Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

herkes gitmiş ben geldimm...çok kötüyüm sonunda 90 nıda gördüm insan artıda olduğunu gördükçe yemege saldırırmı yaaa...isyanlardayım acayip şişim yatamıyorum uyku tutmuyo nefes alamıyorum yatakta resmen...kırıklıkta cabası...ağlayasım var ağlıyamıyom bile...bi hırsla sinirle 10 dakka bacak hareketleri yaptım göya şimdi hepten dökülüyom...nasıl toparlıcam ben yaa....her akşam pazarlık yapıyom anlaşıyom kendimle her sabah yeniden bozuyom...

Kızma kendine canım bak ben de aynı durumdayım inan her akşam aynı kararı alıp gündüz bozuyorum ben de üstelik 90 ı da geçtim : (
Sen de yap istersen bikaç gün detoks gibi bişeyler iyi gelir inşallah biz bugün başlayacağız inşallah

Adaşım bir de şöyle bir liste var bak bi
ballı ılık su

kahvaltı

2 yumurtayla az yağlı omlet
1 ince dilim beyaz peynir

ara
1 bardak yoğurt

öğlen
ızgara et
salata

ara

1 portakal
2 kaşık yoğurt

akşam
1 yumurtayla domatesli az yağlı menemen
1 ince dilim beyaz peynir

ara
9 gibi
2 kaşık yoğurt

Hangi ilkesin bilmiyorum ama havalar etkiliyor ruh halini ben de Öyleyim biraz
Belim sıkıntılı onla uğraşıyorum fizik tedavi için merkez araştırıyorum
ankara her zaman puslu bi havası olunca öle oluyo insan geçmiş olsun daha öncesinde bi rahatsızlığın var mıydı belinde

uff bende nasıl vericem bu kiloları diye düşünüyorum. bu ara psikolojim bozuldu. yılbaşına kadar en az 3 kilo daha vermem lazım. 110 u devirmem gerekiyor. ekmekten bir türlü vazgeçemiyorum. bende her akşam söz veriyorum kendime sabah yine yemeye devam. motive olmam lazım. ekmek yemeyeceğim kesiiiiiiiinnnn.

Hayırlı günler herkese
Yaklaşık 1 saat önce uyandım
Eşim de biraz rahatsız pek bi de nazlı birazdan da kızımın okuluna toplantıya gideceğim
Uzun lafın kısası kahvaltımı yapamadım henüz
Yarım bardak sütün içine biraz k flakes ekleyip yedim artık Toplantıdan gelince yumurtalarımı haşlayıp yerim adaşım

Bugün de ekmek yemeyelim o zaman ben de bugün karar aldım başladım inşallah
Ekmek ve tatlı hamurişi yasak epeyce bir süre

merhabalaar ben geldiiim

dayko nerde yine kayıplarda tablosu bitmedimi halaaa

Bugün de ekmek yemeyelim o zaman ben de bugün karar aldım başladım inşallah
Ekmek ve tatlı hamurişi yasak epeyce bir süre

adaş herşey yolunda geç kalktım 2 haşlanmış yumurta biraz peynir 2 salatalık ve biraz maydonozla kahvaltımı yaptım eksiklerimi aldım şu anda nohutlarım haşlanıyor sende durumlar nasıl ?

zeynepcim aynen anlatığın gibi bendede durumlar aynıydı ve çok vahimdi. bunalım yaşıyordum kaç gündür. inan yorganı kafama çekip çekip yatıyordum senin bu yaşadığını hepimiz yaşıyoruz asuyla ben 2 günlük hareket başlatık yarında daha sonrası için konuşuruz sende katıl hadiii

108.8 görmüştüm
dün :112 idi tartı
bu sabah :110.5

bakalım cumaya kaç çıkacam :)

bende çoğu zaman geç kalkıyorum ekmeği genelde sadece kahvaltıda yiyorum ama fazla kaçırıyorum kahvaltıdada ekmeksiz olmaz kii ( bana göre aman karataycılar duymasın ) şu 2 günü atlatayım sonrasında bir düzen oturtalım beslenmende değişiklik yaparsan haber ver ....

yeşil mercimeklerimi haşlıycamda benim yeşil mercimeklerim neden boncuk boncuk olmuyor arkadaşlar yapar salatasını çokda severim onlarınki boncuk boncuk olur benimki dağılır biraz fazlamı haşlıyorum neee

neyse eve bir süpürge çekeyim tembel işi geç kalkınca böyle oluyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…