adaş olmadı yaaa bugünde hüsranAdaşım kızına da sana da Allah şifa versin
Ben de bugün epeyce yedim kahvaltıda ama saat 1 de yaptım kahvaltıyı akşama da geçiştireceğim inşallah yoksa bende de durumlar pek hoş değil bol sıvı alalım mideyi şişirelim
Çayıma suyuna da çubuk tarzın koyuyorum insülini de dengeliyormuş
Bir de en az 1 fincan yeşil çay içiyorum suyu da bol bol içiyorum 3 ltye yakın bir spor yok işte
Çok geçmiş olsun pek yapışgan çıktı bu seneki grip
niye uyuyucakmıydım ?
Plank ne kızlar ben bunu kesinlikle yapamam
Tekrar çok geçmiş olsun canım, aynı eşimde senin gibi fena, onda öksürükte var.
Kızınada çok geçmiş olsun.
Bu hafta eksi çıkabilirsin çunku grip olunca kilo vermiş olabilirsin canımcım.
İyi akşamlar
Benim günüm de pek başarılı sayılmaz aslında yemek fazla yemedim ama Çekirdek çitledim biraz da tatlı türü şeyler attım ağzıma tek olumlu şey 2 fincan yeşilçay içmem oldu suyu da 2 lt civarı içmişimdir
Yarın bugünden daha güzel geçer inşallah
Haftayı az da olsa eksiyle tamamlamamız güzel olur
denemek lazım az bir saniyeden başlıyor ben tibet yapmasaydım denerdim eğer hareketi yapabilirsen vazgeçilmezin olur yapanlar bayağı menün çünkü belki yakında bende spor salonuna başlarım yada yılbaşından sonrakii nişanı mı atlatsam diye düşünüyorum ayakkabım yok halaaa bir ayakkabı alaydım :))
yok meyracım iştahım hiç azalmadı korkumdan tartılmadım ama artıdayım hissediyorum
Meyracım hayırlısıyla Rabbim nasip etsin sana hamileliği inşallah canım vakti zamandır değil mi : )
rahme düşer düşmez tekmemi atıyor kız. gerçi senin sıpışından beklenir gibime geliyor ne dersin?Kızlar karnımda pıtır pıtır hareketlenmeler var 3-5gundur: ))))
Acaba hamilemiyim düşüncesi sardı beni, olurmu olur yani: ))))
Hayırlısı bakalım, olumlu bişey olursa zaten hemen söylerim size: )
yıl bitti ve ben hala 3 hanelerdeyim güya yıl sonu hedefim 99.9 du peh nerdeİyi akşamlar
Benim günüm de pek başarılı sayılmaz aslında yemek fazla yemedim ama Çekirdek çitledim biraz da tatlı türü şeyler attım ağzıma tek olumlu şey 2 fincan yeşilçay içmem oldu suyu da 2 lt civarı içmişimdir
Yarın bugünden daha güzel geçer inşallah
Haftayı az da olsa eksiyle tamamlamamız güzel olur
Selam kızlar
5333 diyetifena gitmiyor. Meyra teşvik ettiğin için cok tsk ederim. Bugun tahıl az yedim gerçi akşam tamamlarım
Aksama balık var et biraz geçecek umarım. Yarın azaltarak dengelerim
Meyve ve sütte sıkıntı yok
Ama bu sabah düne göre 700 gr artıdayım
Ben yine de hergun tartışmaya devam edeceğim daha motive oluyorum böyle
Çayıma suyuna da çubuk tarzın koyuyorum insülini de dengeliyormuş
Bir de en az 1 fincan yeşil çay içiyorum suyu da bol bol içiyorum 3 ltye yakın bir spor yok işte
Hangimiz ulaşabildik ki hedefimizeyıl bitti ve ben hala 3 hanelerdeyim güya yıl sonu hedefim 99.9 du peh nerde
rahme düşer düşmez tekmemi atıyor kız. gerçi senin sıpışından beklenir gibime geliyor ne dersin?
yıl bitti ve ben hala 3 hanelerdeyim güya yıl sonu hedefim 99.9 du peh nerde
rahme düşer düşmez tekmemi atıyor kız. gerçi senin sıpışından beklenir gibime geliyor ne dersin?
yok canım ne yanlışı doru söylüyorsun. buraya geldiğime göre sıpışlar uyumuştur. ee uyuttuysan bebelere uyu işte :)Aynen: ))))))
Tekme değilde pıtır pıtır hareketlenmeler var, belkide uşutme gazıdır: ))))
Dr zaman....
Bu arada uyku konusunda şaka yaptım sana yanlış anlama sakın beni emi canımcım....
Gün doğmadan neler doğar canım....
yok canım ne yanlışı doru söylüyorsun. buraya geldiğime göre sıpışlar uyumuştur. ee uyuttuysan bebelere uyu işte :)
kız senin varmı ihtimalGonlun nasıl istiyorsa öyle yap canım....
gece gece aynı benim çocuklar epemden inmiyolAr
kız senin varmı ihtimal
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?