Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

hayırlı geceler güzeller
sohbetler edilmiş yetişemedim. yenacım nazik bacım benim sen çok ince ruhlusun herkes senin gibi değil malesef

nursenaa yine nereye gidiyorsuun otur işte yerinde ne güzel herşey taze taze her evin önünde seralar var. sıcacık memleketi bırakıp nereye gideceksin madem ayaklanmaya başladın bursaya gel bari

asuu kıscen geldimii

meyracım hoş geldin

kızlar benim net o kadar ağırlaşmışki sizi çookk geriden takip edebiliyorum. kağnı gibi birşey durduk yere ne oldu bilmiyorum. face böyle değil kk. ne girince böyle oluyor

Kızlar moralim çok bozuk. Maddi olarak sıkıntıdaymışız. Yarın net kapansın diye başvuru yapıcaz. Telefonda net var ama ne kadar gelebilirim bilmiyorum. Cumaları gelirim mutlaka
Üzülme canım hayat zor naparsın Allah sağlık huzur versin
Telefondan haberleşiriz yine canım

Geldi daficim şükür
Senin tadilat ne alemde sormaya korkuyorum ama
Bursa da güzel şehir gerçekten

Kızlar moralim çok bozuk. Maddi olarak sıkıntıdaymışız. Yarın net kapansın diye başvuru yapıcaz. Telefonda net var ama ne kadar gelebilirim bilmiyorum. Cumaları gelirim mutlaka

Geçmiş olsun canım, Allah sıkıntınıza kolaylık versin inş hayırlısıyla tez vakitte.
Teldende girersin merak etme canım.
Bak ben kaç gundur telden giriyorum, tabi pc gibi olmasada yinede idare ediyor. Bizi unutma....

Allah kolaylıklar versin canım. telden görüşürüz. Rabbim işinizi kolaylaştırsın, kazancınızı bereketlendirsin inşallah

Geldi daficim şükür
Senin tadilat ne alemde sormaya korkuyorum ama
Bursa da güzel şehir gerçekten
gözün aydın canım.
tadilat işini ne sen soorr ne ben söyleyim. eşimde pişman oldu abisine söylediğinede bırak ta diyemiyor. adam dalga geçiyor resmen bizimle bir tuvaletin taşını üç günde değiştirdi. istese 1 saatte yapar. bitirmiyor oynayıp duruyor. birde bana laf işittiriyor ''komşunuz sordu paraylamı yapıyorsun diye bende babamızın hayrına yapmıyoruz dedim'' diyor. 11 günde birtek bacayı kırdı yerini sıvadı. birde tuvaletin taşını değiştirdi. dolaplarıda büyük oğlu yapıyor. bir tarafını taktı diğer tarafın ölçüsünü dün aldı. bilmiyorum ne zaman yapar.

yaww bu nee hep ben yokken konuşuyonuz küsücem hee...hayret bişi...kimseye denk gelip iki muhabbetin belini bükemiyom arkadaş...

zaten sinir oluyom..bu komşuyu dövesim var fenaa...geçen silkeleme işi için kapısına dayandım...şimdide günlerdir gece gündüz bi taktak sesi..geniş bi havanda bişey dövüyo gibi..şuandada tepemde dikiş makinesi desem böyle ses yaparmı bilemedim nedir anlamadım ama adam akıllı kızıyom artık...pazartesi yöneticiyle konuşucam gerekirse şikayet edicem yeter yaa....hadi gündüz tamam ne yapıcaksa yapsın her gece 3 e 4 de kadar bu ses çekilirmi yaa...elime oklava alıp tavana tak tak vurasım var belki keser sesi....offf offff...

kazasız atlattım akşamı çok şükür inş yarınıda böyle atlatabilirim...

dafi ablacım Allah kolaylık versin....

nursenacım kızların iyi olmasına sevindim....

yenacım seni gördüğümede sevindim ama denk gelemiyoruz hiç...k.valideyide salla gitsin demek istememekle beraber dedim gittii...

bende istemiyomda egeyi napalım işte son doğumuz kaldı çocuklar küçükken gidelim gelelim istiyorum aslında okul sorun olur ilerde kısmet tabi pazartesi belli olucak belki 1 yıl daha kalırız bilemiyorum kiii

kızlar benim net o kadar ağırlaşmışki sizi çookk geriden takip edebiliyorum. kağnı gibi birşey durduk yere ne oldu bilmiyorum. face böyle değil kk. ne girince böyle oluyor
bence kilo aldın ondan zayıflasan kk hızlanır:)))
neden oluyokii acep bende normal
Geldi canım güzel geçmiş
Konya şekeri de almış neyseki 1 paket almış ama çok güzel
akşam akşam gitti 1 şeker miğdeye bide çayla dene sabah asum:)))

akrabadan ye iç alışveriş etme işte aman yabancı yapsa kızarsın akraba olunca kızamıyonda kolay gele

çocuklar iyi şükür

komşunada adam lazımmı gelelimm akşam 12 den sonra da olmazki allah akıl versin yenimi taşındılar

slm kızlar
bu hafta hiç giremedim
akşamada misafirim var
ikramlarımı hazırladım ortalık toparlıcam şimdi
emineyi babası dışarı çıkarttı bende fırsattan istifade işlere sarıldım
5 dk mola verdim size yazayım dedim inşallah iyisinizdir
geçmiş yapamıyorum öptüm hepinizi :-*

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…