Selam canım burcum yengeçolur canım, canın sağolsun.
: )))))))
canım mesajlarını gördümde ancak yazabildim kusura kalma, sen hep sor bana sormak istediğin olursa, elimden geldiğince yardımcı olurum ben hep: )
hemen başlamanada çok sevindim, hadi allah kolaylık versin inş: )
bu arada benim gibi sayan biri daha çıktı yaşasın: )
diyet kankam benim: )
1 büyük boy mandalina yada 2küçük boy mandalina 1porsiyon meyveye giriyor canım.
bence meyveyi kaçırmamışsın bu durumda.
aklında olsun 1küçük muzda 1porsiyon meyve.
sonra 1dilim ekmek 1tahıl gurubu, 1dilim ekmek aynı zamanda 2kesme şekere eşittir.
şimdi baklavayı kendimce hesapladığım halini söyliyim, doğrumu bilemem ama ben böyle hesap ediyorum: )
2dilim cevizli baklava eşittir: 1yağ gurubu, 3tahıl gurubu.
işte bende böyle şaşa kaldım: ) gidecek inş canım...
biz örnek olalım arkadaşlarda yapsın inş, canım oğulcuklarımda yapsın inş.....
hepimiz zayıflayalım inş böylece.....
iyi gidiyorsun takma kafana 7tahılı canım.
kanka senin burç neydi: )
geçmiş olsun canım.
ozaman arada burayı takipte kal canımcım....
Tilkinin dönüp dolaşıp geleceği yer kürkçü dükkanıdır: )))))
kurduğun zeytinlerinde hayırlı olsun, afiyetle yiyin inş.
Eşine geçmiş olsun meyracım sana da çoooook sabırlar diliyorum : )
Selam canım burcum yengeç
Bügünde sabah öğlen ve aralarda fena gitmedi aksama 1 tahıl 1 süt 1 et 2 meyve hakkım var umarım kaçırmam evde kek var malum canım gene çekebilir
Su an 2009 daki hamile kalmadan önceki kılodayım 82 ile evlenmiştim 2006 da umarım oraya kadar inerim 106 idim yaz öncesinde şimdi 97-98 oynuyor kılom
Insulin direnci tansiyon var umarım bu hastalıklar da bitecek desteğin için de teşekkür ederim
Umarım aynı motivasyonla devam edebilirim sadece spor yapamıyorum zayıflayınca cok sarkma falan olur mu diye düşünüyorum sıkılaşmak için yapmak lazım ama bu kılo ile yapamıyorum leslie 1 mile bile zorladı beni neyse biraz daha verirsem yaparım herhalde....
iyi akşamlar asucum.
meyracım eşine geçmiş olsun sanada kolay gelsin
Tek gözüm kapalı yazıyorum
Hepinize hayirli geceler iyisinizdir ins bende iyi olmaya calisiyorum son 1 aydir ve bu ay epeyce zorluyo artik cok agrim oluyo tadm tuzum yok gozumde cok buyudu hersey gelip yazmak bile canim istemiyo bazen ama hep aklimdasiniz 1 bucuk ay var doguma ocak sonuna ins. Opuyorum hepinizi dualarinizda unutmayin
Canım hamileliği sağlıkla tamamlayıp hayırlısıyla alırsın bebeğini kucağına inşallahHepinize hayirli geceler iyisinizdir ins bende iyi olmaya calisiyorum son 1 aydir ve bu ay epeyce zorluyo artik cok agrim oluyo tadm tuzum yok gozumde cok buyudu hersey gelip yazmak bile canim istemiyo bazen ama hep aklimdasiniz 1 bucuk ay var doguma ocak sonuna ins. Opuyorum hepinizi dualarinizda unutmayin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?