Sen de yap istersen bikaç gün detoks gibi bişeyler iyi gelir inşallah biz bugün başlayacağız inşallah
zeynepcim aynen anlatığın gibi bendede durumlar aynıydı ve çok vahimdi. bunalım yaşıyordum kaç gündür. inan yorganı kafama çekip çekip yatıyordum senin bu yaşadığını hepimiz yaşıyoruz asuyla ben 2 günlük hareket başlatık yarında daha sonrası için konuşuruz sende katıl hadiii
108.8 görmüştüm
dün :112 idi tartı
bu sabah :110.5
bakalım cumaya kaç çıkacam :)
bende çoğu zaman geç kalkıyorum ekmeği genelde sadece kahvaltıda yiyorum ama fazla kaçırıyorum kahvaltıdada ekmeksiz olmaz kii ( bana göre aman karataycılar duymasın ) şu 2 günü atlatayım sonrasında bir düzen oturtalım beslenmende değişiklik yaparsan haber ver ....
Selamün aleyküm...
ben bugün bi hırsla viaportun orda bi spor salonu var oraya gittim..fıtness falan düşündüm...herşey iyi gibi bi girişte 15 lira ödeniyo iki ay ücretsizmiş...haftada ister iki gün ister üç gün...çokta heveslenmiştim...ama küçük kızı yanımda götürürüm diye düşünüyodum bırakıcak yerim yok...almıyolarmış...bi vesaitlik ama yakın mesafe...hevesim kursağımda kaldı..belki bahaneyle toparlanırım diyodum...olmadı...görümcem gelmişti kuzuyu onla gönderdim akşama bende gidicem anneme..sonrasında iki saat deli gibi sokaklarda turladım...çok canım sıkkındı..bi kitapçıya girdim kıza iki kitap aldım...markete girdim şaka gibi aç olmama rağmen canım bişey istemedi...ordan okula gidip kızın rehberlik öğretmeni ve sınıf öğretmeniyle konuştum eve geldim okul için kek yaptım...ama hala açım bişey yemek gelmiyo içimden iştahım yok...anormalim resmen...bi ortayı tutturamadım ya hep yiyom ya hiçç...günlük rapor sunmuşum gibi oldu ama bende havadisler böyle...
niyet ediyorum ablacım ama istikrar sağlıyamıyorum...
evet iyi olur katılsamda akşam evde olmıcam...malzemeler var aslında ama haşlamak lazım...belki erken gelirsek hazırlayabilirim...bide günlerim okadar karışıkki iki gün evdeysem üçüncü gün ya annemde ya k.validede ya biri geliyo...belkide oyuzden giremiyom diyet moduna...ister istemez tatlı yada hamur işi oluyo...
Ben burdayım canımkızlar nerdesiniz nasıl gidiyor benim bugün güzel geçtiii biraz kabak çekirdeği yedim ama o adar kusur kadı kızında da oluyor
birde gripbim diyee ağzım sürekli kuruyor sürekli sıcak bişeyler içme gereği duyuyorum dolayısıyla içtiğim su fazlalaştı ama yinede siz grip olmayın
Ben burdayım canım
Sen benden başarılıydın bugün hasta olmana rağmen
Ben de diğer günlere nazaran iyiydim ama detoks oldumu dersen pek olmadı gibi
dafi dünde beğenip gitti yorgun ve yoğun herhalde tadilat işleri filan zor hemde kış oluşu daha bir zorluk benceDafi nasıl gidiyor tadilat işleri
Beğenip gitmişsin yine
Bence de iyi oldu canım az çok disipline girmiş oldukasu benimde detox denemez ama en azından bu 2 gün sıkı fren koyduk kendimize değilmi çok da iyi oldu
yaktım adaş istediniz bu yönde diye düşündüm bende yakayım dedim işte telefondan bakıncada ışık yanıyor beğen yapabiliyorum ama yazamıyorum pek ...Işığın yanmış adaşım
Ne güzel Okumayı seviyorsunyaktım adaş istediniz bu yönde diye düşündüm bende yakayım dedim işte telefondan bakıncada ışık yanıyor beğen yapabiliyorum ama yazamıyorum pek ...
şimdi kitap vakti başım ağrıyor biraz ama benim kızda beni bekliyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?