hayırlı akşamlar güzeller
benim kp. geldi yanında internete girmek sorun . elime birşey alamıyorum. mutfak yok diye bir süredir getirmemiştik burnumuzdan getirdi. ev dağınık olunca kıyameti koparır zaten bu yüzden getirmiyorduk ama toparlanmamızı bekliyemedi. bütün dağınıklığı küçük odaya toplayıp kapıyı kapattım ama aradığımı bulmakta zorlanıyorum. yarın tezgah üstünün fayansları için usta gelicek. büyük ihtimal giremem yine. kızlar beni bu haftada aynı geçin.
hepinizi öpüyorum
sağol meyracımkolay gelsin ablacım...
bu arada ablacım 10binfatiha diye bir dua varmı? biliyormusun? rüyamda gördümde merak ettim olup olmadığını.
sağol meyracım
hiç duymadım canım
aman Allah bozmasın ablam dün 1 bugün 2 başladık işteAfiyet olsun hasibecim sen de iyi gidiyorsun maşallah
Duymadım ben meyracım bilmiyorum
Sen de bırak artık şu sigarayı tamamen
Sukker sen de meyraya güvenme hiç o da bırakacak artık
Allah başka dert vermesin
ben kendime rakip arıyorum zayıflama ve sporda kim bana rakip olcak biraz heyecan katalım
Uykum vayyy
Selam arkadaslar yarın tartılma gunu umarım hepimiz biraz da olsa ekside oluruz
Bugun aksam için 1 et 1 tahıl 1 süt hakkım var
Umarım kaçırmam aksam gündüz iyi gecti.
Yarına Allah Kerim:)
Öpüyorum sizi...
Evet büyüdü ilkokul 1de sen nasılsınAllah ayırmasın bir daha
Kızın nasıl büyümüştür
tebrikler canım çok sevindim :) kendine uygun beslenme şeklini buldun ben eminim yaza 90 ın altına rahat düşersinKızlar böyle giderse yaza kadar rahat 90ın altına düşerim değil mi imşallah motivasyonum düşmez de böyle gider
Dün pek diyet yapamadım birtek öğle yemeği sağlıklı idi ama inanamadım tartı _400 diyor
günaydınn kızlar hayırlı cumalarr çok sıkıldı canımtartıda halbuse hem dikkat ettim hemde spor yaptım günlerimide hareketli geçirdim gene aynı kilom deliricem valla
kilom aynı sporum 200 dakka yeni gelen arkadaşlarım hoşgeldiniz
Günaydın bayanlar çıtır oldum ben
hayırlı akşamlar güzeller
benim kp. geldi yanında internete girmek sorun . elime birşey alamıyorum. mutfak yok diye bir süredir getirmemiştik burnumuzdan getirdi. ev dağınık olunca kıyameti koparır zaten bu yüzden getirmiyorduk ama toparlanmamızı bekliyemedi. bütün dağınıklığı küçük odaya toplayıp kapıyı kapattım ama aradığımı bulmakta zorlanıyorum. yarın tezgah üstünün fayansları için usta gelicek. büyük ihtimal giremem yine. kızlar beni bu haftada aynı geçin.
hepinizi öpüyorum
Birtür etli pideCıvvıklı ne?
Canım meşhur bir espiri varya diyetten öncemi sonramı ben bütün gün sağlıklı beslen sonra cık cık cık: ))))
şimdi baktım gugıla: )
hımm bizim etliekmeğe benziyomuş: )
bende tatlı türü sandımdı: )
haticecim yanında da bol ayran içeydin, en az 2-3su bardağı... iyi olurdu diyet açısından....
benim 5333le bunuda yiyoruz, sorun olmuyor hiç....
neyse topiğin iyiliği için 5333reklamınıda yaptıktan sonra artık ben susayım çünkü benimde halim kötüye gidiyo
cıvvıklıyı düşündükçe: ))))))
Ben aslen sivaslıyım canım. Ama liseden beri kayserideyim
önümüzdeki hafta içinse zayıflamada ben varım sana rakip: )
seni geçerim ben: )
aldım gazı: )
haftaya kiloda düelloya varmısın benimle?: )))))
canım özel olmazsa sen nerelisin?
ben melehat merak etti.
seni gülerek görmek beni mutlu etti kanka: )
bu arada bence bu hafta eksi çıkıcaksın sen kanka inş.....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?