- 21 Mayıs 2010
- 17.971
- 41.061
- 798
Öyle şeyler söylemeeeeo zamna ayvanın bide tatlısını dene üzeri kaymaklı bak bkalım boğazında kalıyomu
muşu şaşırdın bingöldü ora muşamı gitcemki:)))
ben sanırım burdan zayıflayamadan malülen emekli olacam
limonu ben sıktım buzluk poşetlerine doldurdum buz kapları na da koydum bardakların içine hazır dondurucudan alıp atıyorum 1 taneHemen getireyim canım
Soda olabilir mi limon da sıkayım mı
limonu ben sıktım buzluk poşetlerine doldurdum buz kapları na da koydum bardakların içine hazır dondurucudan alıp atıyorum 1 tane
Vay süpermiş akıllı ve hamarat hatunlimonu ben sıktım buzluk poşetlerine doldurdum buz kapları na da koydum bardakların içine hazır dondurucudan alıp atıyorum 1 tane
bana boğaz de mutfak de zaten salataya bile 1 kalıp yetiyo çok şıkta duruyo bardakta
Kolay gelsin yenacım
Takma kayınvalideni de uzak olsun varsın benimki daha da beter biliyorsun ama kardeşimin ki de tam tersi deli ediyor kızı herşeye burnunu sokuyor hiç huzur vermiyor
Estağfirullah canımız zaten şişmişiz biz: ))Takmıyorum desem yalan olur...Fazla takmıyorum artık...El gibi olması canımı sıkıyor arada...
hayat sadece keyifli günler,yemek ,içmek değildir çünkü..
Akrabaysak,aileysek sefasını da cefasını da çekeceğiz...Örneğin çok komik şeyler için arayıp gönlümü almaya çalışıyor...
Geçen nezle oldum arıyor kızııım kusura bakma noolur yeni öğrendim hastalandığını...
Ya benim derdim iki sümük akması,iki hapşırmak değil ki...Ama anlatamıyorsun işte... O yüzden kendimi anlatmaktan vazgeçtim artık...
Ayyyy şişirdim sizi kusura kalmayın....
O zaman size iyi geceler....muzkssss..
Anaaaam kaçırmışım sohbeti: ))))))
Öpüyorum yenam gitmeden seni..
Benim kız gelmek üzereymiş babası çıkacak şimdi almak için şükür kazasız belasız geldiler
Ben de öptüm yenacım hayırlı geceler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?