Evet haklısın canım seviyorum Ankara'yı ben ama
Belim arada tutuluyordu fıtık çıktı bu arada bir coştu nedense
Bizim burda kablo nnet yok süper online yok fiber yok. Sistem döşenmemiş. Kablonet olsa kampanyası var tv ve interner 29 tl
Selamün aleyküm...
ben bugün bi hırsla viaportun orda bi spor salonu var oraya gittim..fıtness falan düşündüm...herşey iyi gibi bi girişte 15 lira ödeniyo iki ay ücretsizmiş...haftada ister iki gün ister üç gün...çokta heveslenmiştim...ama küçük kızı yanımda götürürüm diye düşünüyodum bırakıcak yerim yok...almıyolarmış...bi vesaitlik ama yakın mesafe...hevesim kursağımda kaldı..belki bahaneyle toparlanırım diyodum...olmadı...görümcem gelmişti kuzuyu onla gönderdim akşama bende gidicem anneme..sonrasında iki saat deli gibi sokaklarda turladım...çok canım sıkkındı..bi kitapçıya girdim kıza iki kitap aldım...markete girdim şaka gibi aç olmama rağmen canım bişey istemedi...ordan okula gidip kızın rehberlik öğretmeni ve sınıf öğretmeniyle konuştum eve geldim okul için kek yaptım...ama hala açım bişey yemek gelmiyo içimden iştahım yok...anormalim resmen...bi ortayı tutturamadım ya hep yiyom ya hiçç...günlük rapor sunmuşum gibi oldu ama bende havadisler böyle...
niyet ediyorum ablacım ama istikrar sağlıyamıyorum...
evet iyi olur katılsamda akşam evde olmıcam...malzemeler var aslında ama haşlamak lazım...belki erken gelirsek hazırlayabilirim...bide günlerim okadar karışıkki iki gün evdeysem üçüncü gün ya annemde ya k.validede ya biri geliyo...belkide oyuzden giremiyom diyet moduna...ister istemez tatlı yada hamur işi oluyo...
kızlar nerdesiniz nasıl gidiyor benim bugün güzel geçtiii biraz kabak çekirdeği yedim ama o adar kusur kadı kızında da oluyor
birde gripbim diyee ağzım sürekli kuruyor sürekli sıcak bişeyler içme gereği duyuyorum dolayısıyla içtiğim su fazlalaştı ama yinede siz grip olmayın
anlıyorum canım spor salonuna gidememek canını sıkmış ama çocuğu bırakıcak bir yerin yoksa en mantıklısı gitmemen çocuklar için çok tehlikeli spor salonları biz daha önce 3 arkadaş ve arda da çocuk götürüyorduk 3 kişi olduğumuz halde çok zor oluyordu ağırlıklar oluyor çocuklar onlarla oynama istiyor, yada sen bisiklete binerken aniden elini çalışan bir aletin içine filan soksa Allah korusun yada çocuğu oyalamak için abur cubur veriyorduk eline tv karşısına oturtuyorduk ondada spor salonu sahibi söyleniyordu yine öyle öyle salon sabibi çocuğa baktı biz spor yaptık ama yaşadığım için biliyorum çok zor ...
yaa bizde asuyla 2 günlük detoks sa benzer bişey yapıyoruz sonrasında düzen oturtmamız lazım diğer dediğin aile ortamları bizlerdede oluyor. mesella cuma günü gece oturmaya gidecem ama giderken birde tatlı yapmak istiyorum ama bakalım ....
Bizim de gelen giden trafiği yoğun oluyor olmasa da çocuklar var eşim ister bişeyler yapılıyor muhakkak
Ama iki günde biraz ödem bile atsak bize faydası olur bir rahatlarız sonrasında da sağlıklı beslenmeye çalışırsak yavaş yavaş yol alırız inşallah
Sağol meyracımGeçmiş olsun ablam.
Eşinede geçmiş olsun, neyi var uşutmemi?
Bizi bırakıp gidicen mi? Yoksa telden falan giricenmi?
Temizlik hazırlık yapıyormuşsun gunduz, eline sağlık.
Herşeyin hayırlısı olsun canım, sıkma canını....
Geçmiş olsun canım, dinlen bol bol.
