Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Selamün aleyküm...
Bizim net bugünde yok.
Yolcu canım geçmiş olsun, acaba tansiyonunmu çıktıki?
Dafi abla sete baktım güzel, ama bence birde boschha bir bak mutlaka, bence genelde biraz pahalı olsada bu markanın ürünlerini çok beğeniyorum ben.

Biz de eve tasınırken mutfağa teka ankastreden sectik siyahtı davlumbaz da teka Paslanmaz ve camdan yapılmış bulamazsan tavsiye ederim

İyi akşamlar
Geçmiş olsun Zeynepcim başağrısı çok zor geçmiştir inşallah
Daficim Allah yardımcın olsun işin zor
Ankastre setin güzel bence de istediğini bulursun inşallah

düzeldin mi biraz şimdi nasılsın ? geçmiş olsun ...

ben fena grip oldum yaa evde bişeyler içiyorum ama inş. dr. gitmeye gerek kalmadan atlatırım

kolay gelsin dafi zor gerçekden yaa hem mutfakla uğraşıyorsun hemde enişleyle birlikde hastalanmışsınız geçmiş olsun bu arada inş. grip olayın kötüleşmez benimki gibii başımda fena ağrıyor ...

ankastren güzelmiş gidip görüp mü beğendin yoksa neten veya katologdan mı beğendin teka ankestrelerin seçenekleri daha fazla gerçekden bi düşün istiyorsan kapaklar ne renk olcak neyse bittince resmini çekip at bize olur mu :)

İyi akşamlar
Nerdesiniz kızlar nasıl geçti gününüz
Benim detoks yine olmadı ama fena da geçmedi günüm sanki yarın tartı ne diyecek bakalım bugün az da olsa eksim vardı

adaş vallaha benim günüm çok hasta geçtiii sabah 8 gibii birbuçuk yumurtayla bir bardak süt içtim sonra saat bir gibi yine haşlanmış bir yumurta biraz peynir 2 salatalık yedim , ikindi gibii 2 tane Trabzon hurması yedim akşam yemeğindede 2 büyük tabak çorba içtim arpa şehriyeliydi akşam çayın yanınada bir avuç üzüm yedim bugünde güzel geçti sankiii

yarın öbürsügün gezmeler var hastayımda ama mecburen gitmem lazım birde sabah kahvaltıyada arkadaşıma gidecem yiğeninin nişanı var gel simit yap saçlarımı boya dedi ....

slm kızlar bugün hamurişi detoksu yaptım resmen...çok yorgunum.

misafirin vardı senin dimii nasıl geçti neler yaptın neler yedin oda lazım arada bende yapıyorum hamur işi detoksu

slm kızlar bugün hamurişi detoksu yaptım resmen...çok yorgunum.

: )))
Bugün bende öyle yaptım, yarınımıda bu akşamdan mahvettim tatlı leblebilerle.....
Çerezle....
Guleyimmi ağlıyım mı....
Neyse yarında gitti onumuzdeki maçlara günlere bakıcaz artık....

Adaşım tam detoks yapamasak da iyi oldu bu iki gün bizim için bence arkası da iyi gelir inşallah
Sen de yorma kendini canım arkadasın da yormasın ama seni hasta hasta
Bir de sorması ayıp nasıl yapıyorsun simidi

perşembe günü detoks tartıya nasıl etki ederse. bakarsın 1 kilo gider ne gırgır olur ama:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…