Kızma kendine canım bak ben de aynı durumdayım inan her akşam aynı kararı alıp gündüz bozuyorum ben de üstelik 90 ı da geçtim : (herkes gitmiş ben geldimm...çok kötüyüm sonunda 90 nıda gördüm insan artıda olduğunu gördükçe yemege saldırırmı yaaa...isyanlardayım acayip şişim yatamıyorum uyku tutmuyo nefes alamıyorum yatakta resmen...kırıklıkta cabası...ağlayasım var ağlıyamıyom bile...bi hırsla sinirle 10 dakka bacak hareketleri yaptım göya şimdi hepten dökülüyom...nasıl toparlıcam ben yaa....her akşam pazarlık yapıyom anlaşıyom kendimle her sabah yeniden bozuyom...
ankara her zaman puslu bi havası olunca öle oluyo insanHangi ilkesin bilmiyorum ama havalar etkiliyor ruh halini ben de Öyleyim biraz
Belim sıkıntılı onla uğraşıyorum fizik tedavi için merkez araştırıyorum
Evet haklısın canım seviyorum Ankara'yı ben amaankara her zaman puslu bi havası olunca öle oluyo insangeçmiş olsun daha öncesinde bi rahatsızlığın var mıydı belinde
Bizim burda kablo nnet yok süper online yok fiber yok. Sistem döşenmemiş. Kablonet olsa kampanyası var tv ve interner 29 tlKablonet canım
ben yatayım artık pek uykumda yok. telefondan bakınırım artık burnum akıyor grip olucam gibii... iyi geceler Allah rahatlık versin
Bende kapattım ışıkları, sondumu benimkide: )
Huu sabah oldu. Açın bakayım ışıklarımeyranın ışık da söndü: )
Bugün de ekmek yemeyelim o zaman ben de bugün karar aldım başladım inşallahuff bende nasıl vericem bu kiloları diye düşünüyorum. bu ara psikolojim bozuldu. yılbaşına kadar en az 3 kilo daha vermem lazım. 110 u devirmem gerekiyor. ekmekten bir türlü vazgeçemiyorum. bende her akşam söz veriyorum kendime sabah yine yemeye devam. motive olmam lazım. ekmek yemeyeceğim kesiiiiiiiinnnn.
aman zorlama kendini kötüye gitmesin sen de mi ankaradasnEvet haklısın canım seviyorum Ankara'yı ben ama
Belim arada tutuluyordu fıtık çıktı bu arada bir coştu nedense
Bugün de ekmek yemeyelim o zaman ben de bugün karar aldım başladım inşallah
Ekmek ve tatlı hamurişi yasak epeyce bir süre
Ankaradayım ben deaman zorlama kendini kötüye gitmesin sen de mi ankaradasn
Dayanışmadan olmaz zatenevet yemeyelim. dayanışma başlasın. oyyy bende birazdan toplantıya gidiyorum. sen nerde oturuyorsun İstanbulmu??
Bugün de ekmek yemeyelim o zaman ben de bugün karar aldım başladım inşallah
Ekmek ve tatlı hamurişi yasak epeyce bir süre
herkes gitmiş ben geldimm...çok kötüyüm sonunda 90 nıda gördüm insan artıda olduğunu gördükçe yemege saldırırmı yaaa...isyanlardayım acayip şişim yatamıyorum uyku tutmuyo nefes alamıyorum yatakta resmen...kırıklıkta cabası...ağlayasım var ağlıyamıyom bile...bi hırsla sinirle 10 dakka bacak hareketleri yaptım göya şimdi hepten dökülüyom...nasıl toparlıcam ben yaa....her akşam pazarlık yapıyom anlaşıyom kendimle her sabah yeniden bozuyom...
uff bende nasıl vericem bu kiloları diye düşünüyorum. bu ara psikolojim bozuldu. yılbaşına kadar en az 3 kilo daha vermem lazım. 110 u devirmem gerekiyor. ekmekten bir türlü vazgeçemiyorum. bende her akşam söz veriyorum kendime sabah yine yemeye devam. motive olmam lazım. ekmek yemeyeceğim kesiiiiiiiinnnn.
aynı sikletteyiz desene108.8 görmüştüm
dün :112 idi tartı
bu sabah :110.5
bakalım cumaya kaç çıkacam :)
orda 3 tane rakam var hangisindesin sen ? yalnız ben bir 20 kilo verdim yaaa bir takılma filan oldu buda bana bıtkınlık veriyor tabii bu durumu düzelticem yoksa bıraktığım an verdiklerimi .........aynı sikletteyiz desene
Dayanışmadan olmaz zaten
Ankaradayım ben
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?