Anladım telden bakadımda senin aklına yatımı acaba diye sorıyım dedim...ben şöle bi baktımda sakatlanmadan yapabilecek birini tanımıorum. benim bacak kasları kaldırmaz
evet evet 2 gayet ideal. ama aynı sitede zumbalar var. bir bayan yaptırıyor. kk da başka bir topicde çok faydalı olduğunu okumuştum bende indirdim. zorlamıyordaAnladım telden bakadımda senin aklına yatımı acaba diye sorıyım dedim...
Bizim kilodakiler için en ideali leslie 2 veya 3 gibi ....
Aayyy mide amelyatından yeni birimi öldüystameliyatından 270741 .!.:yok kız bu vakitte ne çkolatası uykum geldi zati.
yaza kaldı güze kaldı bizim kilolalar yine bize kaldı.
benden bişicik olmaz. hani diyolar ya kafada bitirmek ben o kafayı bir ara yedim galiba bulamıyorum çünkü. irade yok azim yok kararlılık yok. yok oğlu yok valla amaaaannnn
ameliyat işi iyiydi şu kadın ölmeyeydi. sanki kadını ben öldürdümherkes beni aramış bak kadın obezite ameliyatından ölmüş diye...
ve aleykümselam meyracım.Selamün aleyküm...
Bizim net bugünde yok.
Yolcu canım geçmiş olsun, acaba tansiyonunmu çıktıki?
Dafi abla sete baktım güzel, ama bence birde boschha bir bak mutlaka, bence genelde biraz pahalı olsada bu markanın ürünlerini çok beğeniyorum ben.
teşekkürler canım bu markayı hiç kullanmadım. siyah istemiyorum. beyazı varsa bakabilirim. aklımda olsun..Biz de eve tasınırken mutfağa teka ankastreden sectik siyahtı davlumbaz da teka Paslanmaz ve camdan yapılmış bulamazsan tavsiye ederim
sağol asucum. bugün aradı arkadaş. perşembeye elinizde olur demişler.İyi akşamlar
Geçmiş olsun Zeynepcim başağrısı çok zor geçmiştir inşallah
Daficim Allah yardımcın olsun işin zor
Ankastre setin güzel bence de istediğini bulursun inşallah
tartı yüzüne gülerde sanada moral olur inşallah canımİyi akşamlar
Nerdesiniz kızlar nasıl geçti gününüz
Benim detoks yine olmadı ama fena da geçmedi günüm sanki yarın tartı ne diyecek bakalım bugün az da olsa eksim vardı
sağol canım sanada çok geçmiş olsun.düzeldin mi biraz şimdi nasılsın ? geçmiş olsun ...
ben fena grip oldum yaa evde bişeyler içiyorum ama inş. dr. gitmeye gerek kalmadan atlatırım
kolay gelsin dafi zor gerçekden yaa hem mutfakla uğraşıyorsun hemde enişleyle birlikde hastalanmışsınız geçmiş olsun bu arada inş. grip olayın kötüleşmez benimki gibii başımda fena ağrıyor ...
ankastren güzelmiş gidip görüp mü beğendin yoksa neten veya katologdan mı beğendin teka ankestrelerin seçenekleri daha fazla gerçekden bi düşün istiyorsan kapaklar ne renk olcak neyse bittince resmini çekip at bize olur mu :)
hayırlı geceler kızlar
misafirlerim vardı şimdi yolcu ettim hemen buraya düştüm
ve aleykümselam meyracım.
canım benim bütün beyaz eşyam bosch tu eskilerden çok memnundum ama yenilerini eskisi kadar beğenmiyorum. köydeki eve ablam ev hediyesi bulaşık makinası aldı eskisi gibi değil..
teşekkürler canım bu markayı hiç kullanmadım. siyah istemiyorum. beyazı varsa bakabilirim. aklımda olsun..
sağol asucum. bugün aradı arkadaş. perşembeye elinizde olur demişler.
benim bekoya bakış sebebim birazda ödeme kolaylığından. bekocu eşimin arkadaşı.. hem yapabilecek birşey varsa yapar hem ödemede sorun yaşamayız.. hemde bekodan ne almışsam çok memnun kaldım ben.
