Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

bende ekmeksiz asla yapamıyorum. ama ekmeksiz yaşamaya alışmalıyız sanırım.

çok haşladığın için boncuk boncuk olmuyordur. biraz kabarmaları yeterli

Maşallah canım iyi başlamışsın sen
Ben daha yeni haşladım yumurtalarımı içine maydanoz dereotu taze SOĞAN doğradım salata yaptım birazdan çayla yerim
Geç kalktım kızın toplantısına gittim geldim saat 2 oldu eşime yemek hazırla kızlara hazırla derken bana sıra şimdi geldi
Birazdan arkadaş bebeğini bırakacak bana işi varmış dışarda
Akşam için sadece bulgur haşladım az da yoğurdum var bugünlük bende durum bu
Şimdi yersem zaten akşamda Bulgurlu yoğurt yerim bol su vs günü kapatırım
Sabah ben 91.5 çıktım bakalım nolcak
Hiç yoktan iyi yine bişeyler yapacaz bakalım

hemde çok iyi ne diyorsun harikaa bugün yarın böyle geçsin sonrasınıda konuşalım hadi kendine iyi bak görüşürüz

kolay gelsiin bebeklerle zor. bende fena grip oldum tembelliğime bahane oldu

Selamün aleyküm...

ben bugün bi hırsla viaportun orda bi spor salonu var oraya gittim..fıtness falan düşündüm...herşey iyi gibi bi girişte 15 lira ödeniyo iki ay ücretsizmiş...haftada ister iki gün ister üç gün...çokta heveslenmiştim...ama küçük kızı yanımda götürürüm diye düşünüyodum bırakıcak yerim yok...almıyolarmış...bi vesaitlik ama yakın mesafe...hevesim kursağımda kaldı..belki bahaneyle toparlanırım diyodum...olmadı...görümcem gelmişti kuzuyu onla gönderdim akşama bende gidicem anneme..sonrasında iki saat deli gibi sokaklarda turladım...çok canım sıkkındı..bi kitapçıya girdim kıza iki kitap aldım...markete girdim şaka gibi aç olmama rağmen canım bişey istemedi...ordan okula gidip kızın rehberlik öğretmeni ve sınıf öğretmeniyle konuştum eve geldim okul için kek yaptım...ama hala açım bişey yemek gelmiyo içimden iştahım yok...anormalim resmen...bi ortayı tutturamadım ya hep yiyom ya hiçç...günlük rapor sunmuşum gibi oldu ama bende havadisler böyle...

niyet ediyorum ablacım ama istikrar sağlıyamıyorum...

evet iyi olur katılsamda akşam evde olmıcam...malzemeler var aslında ama haşlamak lazım...belki erken gelirsek hazırlayabilirim...bide günlerim okadar karışıkki iki gün evdeysem üçüncü gün ya annemde ya k.validede ya biri geliyo...belkide oyuzden giremiyom diyet moduna...ister istemez tatlı yada hamur işi oluyo...

anlıyorum canım spor salonuna gidememek canını sıkmış ama çocuğu bırakıcak bir yerin yoksa en mantıklısı gitmemen çocuklar için çok tehlikeli spor salonları biz daha önce 3 arkadaş ve arda da çocuk götürüyorduk 3 kişi olduğumuz halde çok zor oluyordu ağırlıklar oluyor çocuklar onlarla oynama istiyor, yada sen bisiklete binerken aniden elini çalışan bir aletin içine filan soksa Allah korusun yada çocuğu oyalamak için abur cubur veriyorduk eline tv karşısına oturtuyorduk ondada spor salonu sahibi söyleniyordu yine öyle öyle salon sabibi çocuğa baktı biz spor yaptık ama yaşadığım için biliyorum çok zor ...

yaa bizde asuyla 2 günlük detoks sa benzer bişey yapıyoruz sonrasında düzen oturtmamız lazım diğer dediğin aile ortamları bizlerdede oluyor. mesella cuma günü gece oturmaya gidecem ama giderken birde tatlı yapmak istiyorum ama bakalım ....

kızlar nerdesiniz nasıl gidiyor benim bugün güzel geçtiii biraz kabak çekirdeği yedim ama o adar kusur kadı kızında da oluyor

birde gripbim diyee ağzım sürekli kuruyor sürekli sıcak bişeyler içme gereği duyuyorum dolayısıyla içtiğim su fazlalaştı ama yinede siz grip olmayın

Ben burdayım canım
Sen benden başarılıydın bugün hasta olmana rağmen
Ben de diğer günlere nazaran iyiydim ama detoks oldumu dersen pek olmadı gibi

Ne güzel Okumayı seviyorsun
Yat dinlen giribin en iyi ilacı dinlenmek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…