Eskiden yapmıştım ama hem unuttum hem sitenin düzeni Değişti canım ondan bilemedim
nerden yapacağım onu bir söylesen süper olur aslındaBence yaparsın, takıldığın yerde elimden geldiğince yardımcı olmaya çalışırım ablacım sana yeni düzen açısından yani.
Unuttum ben senin net problemini canımAy şuanda aksi gibi net yok telden giriyorum oyuzden zımbırtılar açılmıyo tabloyu bulup anlatsam sana: ((((
En son bende bilememiştim tabloyu duzen yine değişti diye, pcde net olaydı araştırır bulur gosterirdim sana ama şuan bu mumkun değil hiç: (((( telde açılmıyo ayarlar...
Naapsakki....
Unuttum ben senin net problemini canım
Yarın uğraşırım ben olmadı sadece listelerim bi şekilde
Estağfirullah canım ne demekTamam, kusura bakma: ((((
Canım sağol sayende bu 2 gün çok iyi oldu gerçekten. önceden söz vermiştim simit içinAdaşım tam detoks yapamasak da iyi oldu bu iki gün bizim için bence arkası da iyi gelir inşallah
Sen de yorma kendini canım arkadasın da yormasın ama seni hasta hasta
Bir de sorması ayıp nasıl yapıyorsun simidi
Kızım Cumartesi okulla geziye gidecek ben de yapayım yarın olmazsa poğaça yapan olur dedi ben de simit yapayımCanım sağol sayende bu 2 gün çok iyi oldu gerçekten. önceden söz vermiştim simit için
mecburen gidip yapıcam
Şimdi 2 pakett margarine 4 yemek kaşığı yoğurt katıyorum sonrasında tuz şeker ilave ediyorum mahlep 1 yemek kaşığı sirke ve kabartma tozunuda katıkdan sonra aldığı kadar un ilave edip yoğuruyorum hamurumu elde etikden sonra küçük küçük simitler yapıp önce yumurta akına sonra susama barıp tepsiye diziyorum basit ve bereketli oluyor fazla kızarmasını beklememek lazım ama yumurta sarısı kulanmadığımız için kızarmadan pişiyor.
Kızım Cumartesi okulla geziye gidecek ben de yapayım yarın olmazsa poğaça yapan olur dedi ben de simit yapayım
Ama 2 paketten çok olur değil mi ben 1 paket margarinle yapsam yeter mi sence
Yeter canım ayrıyeten 2 margarinle yapıp fazla geleni buzlukdada saklıyabilirsin kandil simitinden daha ufak yaparsan güzel olur çocuklar bayılır.Kızım Cumartesi okulla geziye gidecek ben de yapayım yarın olmazsa poğaça yapan olur dedi ben de simit yapayım
Ama 2 paketten çok olur değil mi ben 1 paket margarinle yapsam yeter mi sence
Tahmin et canım : )Kışın vakti geziye nereye gidiyorlar?: )
Geçmiş olsun hayırdır dr. Filan.....yarın dahiliyeye gitcem. benim durum net değil. kimse yapamazsa akşama yapmaya çalışırım listeyi.
Ne diyorsun bunun için 8 dk. Yapıpda memnun kalan var mı? bende iyileşeyimde şu spor işine bakayım ....
Tahmin et canım : )
Konya'ya gidiyorlar
Selam canım ne kusuru yoğunsun baksana bende anlamıyorum arkadaşlar düşünüyor olmadı alt alta yazıcaz artık. Sağlık olsun herkes iyi olsunda gerisi halolur sanada kolay gelsin misafirlerin varmış bizi unutma ama arada gel :)arkadaşlar herkese selam
ben bi iki hafta daha evde olucam büyük ihtimal hatta belkolsunda ualaaşına kadar tam bilemiyorum. Annem bende + eşimin babaannesiyle dedesi de geldiler onlarda kayınvalidemdeler. Annem gidince belki yine gelirim işyerine ama ne zaman gidicek hiç bilmiyorum. Listeyi yapma imkanım olmuyor. yapabilecek bir arkadaş var mı acaba. temelli de yapabiir alan arkadaş yada isterse idareten de alabilir. elimde olmayan sebepler yüzünden yapamıyorum listeyi. Biliyorum ki hepimizin en önemli motive sebebi listede yer almak listenin yayınlanması. Kusura bakmayın nolur
dahiliye canım hipotroid durumları.Geçmiş olsun hayırdır dr. Filan.....
ben şöle bi baktımda sakatlanmadan yapabilecek birini tanımıorum. benim bacak kasları kaldırmazNe diyorsun bunun için 8 dk. Yapıpda memnun kalan var mı? bende iyileşeyimde şu spor işine bakayım ....
oo mevlana şenlikleri var demiiiTahmin et canım : )
Konya'ya gidiyorlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?