Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Gideyim de çamaşır asayım..Sonra da person of ınterestin 3. sezonuna başladım ona bakayım...

Yarın da kaynanamın gelme ihtimali varmış...
Tüm hafta aramaz gelmez çocuklar ne yapar sen işteyken yahut arada gidip şu oğlanı ben alayım öğretmeniyle konuşayım,ilgileneyim yok..Anlamıyorum yaaa..ben komşu çocuğunu bile merak ederim bunda tık yok...
Son bir yıldır hayatımız da çok ciddi değişiklikler oldu...Üstesinden gelmeye çalışıyorum bir şekil de herşey de olduğu gibi tek başıma...
Ne ara geldim bu konuya niye buraya yazdım anlamadım şimdi...Demek ki bastırdığım duygularımı yeterince bastırmamışım.:))

Kolay gelsin yenacım
Takma kayınvalideni de uzak olsun varsın benimki daha da beter biliyorsun ama kardeşimin ki de tam tersi deli ediyor kızı herşeye burnunu sokuyor hiç huzur vermiyor

Takmıyorum desem yalan olur...Fazla takmıyorum artık...El gibi olması canımı sıkıyor arada...
hayat sadece keyifli günler,yemek ,içmek değildir çünkü..
Akrabaysak,aileysek sefasını da cefasını da çekeceğiz...Örneğin çok komik şeyler için arayıp gönlümü almaya çalışıyor...
Geçen nezle oldum arıyor kızııım kusura bakma noolur yeni öğrendim hastalandığını...
Ya benim derdim iki sümük akması,iki hapşırmak değil ki...Ama anlatamıyorsun işte... O yüzden kendimi anlatmaktan vazgeçtim artık...

Ayyyy şişirdim sizi kusura kalmayın....

O zaman size iyi geceler....muzkssss..

Estağfirullah canımız zaten şişmişiz biz: ))
Anlıyorum seni takmamak mümkün değil hakkaten el gibi olması insanın canını sıkıyor bazen neyse dalmayım ben de bu konuya

aman en iyi kaynana ölü kaynana dicemde bizde kaynana olcaz haklısın yena da napcan allah elden ayaktan düşürüte bize muhtaç etmesinde napalım idare edicez ee sende arada gülerek laf sok bacım yaww babannesi hafta içi oğlan özlüyo falan de olmadı oğluna arattır alışsın az torun peşinde koşmaya

Benim kız gelmek üzereymiş babası çıkacak şimdi almak için şükür kazasız belasız geldiler
Ben de öptüm yenacım hayırlı geceler

Hehe aynı anda aynı şeyleri duşunmuşuz: )))))
İnş ablam, konyamın havası iyi gelmiştir ona eminim, bir başkadır memleketim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…