Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Ben ince ruhlu bir hatunum ordan kaynaklı :)

E="74FRIDA, post: 38401125, member: 525733"]tebrikler canım çok sevindim :) kendine uygun beslenme şeklini buldun ben eminim yaza 90 ın altına rahat düşersin

tekrardan hoş geldiniz :) bence bugünkü güncel kilonuzu söyleyerek toploya girin....

sıkma canını suyumu yeterli içmedin acaba ? yeşil çay içiyorsun dimii ? bu şekilde aynen devam et haftaya daha farklı olur durum spor içinde tebrikler ne yapıyorsun ?[/QUOTE]
Kilom 99.9

selam herkese hayırlı cumalar kusura bakmayın uğrayamıyorum. kalple ilgili sıkıntılarım var acile gittim ağrıyla bir şey yok dediler. kardiyolojiye muayne oldum bir şey yok diyorlar. tansiyonum yükseliyor kalbim çarpıyor psikolojik olabilir diyorlar. bu ara zor günler geçiriyorum. panik atak gibi birşeyemi yakalandım bilmiyorum. sürekli kalp krizi geçiriyorum sanıyorum. bu ara pek uğrayamayacağım. ama cuma günleri kilo bildirimi için gelmeye çalışacağım. bugünkü kilom 111.5

selamunaleyküm hatunlar
nasılsınız hasta olanlara geçmiş olsun
ben de iyiyim şükür diyeti sorarsanız iyicene gibi bu ara takılmıştı iki ileri bi geri gidip geliyordum bende dukan tarzı bişiler yapmaya karar verdim araştırıyorum bi yandan
kilo : 82,2

Selamün aleyküm hanımlar nasılsınızz...en son cumartesi gece yazmıştım size pazar günüm diyet anlamnda başarılıydı fakat rüzgarda fena çarpıldım sanırım günlerdir ateşli kocaman bademcikli yatıyorum annem geldi bana ve çocuklara bakmaya bugün biraz daha iyiyim....şuan çok vaktim yok daha sonra uğramaya çalışıcam inş...bildirim yapaıp kaçayım..geçmişede sonra bakıcam inş...

kilom:87,2

herkese günaydııııın

107/106.1/-900

3 saat 25 dk spor

Hee zaten bırakmak istiyordum :))
isabet olmuş o zaman sırf ben içmiyim diye eşim de bıraktı sigarayı ondan otlanıyodum ne güzel

Ben senle başedemem iddiam yok ama bugün iyi geçti şükür
Artık bu saatten sonra sadece çay ve su
her günümüz böyle bol çaylı sulu geçsin o zaman

Spor yarışında bende varım
tamam hadi bakalım

offfff 45dkdır uğraşıyorum çözemedim tabloyu, zaten seabaharda pek bilmiyormuş, bildiği kadar anlattı özelden sağolsun, aman kafam şişti sonra tekrar bakayım, şimdilik almıyor kafam artık.
bu hafta elden geldiğince yapalım yine asuman abla listeleri, tamammı?
ben sonra açıklama yaparım sana.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…