sağol canım....hasta olan kuzuları hasta olan tüm arkadaşlara geçmiş olsun bu arada
Biz de eve tasınırken mutfağa teka ankastreden sectik siyahtı davlumbaz da teka Paslanmaz ve camdan yapılmış bulamazsan tavsiye ederimselamun aleyküm güzeller
benim diyet falan hikaye oldu inşallah toparlanırım birgün
ocağım yok pizzamatikte yemek yapıyorum. beğendiğim ocak yokmuş fabrikayı arayacaklar varsa istanbuldan gelecek oda ne zaman gelir bilmiyorum. inşallah vardırda gelir .
kızlar beğendiğim set in linkini vereyim sizde bakın fikrinizi söyleyin
http://www.bekoyetkilisatici.com/images_buyuk/f69/Beko-Style-Beyaz-Ankastre-Set_2769_1.jpg
sağolun kızlar inanın zamanım olmuyor. ev felaket durumda bir arpa boyu ancak ilerledik.. küçük kaynım belim ağrıyor dedi öğleye kadar gelmiyor dükkana. burda çalışan kaynımda dükkanda oyalanıyor öğleden sonra geliyor iki tık tık edip gidiyor . biteceği falan yok işin oynatmaya az kaldı.
geçmiş olsun canım .. bu günlerde herkes hasta. bende biraz kırgınım sanki bütün kemiklerim ağrıyor.. iki gündür eşim rahatsızdı iğne falan yaptım açılmadı acile götürdük bugün iyi biraz az önce kalktı işe gitti.
SElamün aleyküm...
ben akşam kötüydüm biraz başımda ağrıyodu ilaç almadan yattım sabah namaza nasıl kalktım bilmiyorum çok kötü başım ağrıyodu secdeye gidemedim nerdeyse ağlaya ağlaya namaz kıldım ve yattım..kızı babası hazırladı okula götürdü..bende küçük kızla yattım saat bir gibi az hafifleyince ağrım kalkıp namaz kıldım yumurta haşladım canım istemesede az peynirle yedim...sonraki öğünlerde ayran çorbasını yicem inş...şimdide yeşil çayımı içiyorum bide bol su içmeyi başarırsam şahane olucak.....
.
selamun aleyküm güzeller
benim diyet falan hikaye oldu inşallah toparlanırım birgün
ocağım yok pizzamatikte yemek yapıyorum. beğendiğim ocak yokmuş fabrikayı arayacaklar varsa istanbuldan gelecek oda ne zaman gelir bilmiyorum. inşallah vardırda gelir .
kızlar beğendiğim set in linkini vereyim sizde bakın fikrinizi söyleyin
http://www.bekoyetkilisatici.com/images_buyuk/f69/Beko-Style-Beyaz-Ankastre-Set_2769_1.jpg
sağolun kızlar inanın zamanım olmuyor. ev felaket durumda bir arpa boyu ancak ilerledik.. küçük kaynım belim ağrıyor dedi öğleye kadar gelmiyor dükkana. burda çalışan kaynımda dükkanda oyalanıyor öğleden sonra geliyor iki tık tık edip gidiyor . biteceği falan yok işin oynatmaya az kaldı.
geçmiş olsun canım .. bu günlerde herkes hasta. bende biraz kırgınım sanki bütün kemiklerim ağrıyor.. iki gündür eşim rahatsızdı iğne falan yaptım açılmadı acile götürdük bugün iyi biraz az önce kalktı işe gitti.
İyi akşamlar
Nerdesiniz kızlar nasıl geçti gününüz
Benim detoks yine olmadı ama fena da geçmedi günüm sanki yarın tartı ne diyecek bakalım bugün az da olsa eksim vardı
slm kızlar bugün hamurişi detoksu yaptım resmen...çok yorgunum.
İyiymiş hamurişi detoksu da cuma öncesi zamanlama hatası olmuş gibi sanki : )slm kızlar bugün hamurişi detoksu yaptım resmen...çok yorgunum.
Yapan olmazsa ben yapmaya çalışayım becerebilirmiyim bilmem amaKızlar yarın kilo listesi ne olacak: (((((
Ve ben bu hafta sabitim aynı zamanda kilo bakımından.
slm kızlar bugün hamurişi detoksu yaptım resmen...çok yorgunum.
Adaşım tam detoks yapamasak da iyi oldu bu iki gün bizim için bence arkası da iyi gelir inşallah
adaş vallaha benim günüm çok hasta geçtiiisabah 8 gibii birbuçuk yumurtayla bir bardak süt içtim sonra saat bir gibi yine haşlanmış bir yumurta biraz peynir 2 salatalık yedim , ikindi gibii 2 tane Trabzon hurması yedim akşam yemeğindede 2 büyük tabak çorba içtim arpa şehriyeliydi akşam çayın yanınada bir avuç üzüm yedim bugünde güzel geçti sankiii
yarın öbürsügün gezmeler var hastayımda ama mecburen gitmem lazım birde sabah kahvaltıyada arkadaşıma gidecem yiğeninin nişanı var gel simit yap saçlarımı boya dedi ....
misafirin vardı senin dimii nasıl geçti neler yaptın neler yedin oda lazım arada bende yapıyorum hamur işi detoksu
Yapan olmazsa ben yapmaya çalışayım becerebilirmiyim bilmem ama
Eskiden yapmıştım ama hem unuttum hem sitenin düzeni Değişti canım ondan bilemedimElbette becerirsin ablacım estağfirullah.
perşembe günü detoks tartıya nasıl etki ederse. bakarsın 1 kilo gider ne gırgır olur ama:)
adaş vallaha benim günüm çok hasta geçtiiisabah 8 gibii birbuçuk yumurtayla bir bardak süt içtim sonra saat bir gibi yine haşlanmış bir yumurta biraz peynir 2 salatalık yedim , ikindi gibii 2 tane Trabzon hurması yedim akşam yemeğindede 2 büyük tabak çorba içtim arpa şehriyeliydi akşam çayın yanınada bir avuç üzüm yedim bugünde güzel geçti sankiii
yarın öbürsügün gezmeler var hastayımda ama mecburen gitmem lazım birde sabah kahvaltıyada arkadaşıma gidecem yiğeninin nişanı var gel simit yap saçlarımı boya dedi ....
misafirin vardı senin dimii nasıl geçti neler yaptın neler yedin oda lazım arada bende yapıyorum hamur işi detoksu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?