Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Ay şuanda aksi gibi net yok telden giriyorum oyuzden zımbırtılar açılmıyo tabloyu bulup anlatsam sana: ((((
En son bende bilememiştim tabloyu duzen yine değişti diye, pcde net olaydı araştırır bulur gosterirdim sana ama şuan bu mumkun değil hiç: (((( telde açılmıyo ayarlar...
Naapsakki....

Unuttum ben senin net problemini canım
Yarın uğraşırım ben olmadı sadece listelerim bi şekilde

Adaşım tam detoks yapamasak da iyi oldu bu iki gün bizim için bence arkası da iyi gelir inşallah
Sen de yorma kendini canım arkadasın da yormasın ama seni hasta hasta
Bir de sorması ayıp nasıl yapıyorsun simidi
Canım sağol sayende bu 2 gün çok iyi oldu gerçekten. önceden söz vermiştim simit için
mecburen gidip yapıcam

Şimdi 2 pakett margarine 4 yemek kaşığı yoğurt katıyorum sonrasında tuz şeker ilave ediyorum mahlep 1 yemek kaşığı sirke ve kabartma tozunuda katıkdan sonra aldığı kadar un ilave edip yoğuruyorum hamurumu elde etikden sonra küçük küçük simitler yapıp önce yumurta akına sonra susama barıp tepsiye diziyorum basit ve bereketli oluyor fazla kızarmasını beklememek lazım ama yumurta sarısı kulanmadığımız için kızarmadan pişiyor.

Kızım Cumartesi okulla geziye gidecek ben de yapayım yarın olmazsa poğaça yapan olur dedi ben de simit yapayım
Ama 2 paketten çok olur değil mi ben 1 paket margarinle yapsam yeter mi sence

Kızım Cumartesi okulla geziye gidecek ben de yapayım yarın olmazsa poğaça yapan olur dedi ben de simit yapayım
Ama 2 paketten çok olur değil mi ben 1 paket margarinle yapsam yeter mi sence
Yeter canım ayrıyeten 2 margarinle yapıp fazla geleni buzlukdada saklıyabilirsin kandil simitinden daha ufak yaparsan güzel olur çocuklar bayılır.

Selam canım ne kusuru yoğunsun baksana bende anlamıyorum arkadaşlar düşünüyor olmadı alt alta yazıcaz artık. Sağlık olsun herkes iyi olsunda gerisi halolur sanada kolay gelsin misafirlerin varmış bizi unutma ama arada gel :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…