Haklısın canım ne diyim vurun banaaman sanki veripte 80 leremi düşmüşşş havalandırma şu asuyu valla bi hafta günleerde götürüyo sonra pastaları:))))))))))))))))
Zaman ne çabuk geçiyor ömür bitiyor haberimiz yok3 yıl bitiyo asu burda yaza
ve hala şişkoyuzzzZaman ne çabuk geçiyor ömür bitiyor haberimiz yok
Bugün gerçekleri pek bi vuruyon yüzümüzeve hala şişkoyuzzz
kısmet yaaa inşallahhh bellimi olur pazartesi tainler açıklanacak daha doğrusu doğuya gidip gitmicemiz hayırlısı terkedebilirim egeyi yena ağır bastık kız ikimiz ben doğu sen batı asu ortada iydik bak dengeliyoduk
Bugün gerçekleri pek bi vuruyon yüzümüze
5 dk ya geliyorum canlar
Benim boğaların meyve krizi tuttu biri de kalkıp almıyor gidip getireyim hemencik
yena nere kaçtınn kızzz
dafiii ne yaptınn mutfak bittimi
Hemen getireyim canımBenim canım da soğuk birşeyler istiyor...
Hemen getireyim canım
Soda olabilir mi limon da sıkayım mı
Hazırladım karışık meyve tabaklarını kendime de ayva aldım
Ayvayı yedik modundayım : )))
muşu şaşırdın bingöldü ora muşamı gitcemki:)))Ne çabuk zaman geçti yaaa inanmıyorum...Siz daha dün tokattaydınız sonra muş, sonra muğla...
Gerçekçi nursena...
Haklısın vişne soda da iyi oluyor bugünlük limonla idare et yarın kaynatayım vişneyi : )ay ne güzel olur valla...Balkonda var dı sodamız alıp içeyim..Gerçi vişne soda daha iyi ama neyssee..:)
Ayvayı sevemedim bir türlü boğazıma takılıyor yutamıyorum ben...
Afiye olsun asucuğuma...
o zamna ayvanın bide tatlısını dene üzeri kaymaklı bak bkalım boğazında kalıyomuay ne güzel olur valla...Balkonda var dı sodamız alıp içeyim..Gerçi vişne soda daha iyi ama neyssee..:)
Ayvayı sevemedim bir türlü boğazıma takılıyor yutamıyorum ben...
Afiyet olsun asucuğuma...
Yok bee öyle deme zayıflarız belkimuşu şaşırdın bingöldü ora muşamı gitcemki:)))
ben sanırım burdan zayıflayamadan malülen emekli olacam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?