tartı yüzüne gülerde sanada moral olur inşallah canım
sağol canım sanada çok geçmiş olsun.
iyi geceler canım.iyi geceler ben kaçar
sağol canım çok teşekür ederim. benim bulaşık makinam bosch çok güzel 16 senedir kullanıyorum çok memnunum hâlâ da çalışıyor. ama mutfağı yaparken düşündüm tezgah altını bu makinaya göre bıraksam bunu kaç sene daha kullanabilirim dedim ve tezgah altını ankastreye göre yaptırdım.bu makinamıda köye götürcem orda alt katta kullanırım.Hoşgelmişsin: )
Ablacım boschhta kalitenin son zamanlarda biraz duştuğunun bende farkındayım açıkçası, ama yinede kıyas yapıldığında yine ön kalite olduğunu düşünüyorum ben, bunlarıda sırf sana bir faydam dokunursa niyetiyle soyluyorum ablacım, hayırlısı olsun.
ve aleyküm selam canım...sağol ya tansiyon hiç aklıma gelmedi bakmadım bilmiyom yani ama ondan olsa anlardım sanırım...Selamün aleyküm...
Bizim net bugünde yok.
Yolcu canım geçmiş olsun, acaba tansiyonunmu çıktıki?
Dafi abla sete baktım güzel, ama bence birde boschha bir bak mutlaka, bence genelde biraz pahalı olsada bu markanın ürünlerini çok beğeniyorum ben.
sağol ablacım...bütün gün yattım..gün içinde aralıklarla 3 tane fortine içtim akşam baya düzeldi baş ağrım ama midenin anasını ağlattım tabi ilaç mideme dokunuyo bide detoks yapıyodum biraz açlıkta eklenince akşamıda mide ağrısıyla kıvranarak geçirdim sonra 1 bardak ılık süt içtim şimdi daha iyi gibiyim ama nekadar sürer bilmiyorum...İyi akşamlar
Geçmiş olsun Zeynepcim başağrısı çok zor geçmiştir inşallah
Daficim Allah yardımcın olsun işin zor
Ankastre setin güzel bence de istediğini bulursun inşallah
Canım sağol sayende bu 2 gün çok iyi oldu gerçekten. önceden söz vermiştim simit için
mecburen gidip yapıcam
Şimdi 2 pakett margarine 4 yemek kaşığı yoğurt katıyorum sonrasında tuz şeker ilave ediyorum mahlep 1 yemek kaşığı sirke ve kabartma tozunuda katıkdan sonra aldığı kadar un ilave edip yoğuruyorum hamurumu elde etikden sonra küçük küçük simitler yapıp önce yumurta akına sonra susama barıp tepsiye diziyorum basit ve bereketli oluyor fazla kızarmasını beklememek lazım ama yumurta sarısı kulanmadığımız için kızarmadan pişiyor.
yav adam yazmış 63 kilodan 48 kiloya. ben gözümde canlandıramıyorum. bendemi bir sorun var anlamıyorum valla psikolojim bozuluyor. gidip çikolata yiyim mutluluk gelsin ...
ve aleyküm selam canım...sağol ya tansiyon hiç aklıma gelmedi bakmadım bilmiyom yani ama ondan olsa anlardım sanırım...
sağol ablacım...bütün gün yattım..gün içinde aralıklarla 3 tane fortine içtim akşam baya düzeldi baş ağrım ama midenin anasını ağlattım tabi ilaç mideme dokunuyo bide detoks yapıyodum biraz açlıkta eklenince akşamıda mide ağrısıyla kıvranarak geçirdim sonra 1 bardak ılık süt içtim şimdi daha iyi gibiyim ama nekadar sürer bilmiyorum...
ney 2 paket margarinmiiii.....hala kullanıyomusunuz margarini...ben 9 senedir evime sokmuyorum....tereyağıyla yapılmıyomu....
Şuan daha iyimisin?
Benim tansiyonum çıkınca genelde başımın ustu ağrır.
Belkide uşutmuşsundur.
Kilo bildirimi: 83.1
Midenede geçmiş olsun canım: (
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?