Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Evet haklısın canım seviyorum Ankara'yı ben ama
Belim arada tutuluyordu fıtık çıktı bu arada bir coştu nedense

Geçmiş olsun ablam.
Eşinede geçmiş olsun, neyi var uşutmemi?

Bizim burda kablo nnet yok süper online yok fiber yok. Sistem döşenmemiş. Kablonet olsa kampanyası var tv ve interner 29 tl

Bizi bırakıp gidicen mi? Yoksa telden falan giricenmi?
Temizlik hazırlık yapıyormuşsun gunduz, eline sağlık.

Herşeyin hayırlısı olsun canım, sıkma canını....

Geçmiş olsun canım, dinlen bol bol.

hı hıı eminim zordur..bende öyle tahmin ediyorum zaten ama kendimi yenip oraya gidip geri dönmek zor geldi işte ne bilim...evdede zor işte...hani öyle bi yere bağlanırsam gitmişken işe yarasın diyetimide düzgün yapayım falan derim bi düzene sokabilirim belki diye düşünmüştüm...öyle işte...

sağolun ya iyiki varsınız...bende akşam gelince haşladım malzemeleri yarın başlıcam detoksa inş...umarım başarılı olabilirim...ama salatalığım yok koymasam olmazmı...

Sağol meyracım
Eşimin de ayağı ağrıyor arada oluyor böyle sıkıntıları iki gün dinlendi şimdi daha iyi

Canım benim bişey olmaz salatalıksız bizimki biraz disiplin olsun işte
Benim de salatalığım yok başka eksikler de var : ))
Maksat toparlanmak detoks bahane

Günaydınlaar benim grip biraz fena kötüye gidiyor sankiii bütün gece yatamadım burnunda tıkalıydı nefes alamayıncaa öyle oldu şu an limonlu ... Vs. Sıcak suyunu içiyorum bu günkü planım aynı dünki kahvaltımı yapıp günü çorba ve meyvayla tamamlamak ....

Geçmiş olsun canım

günaydın hanımlar nasılsınız

108 civarı tok karna 110 oluyo

dün ne yaptım bi bakalım
10 15 dk zumba
11.00: kahvaltı:4siyah zeytin,3 yeşil zeytin,yarım kibrit kutusu beyaz peynir,2 yumurta,3 yemek kaşığı fasulye piyazı,3/4 çay bardağı çiğ fındık,1 küçük turp,1 kase yoğurt, 1 kuru incir, 1 bardak çay
12:00: 15 dk kondüsyon bisikleti
15:00: 15 dk zumba
18:00 akşam yemeği:2 kepçe yeşil mercimek çorbası,yarım porsiyon bulgur pilavı,yarım porsiyon dana yürek,1/3 porsiyon mantar sote,6 biber turşusu,1 kase yoğurt,1 adet çiğ köfte,1,5 porsiyon salata,1 su bardağı süt, 2 incir dolması

2.5 litre su
1 bardak yeşil çay

selamun aleykum guzellerım
benım ınternet gıne gıtttı kardesıme geldım hersey benı baltalıyor ama ben yenıl mıycem nı ha ha
guzel gırısımler var sankı tam okuyamadım ama detoks falan çok guzel hareketler bunlar bende lahanalı bır su yapıyorum adnan saraç oğlunun bol vakıtte yazarım sıze bu arada ayça kayanın kıtabı geldı ve okundu çok çok mantıklı asla dıyet gıbı degıl oada tam anlamıyla başlıycam ınşallah gıtsın artık bu hain yağlar hepinizi çok seviyor ve kocaman öpüyorum

SElamün aleyküm...

ben akşam kötüydüm biraz başımda ağrıyodu ilaç almadan yattım sabah namaza nasıl kalktım bilmiyorum çok kötü başım ağrıyodu secdeye gidemedim nerdeyse ağlaya ağlaya namaz kıldım ve yattım..kızı babası hazırladı okula götürdü..bende küçük kızla yattım saat bir gibi az hafifleyince ağrım kalkıp namaz kıldım yumurta haşladım canım istemesede az peynirle yedim...sonraki öğünlerde ayran çorbasını yicem inş...şimdide yeşil çayımı içiyorum bide bol su içmeyi başarırsam şahane olucak.....

Canım benim bişey olmaz salatalıksız bizimki biraz disiplin olsun işte
Benim de salatalığım yok başka eksikler de var : ))
Maksat toparlanmak detoks bahane

haklısın ablacım...

geçmiş olsun canım...

selamun aleyküm güzeller
benim diyet falan hikaye oldu inşallah toparlanırım birgün
ocağım yok pizzamatikte yemek yapıyorum. beğendiğim ocak yokmuş fabrikayı arayacaklar varsa istanbuldan gelecek oda ne zaman gelir bilmiyorum. inşallah vardırda gelir .
kızlar beğendiğim set in linkini vereyim sizde bakın fikrinizi söyleyin

http://www.bekoyetkilisatici.com/images_buyuk/f69/Beko-Style-Beyaz-Ankastre-Set_2769_1.jpg
Dafi nasıl gidiyor tadilat işleri
Beğenip gitmişsin yine

dafi dünde beğenip gitti yorgun ve yoğun herhalde tadilat işleri filan zor hemde kış oluşu daha bir zorluk bence
sağolun kızlar inanın zamanım olmuyor. ev felaket durumda bir arpa boyu ancak ilerledik.. küçük kaynım belim ağrıyor dedi öğleye kadar gelmiyor dükkana. burda çalışan kaynımda dükkanda oyalanıyor öğleden sonra geliyor iki tık tık edip gidiyor . biteceği falan yok işin oynatmaya az kaldı.

geçmiş olsun canım .. bu günlerde herkes hasta. bende biraz kırgınım sanki bütün kemiklerim ağrıyor.. iki gündür eşim rahatsızdı iğne falan yaptım açılmadı acile götürdük bugün iyi biraz az önce kalktı işe gitti.

arkadaşlar herkese selam

ben bi iki hafta daha evde olucam büyük ihtimal hatta belki ay başına kadar tam bilemiyorum. Annem bende + eşimin babaannesiyle dedesi de geldiler onlarda kayınvalidemdeler. Annem gidince belki yine gelirim işyerine ama ne zaman gidicek hiç bilmiyorum. Listeyi yapma imkanım olmuyor. yapabilecek bir arkadaş var mı acaba. temelli de yapabiir alan arkadaş yada isterse idareten de alabilir. elimde olmayan sebepler yüzünden yapamıyorum listeyi. Biliyorum ki hepimizin en önemli motive sebebi listede yer almak listenin yayınlanması. Kusura bakmayın nolur

zeynepcim sanada çok geçmiş olsun canım

sağol ablacım....sanada allah kolaylık versin...evde uzun süren tadilat çok eziyetli ya...akraba olunca insan bişeyde diyemiyo...senin onları düşündüğün gibi keşke onlarda seni düşünse biraz...

y.o.l.c.u geçmiş olsun gürültüden mi oluyo agrı

sağol canım...yok ya gürültüye alıştık sayılırda bikaçgündür kırıklık vardı biraz dünde sinirden baya ağladım sinüzitimi azdırdı..akşam çok ağrıyodu ama dayanabiliyodum güzel bi uyku çekersem geçer diye ilaç almadan yattım sabah daha beter kalktım işte...sonra ilaç içtim ama çokta fayda vermedi şiddetini hafifletti sadece şimdi çok şükür sabaha göre daha iyiyim ama hala takatim yok yatıyorum...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…