Canım benim bişey olmaz salatalıksız bizimki biraz disiplin olsun iştehı hıı eminim zordur..bende öyle tahmin ediyorum zaten ama kendimi yenip oraya gidip geri dönmek zor geldi işte ne bilim...evdede zor işte...hani öyle bi yere bağlanırsam gitmişken işe yarasın diyetimide düzgün yapayım falan derim bi düzene sokabilirim belki diye düşünmüştüm...öyle işte...
sağolun ya iyiki varsınız...bende akşam gelince haşladım malzemeleri yarın başlıcam detoksa inş...umarım başarılı olabilirim...ama salatalığım yok koymasam olmazmı...
Geçmiş olsun canımGünaydınlaar benim grip biraz fena kötüye gidiyor sankiiibütün gece yatamadım burnunda tıkalıydı nefes alamayıncaa öyle oldu şu an limonlu ... Vs. Sıcak suyunu içiyorum bu günkü planım aynı dünki kahvaltımı yapıp günü çorba ve meyvayla tamamlamak ....
108 civarı tok karna 110 oluyoorda 3 tane rakam var hangisindesin sen ? yalnız ben bir 20 kilo verdim yaaa bir takılma filan oldu buda bana bıtkınlık veriyor tabii bu durumu düzelticem yoksa bıraktığım an verdiklerimi .........
olumsuz yazmıyorumda o yüzden noktalar
Canım benim bişey olmaz salatalıksız bizimki biraz disiplin olsun işte
Benim de salatalığım yok başka eksikler de var : ))
Maksat toparlanmak detoks bahane
Günaydınlaar benim grip biraz fena kötüye gidiyor sankiiibütün gece yatamadım burnunda tıkalıydı nefes alamayıncaa öyle oldu şu an limonlu ... Vs. Sıcak suyunu içiyorum bu günkü planım aynı dünki kahvaltımı yapıp günü çorba ve meyvayla tamamlamak ....
Dafi nasıl gidiyor tadilat işleri
Beğenip gitmişsin yine
sağolun kızlar inanın zamanım olmuyor. ev felaket durumda bir arpa boyu ancak ilerledik.. küçük kaynım belim ağrıyor dedi öğleye kadar gelmiyor dükkana. burda çalışan kaynımda dükkanda oyalanıyor öğleden sonra geliyor iki tık tık edip gidiyor . biteceği falan yok işin oynatmaya az kaldı.dafi dünde beğenip gitti yorgun ve yoğun herhalde tadilat işleri filan zor hemde kış oluşu daha bir zorluk bence
geçmiş olsun canım .. bu günlerde herkes hasta. bende biraz kırgınım sanki bütün kemiklerim ağrıyor.. iki gündür eşim rahatsızdı iğne falan yaptım açılmadı acile götürdük bugün iyi biraz az önce kalktı işe gitti.Günaydınlaar benim grip biraz fena kötüye gidiyor sankiiibütün gece yatamadım burnunda tıkalıydı nefes alamayıncaa öyle oldu şu an limonlu ... Vs. Sıcak suyunu içiyorum bu günkü planım aynı dünki kahvaltımı yapıp günü çorba ve meyvayla tamamlamak ....
selamun aleyküm güzeller
benim diyet falan hikaye oldu inşallah toparlanırım birgün
ocağım yok pizzamatikte yemek yapıyorum. beğendiğim ocak yokmuş fabrikayı arayacaklar varsa istanbuldan gelecek oda ne zaman gelir bilmiyorum. inşallah vardırda gelir .
kızlar beğendiğim set in linkini vereyim sizde bakın fikrinizi söyleyin
http://www.bekoyetkilisatici.com/images_buyuk/f69/Beko-Style-Beyaz-Ankastre-Set_2769_1.jpg
sağolun kızlar inanın zamanım olmuyor. ev felaket durumda bir arpa boyu ancak ilerledik.. küçük kaynım belim ağrıyor dedi öğleye kadar gelmiyor dükkana. burda çalışan kaynımda dükkanda oyalanıyor öğleden sonra geliyor iki tık tık edip gidiyor . biteceği falan yok işin oynatmaya az kaldı.
geçmiş olsun canım .. bu günlerde herkes hasta. bende biraz kırgınım sanki bütün kemiklerim ağrıyor.. iki gündür eşim rahatsızdı iğne falan yaptım açılmadı acile götürdük bugün iyi biraz az önce kalktı işe gitti.
zeynepcim sanada çok geçmiş olsun canım
y.o.l.c.u geçmiş olsun gürültüden mi oluyo agrı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?