Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

adaş olmadı yaaa bugünde hüsran

bide ben kışın suyu bayağı azaltım ondanda veremiyorum belkiii ama yok yok fazla yedim

Çayıma suyuna da çubuk tarzın koyuyorum insülini de dengeliyormuş
Bir de en az 1 fincan yeşil çay içiyorum suyu da bol bol içiyorum 3 ltye yakın bir spor yok işte

çubuk tarçın bende hergün kulanıyorum özelikle şu hasta olduğum günlerde kış çayımdada var :) yeşil çayda tüketmeye çalışıyorum ama içmediğim günde oluyor hanii...

Çok geçmiş olsun pek yapışgan çıktı bu seneki grip

sormaa bende öksürük yokda burun akıntısı var. kız öksürüyor ama...... spor görseli paylaşmışsın plank hiç yapmadım ben yapan var mı? zor görünüyor diğer leg raise hareketini hergün yapıyorum zaten tibet egzersizinin 2. hareketi o daha önce spor salonuna gitiğimdede yapıyordum spor hocası bir bayana en iyi gelicek hareket bu diyordu...

İyi akşamlar
Benim günüm de pek başarılı sayılmaz aslında yemek fazla yemedim ama Çekirdek çitledim biraz da tatlı türü şeyler attım ağzıma tek olumlu şey 2 fincan yeşilçay içmem oldu suyu da 2 lt civarı içmişimdir
Yarın bugünden daha güzel geçer inşallah
Haftayı az da olsa eksiyle tamamlamamız güzel olur

Plank ne kızlar ben bunu kesinlikle yapamam

denemek lazım az bir saniyeden başlıyor ben tibet yapmasaydım denerdim eğer hareketi yapabilirsen vazgeçilmezin olur yapanlar bayağı menün çünkü belki yakında bende spor salonuna başlarım yada yılbaşından sonrakii nişanı mı atlatsam diye düşünüyorum ayakkabım yok halaaa bir ayakkabı alaydım :))

Tekrar çok geçmiş olsun canım, aynı eşimde senin gibi fena, onda öksürükte var.
Kızınada çok geçmiş olsun.
Bu hafta eksi çıkabilirsin çunku grip olunca kilo vermiş olabilirsin canımcım.

yok meyracım iştahım hiç azalmadı korkumdan tartılmadım ama artıdayım hissediyorum

İnş ablam.
Bugün bence baya güzel geçmiş ama 2yeşilçay ve 2ltsu süper....

Son sozu cuma gunu tartı soylicek bakalım: )
İnş eksi söyler canımcım.

Kızlar karnımda pıtır pıtır hareketlenmeler var 3-5gundur: ))))
Acaba hamilemiyim düşüncesi sardı beni, olurmu olur yani: ))))
Hayırlısı bakalım, olumlu bişey olursa zaten hemen söylerim size: )
rahme düşer düşmez tekmemi atıyor kız. gerçi senin sıpışından beklenir gibime geliyor ne dersin?

yıl bitti ve ben hala 3 hanelerdeyim güya yıl sonu hedefim 99.9 du peh nerde

Önemli değil canım benim.

Çayıma suyuna da çubuk tarzın koyuyorum insülini de dengeliyormuş
Bir de en az 1 fincan yeşil çay içiyorum suyu da bol bol içiyorum 3 ltye yakın bir spor yok işte

Maşaallah.
Tarçın kan şekerini dengeliyor evet canım. Ama bence tarçında çok çok aşırıya kaçma çunku fazlası bobreği zorlayabilirmiş aklında olsun bu.

rahme düşer düşmez tekmemi atıyor kız. gerçi senin sıpışından beklenir gibime geliyor ne dersin?

Aynen: ))))))
Tekme değilde pıtır pıtır hareketlenmeler var, belkide uşutme gazıdır: ))))
Dr zaman....
Bu arada uyku konusunda şaka yaptım sana yanlış anlama sakın beni emi canımcım....

yıl bitti ve ben hala 3 hanelerdeyim güya yıl sonu hedefim 99.9 du peh nerde

Gün doğmadan neler doğar canım....

yok canım ne yanlışı doru söylüyorsun. buraya geldiğime göre sıpışlar uyumuştur. ee uyuttuysan bebelere uyu işte :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…