Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

slm kızlar
sabah tartıldım 92.7 çıktım
başlama tarihimi bugün alıyorum
sabah: 2 haşlama yumurta, beyaz peynir, marul, avuç içimin yarısı kadar tavuk ızgaram vardı onuda koydum, 1domates,
2çatal menemen(arkadaş getirmiş) zeytini unutmuşum şimdi yazarken hatırladım, cevizde hepsini yiyemedim 3-4 ceviz anca yemişimdir vizite kalktık sonra oturamadık zaten yoğunduk öyle kaldı
öğle:kuru fasülye (eti azdı malum hastane yemeği pirinç pilavı vardı almadım onun yerine fasülyeyi 2 tabak aldım), turşu, yoğurt
iş çıkışı çarşıda işim vardı akşam yemeğini geç yicem diye 1 bardak süt içtim acıkmayayım diye iyimi ettim kötümü bilemedim
akşamda, 19da yedim mmercimek çorbası, karnıbahar az yağda kızartma ve yoğurt
umarım iyidir...

Annem aradıda ondan kayboldum birden kusura bakma canım.
Yok biz engelliyoruz ama olurmu olur işte: )
Rgl ağrısı gibi bir ağrı oluncada acabamı dedim, bakalım varsa ilerde belli olur zaten: )
kız ne biliyim bazen öyle cümleler kuruyorsunki sanki evlat hasreti çekiyorsunsanıyorum...

Hasret değil ama artık istiyorum bende.
Ben birde çok severim bebekleri çocukları kendimi bildim bileli, beni tanıyan herkes bilir bunu.
aman aman yok çok sevindim canım. benim kötü bir huyum böyle birinin bir eksiği bir isteği arzusu varsa sanki o başkasının değilde benim eksiğim isteğim arzummuş gibi olurum. elimden bişey gelsede merhem olsam derim

Ah canım benim çok sağol.....
Allah herşeyini güzel gonlune göre versin inş....

Hayırlı geceler.. Bana sigarayı bıraktırın
Ama bıktırmadan
otur bir kağıda kaleme hayatında önem verdiğin değer verdiğin herşeyi herkesi yaz. sonra yak bir sigara derin bir nefes al. aldığın her nefeste değer verdiğin şeylerin elinden gideceğini düşün. ve bir nefes sonra olmayacağını
çok acı verdi be. sigara içmiyorum ama şuan tekrardan bıraktım

hepimizin canım. sanada güzel birkız nasip etsin kapına geliriz gayrı bak çıtır kaynana olcam ben

İnş: )))))

Hayırlı geceler.. Bana sigarayı bıraktırın
Ama bıktırmadan

Hoşgeldin pinkom: **
Ben bıraktım bak 1,5sene oluyor.
Herşeyden önce sağlığına zararı olduğunu duşuncen sürekli olarak.
Sonra ben azalta azalta bıraktım, ve asla kesin bırakıyorum demedim, kesinlik olunca içme isteği oluşuyo.
Şuan keyfi haftalık 3-4 tane içerim, ama keyfi, buda bence içicilik sayılmaz.
Mesela günde 1paketmi içiyorsun, epey bir sure bunu 15taneye duşur, sonra yine epey bir sure 10a duşur, sonra 5, sonra 3, sonra2 ve 1....
Sonrada haftada 3-4taneye: ))))
Ben böyle bıraktım. Uzun zaman aldı ama.
Ortada bir gün tanımın olsun akşam ezanı ile başlayan ve biten.
Ve akşamdan daha yarınım var diyip az iç mesela.

Ya ayda 750 lira sigaraya veriyoruz, giden sağlık da cabası.
Hem çocuk olursa sağlıksız bir ortamda büyümesin istiyorum.
Bunları yarın bi deneyeyim bakayım..
Olmadı doktora giderim

Olmadı doktora giderim

750çok buyuk bir rakam...
Madden ve manen...
Çok iyi düşünüyorsun canım, inş Allah muvaffak etsin canım.
Olmazsa git tabi doktorada.

Olmadı doktora giderim
meyranınki benimkinden daha mantıklı sigarayı bırakıcam derken pskopata bağlatmıyım seni

750çok buyuk bir rakam...
Madden ve manen...
Çok iyi düşünüyorsun canım, inş Allah muvaffak etsin canım.
Olmazsa git tabi doktorada.
Amin canım, evet fiyatı duyunca acıdım paraya, sağlıksız olmak için para harcıyorum resmen

meyranınki benimkinden daha mantıklı sigarayı bırakıcam derken pskopata bağlatmıyım seni
Yok psikopat olmayayım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…