Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

kolay gelsin ablacım...
bu arada ablacım 10binfatiha diye bir dua varmı? biliyormusun? rüyamda gördümde merak ettim olup olmadığını.

bugün hava bir karanlıktıki sormayın kızlar gündüz, akşamda baya yağmur yağdı.
neyse gündüz baya sıkılmıştım havadan, sonra komşularımdan bazılarıda sıkılmış bana kahveye geldiler, aman iyi oldu vakit geçti.

Duymadım ben meyracım bilmiyorum
Sen de bırak artık şu sigarayı tamamen
Sukker sen de meyraya güvenme hiç o da bırakacak artık

Allah başka dert vermesin

ben kendime rakip arıyorum zayıflama ve sporda kim bana rakip olcak biraz heyecan katalım

önümüzdeki hafta içinse zayıflamada ben varım sana rakip: )
seni geçerim ben: )
aldım gazı: )
haftaya kiloda düelloya varmısın benimle?: )))))

canım özel olmazsa sen nerelisin?
ben melehat merak etti.

seni gülerek görmek beni mutlu etti kanka: )
bu arada bence bu hafta eksi çıkıcaksın sen kanka inş.....

Selam kızlar aksam meyveyi kaçırdım sabah artı çıkarmaz umarım diye düşünürken bir baktım sabah 97 kıloyum super ya
Meyra iyiki reklamını yaptın bu 5333 un kaç haftadır durma meylinde idim bu hafta resmen sıçrama yaptım sayende tekrar tesekkurler
Sen reklamı yapmaya devam et cok faydasını gördüm bu diyetin
Liste takibin yok istediğini yiyorsun sayarak tabii aksama neyin kaldı ise onu yemeğe çalışıyorsun sınırları asmanı cok güzel engelliyor
Artı her besinden dengeli de almış oluyorsun
Super bayıldım ben bu işe:)

Kızlar böyle giderse yaza kadar rahat 90ın altına düşerim değil mi imşallah motivasyonum düşmez de böyle gider
tebrikler canım çok sevindim :) kendine uygun beslenme şeklini buldun ben eminim yaza 90 ın altına rahat düşersin

Dün pek diyet yapamadım birtek öğle yemeği sağlıklı idi ama inanamadım tartı _400 diyor

tekrardan hoş geldiniz :) bence bugünkü güncel kilonuzu söyleyerek toploya girin....

sıkma canını suyumu yeterli içmedin acaba ? yeşil çay içiyorsun dimii ? bu şekilde aynen devam et haftaya daha farklı olur durum spor içinde tebrikler ne yapıyorsun ?

Günaydın bayanlar çıtır oldum ben

nasıl oldun arkadaşım bende olmak istiyoruum :))

daficim kolay gelsin bu tadilat işi seni çok yordu ve haklısın! biliyorsun dimiii bir günde takılan dolaplar var. senin dolapları yapanlara çok kızıyorum bayan olmadıkları için anlamıyorlar herhalde bir ev hanımı için mutfağın olmaması ne kadar zor . sabırlar diliyorum sana arkadaşım ....

Canım meşhur bir espiri varya diyetten öncemi sonramı ben bütün gün sağlıklı beslen sonra cık cık cık

Ben aslen sivaslıyım canım. Ama liseden beri kayserideyim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…