Sen de olmasan naparız bilmiyorum canımyettim ablam: )
Hafta içi mazeretsiz Paylaşım yapmayanları listeye almayalım diyorum ben
Selam canım burcum yengeç
Bügünde sabah öğlen ve aralarda fena gitmedi aksama 1 tahıl 1 süt 1 et 2 meyve hakkım var umarım kaçırmam evde kek var malum canım gene çekebilir
Su an 2009 daki hamile kalmadan önceki kılodayım 82 ile evlenmiştim 2006 da umarım oraya kadar inerim 106 idim yaz öncesinde şimdi 97-98 oynuyor kılom
Insulin direnci tansiyon var umarım bu hastalıklar da bitecek desteğin için de teşekkür ederim
Umarım aynı motivasyonla devam edebilirim sadece spor yapamıyorum zayıflayınca cok sarkma falan olur mu diye düşünüyorum sıkılaşmak için yapmak lazım ama bu kılo ile yapamıyorum leslie 1 mile bile zorladı beni neyse biraz daha verirsem yaparım herhalde....
canım seni hiç unuturmuyuz sağlıcakla bebeği kucağına alacağın günü bekliyoruzHepinize hayirli geceler iyisinizdir ins bende iyi olmaya calisiyorum son 1 aydir ve bu ay epeyce zorluyo artik cok agrim oluyo tadm tuzum yok gozumde cok buyudu hersey gelip yazmak bile canim istemiyo bazen ama hep aklimdasiniz 1 bucuk ay var doguma ocak sonuna ins. Opuyorum hepinizi dualarinizda unutmayin
günaydın hanımlar
günaydınn kızlarrr kahvaltımı yaptımm sporumu yapaıcam şimdi sabahları limonlu ılıks içmek baya fayda ediyo gün boyu tokluk veriyooo öpüldünüzzzz cuma günü tartıda böle olmam inşallah
Hayırlı günler
Cumaya iyice yaklaşırken bugünü daha hafif beslenerek geçirmek istiyorum
Nursena maşallah geldi senin azim böcükleri galiba
selamün aleyküm...
var var olmaz mı cuma acıklıcamgünaydın tatlım spor var mı bugün iyi gidiyorsun takipdeyim
Çok geçmiş olsun pek yapışgan çıktı bu seneki gripmerhabalar pek gelemedim hastayım dr. da gitmedim burnum hala akıyor halsizlik var öksürüğe çevirmedi diyee dr. gitmemekde hala direniyorum. kızımda hasta bayağı öksürüyor bu sabah okula gitme dr. gidelim dedim dr. gitmemek için okula gitti yarında fen sınavı var yine okula gider o kadar kış çayı içiyoruz çorbalar yapıyorum sarmısaklı , limonlu yinede düzelmedik ben değilde kıza canımı sıkıyor...
beslenmede kötü gidiyor cumaya 110 un 100 gr. altında çıksam sevinecem sabahda bayağı ekmek yedim puufff
yani bende durumlar böylee yılbaşından sonraki cumartesi kardeşimi nişanlıycaz bir koşuşturmaya gireriz artık cumartesi , pazar kızıma bişeyler bakarım kendime bişey almayı pek düşünmüyorum geçen yaz diktirdiğim hiç giymediğim gömleğim var onu daraltmam lazım...
canım seni hiç unuturmuyuz sağlıcakla bebeği kucağına alacağın günü bekliyoruz
günaydın tatlım spor var mı bugün iyi gidiyorsun takipdeyim
herhalükarda nurella sana lazım olucak benim kilomu cuma okuduğunda öyle bakarsın artık
adaş merhabao böcüklerden bende istiyoruum
a.s tatlımkahvemi aldım geldim eşin gripdi nasıl oldu geçmiş olsuun ...
merhabalar pek gelemedim hastayım dr. da gitmedim burnum hala akıyor halsizlik var öksürüğe çevirmedi diyee dr. gitmemekde hala direniyorum. kızımda hasta bayağı öksürüyor bu sabah okula gitme dr. gidelim dedim dr. gitmemek için okula gitti yarında fen sınavı var yine okula gider o kadar kış çayı içiyoruz çorbalar yapıyorum sarmısaklı , limonlu yinede düzelmedik ben değilde kıza canımı sıkıyor...
beslenmede kötü gidiyor cumaya 110 un 100 gr. altında çıksam sevinecem sabahda bayağı ekmek yedim puufff
yani bende durumlar böylee yılbaşından sonraki cumartesi kardeşimi nişanlıycaz bir koşuşturmaya gireriz artık cumartesi , pazar kızıma bişeyler bakarım kendime bişey almayı pek düşünmüyorum geçen yaz diktirdiğim hiç giymediğim gömleğim var onu daraltmam lazım...
Plank ne kızlar ben bunu kesinlikle yapamam
niye uyuyucakmıydım ?Kız sen daha uyumadın mı: PPPPP
: DDD
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?