Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Selam canım burcum yengeç
Bügünde sabah öğlen ve aralarda fena gitmedi aksama 1 tahıl 1 süt 1 et 2 meyve hakkım var umarım kaçırmam evde kek var malum canım gene çekebilir
Su an 2009 daki hamile kalmadan önceki kılodayım 82 ile evlenmiştim 2006 da umarım oraya kadar inerim 106 idim yaz öncesinde şimdi 97-98 oynuyor kılom
Insulin direnci tansiyon var umarım bu hastalıklar da bitecek desteğin için de teşekkür ederim

Umarım aynı motivasyonla devam edebilirim sadece spor yapamıyorum zayıflayınca cok sarkma falan olur mu diye düşünüyorum sıkılaşmak için yapmak lazım ama bu kılo ile yapamıyorum leslie 1 mile bile zorladı beni neyse biraz daha verirsem yaparım herhalde....

Eşine geçmiş olsun meyracım sana da çoooook sabırlar diliyorum : )

sağol ablacım: )

M meyra geçmiş olsun canım

sağolasın.

önemli değil canım.
canım ben bu kiloları sporsuz verdim, sarkmada olmadı gerçekten.

iyi akşamlar asucum.
meyracım eşine geçmiş olsun sanada kolay gelsin

sağol ablam.

Bugün 1145 cal ile günü tamamladım ve gördümkü ben kendime ayırdığım her türlü kaçamak zamanı yemekle doldurmuşum. Kar kış demeden kendimi doldurmam gerek

Hepinize hayirli geceler iyisinizdir ins bende iyi olmaya calisiyorum son 1 aydir ve bu ay epeyce zorluyo artik cok agrim oluyo tadm tuzum yok gozumde cok buyudu hersey gelip yazmak bile canim istemiyo bazen ama hep aklimdasiniz 1 bucuk ay var doguma ocak sonuna ins. Opuyorum hepinizi dualarinizda unutmayin

allah yar ve yardımcın olsun inş canım...
bende seni öpüyorum.

günaydınn kızlarrr kahvaltımı yaptımm sporumu yapaıcam şimdi sabahları limonlu ılıks içmek baya fayda ediyo gün boyu tokluk veriyooo öpüldünüzzzz cuma günü tartıda böle olmam inşallah

Eklentiler

• 10406825_788440667875686_7921043266153787697_n.webp
    16,7 KB · Görüntüleme: 69
Canım hamileliği sağlıkla tamamlayıp hayırlısıyla alırsın bebeğini kucağına inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…