Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

canım insülin direncin ve tansiyonun içinde çok geçmiş olsun, inş onlarda tez zamanda hayırlısı ile geçerler.

merhabalar pek gelemedim hastayım dr. da gitmedim burnum hala akıyor halsizlik var öksürüğe çevirmedi diyee dr. gitmemekde hala direniyorum. kızımda hasta bayağı öksürüyor bu sabah okula gitme dr. gidelim dedim dr. gitmemek için okula gitti yarında fen sınavı var yine okula gider o kadar kış çayı içiyoruz çorbalar yapıyorum sarmısaklı , limonlu yinede düzelmedik ben değilde kıza canımı sıkıyor...

beslenmede kötü gidiyor cumaya 110 un 100 gr. altında çıksam sevinecem sabahda bayağı ekmek yedim puufff

yani bende durumlar böylee yılbaşından sonraki cumartesi kardeşimi nişanlıycaz bir koşuşturmaya gireriz artık cumartesi , pazar kızıma bişeyler bakarım kendime bişey almayı pek düşünmüyorum geçen yaz diktirdiğim hiç giymediğim gömleğim var onu daraltmam lazım...

canım seni hiç unuturmuyuz sağlıcakla bebeği kucağına alacağın günü bekliyoruz

günaydın hanımlar

günaydın tatlım spor var mı bugün iyi gidiyorsun takipdeyim

günaydınn kızlarrr kahvaltımı yaptımm sporumu yapaıcam şimdi sabahları limonlu ılıks içmek baya fayda ediyo gün boyu tokluk veriyooo öpüldünüzzzz cuma günü tartıda böle olmam inşallah

herhalükarda nurella sana lazım olucak benim kilomu cuma okuduğunda öyle bakarsın artık

Hayırlı günler
Cumaya iyice yaklaşırken bugünü daha hafif beslenerek geçirmek istiyorum
Nursena maşallah geldi senin azim böcükleri galiba

adaş merhaba o böcüklerden bende istiyoruum

selamün aleyküm...

a.s tatlım kahvemi aldım geldim eşin gripdi nasıl oldu geçmiş olsuun ...

Adaşım kızına da sana da Allah şifa versin
Ben de bugün epeyce yedim kahvaltıda ama saat 1 de yaptım kahvaltıyı akşama da geçiştireceğim inşallah yoksa bende de durumlar pek hoş değil bol sıvı alalım mideyi şişirelim

Selam kızlar
5333 diyetifena gitmiyor. Meyra teşvik ettiğin için cok tsk ederim. Bugun tahıl az yedim gerçi akşam tamamlarım
Aksama balık var et biraz geçecek umarım. Yarın azaltarak dengelerim
Meyve ve sütte sıkıntı yok
Ama bu sabah düne göre 700 gr artıdayım
Ben yine de hergun tartışmaya devam edeceğim daha motive oluyorum böyle

Çok geçmiş olsun pek yapışgan çıktı bu seneki grip

Canım kusura bakma topikten ben çıkmışım sen gelmişsin, sonradan gordum mesajını.
Eşim aynı canım, sağolasın.

Tekrar çok geçmiş olsun canım, aynı eşimde senin gibi fena, onda öksürükte var.
Kızınada çok geçmiş olsun.
Bu hafta eksi çıkabilirsin çunku grip olunca kilo vermiş olabilirsin canımcım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…