- 21 Mayıs 2010
- 17.971
- 41.061
- 798
Hoşgeldin ben de hala buralardayımMerhaba ben çok eskilerden bu gruba uyeydim hamilelikle 107 kilo lara çıkmış tim burda 76kiloya kadar düştüm tayinim hakkatiye çıktı bırakmak zorunda kaldım internet ve şartlar 2 yıl kızıma baktığı için orada kayinvalidemle yaşadım baya zordu döndüm ama diyete devam edemedim sağlık sorunları...... bugün tartildim 10.2 inşallah başlıyacak başkanlığın
stres oldukça geriliyorum elim ayağım dolanıyo sigara arıyorum 1 sene oldu ayda bir falan içtim yine elimi sürmedim diyemem tabi. evde boş boş takıldığımda sanki bişey eksikmiş gibi hissediorum hepNeden ki hazır kurtulmuşken başlamasan keşke
günaydın kızım anne sütü almayı bırakır bırakmaz sigaraya geri başlamayı düşünüyordum ben de
ben kaçamak yaparım yine arada meyraya özendimOlmazzzzz
ben kaçamak yaparım yine arada meyraya özendim
Psikolojik bunlar aslında.. Bizi sakinleştirmiyor, rahatlatmıyor biz öyle olduğunu düşünüyoruz. Onun yerine koyacak birşey bulsan?stres oldukça geriliyorum elim ayağım dolanıyo sigara arıyorum 1 sene oldu ayda bir falan içtim yine elimi sürmedim diyemem tabi. evde boş boş takıldığımda sanki bişey eksikmiş gibi hissediorum hep
adöndü zeyn: 38387432 .!.:Hoşgeldin ben de hala buralardayım
Eşin Yurtdışındaydı galiba değil mi
Hoşgeldin ben de hala buralardayım
Evet ama dondu oda sukurlerHoşgeldin ben de hala buralardayım
Psikolojik bunlar aslında.. Bizi sakinleştirmiyor, rahatlatmıyor biz öyle olduğunu düşünüyoruz. Onun yerine koyacak birşey bulsan?
Güzel parçayerinee sevememm parçasıı geldi aklıma: )
Kilo cetveli eee çıtır olunnca site gerek görmemiş :)ne tablosu kız: )
çıtır kız.....
hamilelikten dolayı zorla bıraktım ya içimde kaldıbaşlama canım yaaaa, zarar...
bari benim gibi haftada 3-4tane iç.
yok rahatlatıyo cidden yerini dolduramadı henüz hiç bişey bi de diyet yapınca abanamıyosun da tatlıya çikolataya sigara da sigara bananePsikolojik bunlar aslında.. Bizi sakinleştirmiyor, rahatlatmıyor biz öyle olduğunu düşünüyoruz. Onun yerine koyacak birşey bulsan?
asuman ablacım hani bazı dualar vardır ya sayılı olan, mesala 4444salatintefriciye, 41yasin gibi...
hıh bunlar gibi 10binfatiha duası diye bir dua varmı? biliyormusun sen?
rüyamda gördüm dünde.... merak ettim.
Duymadım ben meyracım bilmiyorumbaşlama canım yaaaa, zarar...
bari benim gibi haftada 3-4tane iç.
Amanın özleyecek başka bişey bulamadın herhaldeyok rahatlatıyo cidden yerini dolduramadı henüz hiç bişey bi de diyet yapınca abanamıyosun da tatlıya çikolataya sigara da sigara bananeo leş gibi sigara kokusunu özledim
Allah başka dert vermesinAmanın özleyecek başka bişey bulamadın herhalde
Allah ayırmasın bir dahaAsumanzeynep
Evet eşim yurtdisindaydi hafızanın süper valla ama döndü şükürler olsun
Şu sıralar sen rakipsiz görünüyorsun maşallahAllah başka dert vermesin
ben kendime rakip arıyorum zayıflama ve sporda kim bana rakip olcak biraz heyecan katalım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?