Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

slm kızlarrr
sabah: sahanda 2 yumurta, 8 zeytin, 1domates, peynir, marul, ceviz
öğle: yoğurtlu çorba,etli patates (patatesi yemedim içindeki etlerde 1 avuç yoktur) beyaz lahana sarması (pirinçliydi ama 2 tane yedim başka birşey yoktu yanınada 1 kaşık yoğurt koydular), sütlaç vardı almadım
akşam: çorba, taze fasülye, karalahana sarması (onu annem yaptı bulgurlu öğlen yemeği ne çıkacak bilmediğim için öyle denk geldi), yoğurt (akşam yemeğini şimdi pcyi kapatıp yicem daha oturmadık)
hemen menü yazayım dedim kızım uyuduğunda sohbete gelirim inşallah öptüm

hayırlı akşamlar güzeller
benim kp. geldi yanında internete girmek sorun . elime birşey alamıyorum. mutfak yok diye bir süredir getirmemiştik burnumuzdan getirdi. ev dağınık olunca kıyameti koparır zaten bu yüzden getirmiyorduk ama toparlanmamızı bekliyemedi. bütün dağınıklığı küçük odaya toplayıp kapıyı kapattım ama aradığımı bulmakta zorlanıyorum. yarın tezgah üstünün fayansları için usta gelicek. büyük ihtimal giremem yine. kızlar beni bu haftada aynı geçin.
hepinizi öpüyorum

Hiç sormasaydın iyiydi meyracım : )))

: ))))
şimdi baktım gugıla: )
hımm bizim etliekmeğe benziyomuş: )
bende tatlı türü sandımdı: )
haticecim yanında da bol ayran içeydin, en az 2-3su bardağı... iyi olurdu diyet açısından....
benim 5333le bunuda yiyoruz, sorun olmuyor hiç....
neyse topiğin iyiliği için 5333reklamınıda yaptıktan sonra artık ben susayım çünkü benimde halim kötüye gidiyo
cıvvıklıyı düşündükçe: ))))))

sağol ablacım sanada allah rahatlık versin, iyi geceler....

seabahar dönüş yapmadı henüz: (
acaba bu akşam dönüş yaparmı, topiktede tablonun açıklamasını yaparmıki demiştim içimden ama yapmadı henüz: (
belkide daha görmemiştir mesajımı o da olabilir.....
neyse hayırlısı bakalım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…