Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Herkese merhaba öncelikle..

Sevgili Meyra,

Tablo sorununu çözebildim.
Ekte iki fotoğraf var. Birisi tablonun yapılmış hali, diğeri de komutlar.
Bir de mevcut komutlarla mevcut tabloyu burada mesaj olarak da yayımlayayım ki metodun doğru olduğu ispatlansın..

Önce tablomuz:
[TABLE="class: grid, width: 700, align: left"]

[TR]

[TD]2. Takım => Nöbetçi Kardeş[/TD]

[TD]8. Takım => 5. Takım & 3. Takım[/TD]

[/TR]

[TR]

[TD]3. Takım => 8. Takım[/TD]

[TD]9. Takım => 13. Takım[/TD]

[/TR]

[TR]

[TD]4. Takım => 6. Takım & 13. Takım[/TD]

[TD]13. Takım => 4. Takım & 9. Takım & 14. Takım[/TD]

[/TR]

[TR]

[TD]5. Takım => 8. Takım[/TD]

[TD]14. Takım => 13. Takım [/TD]

[/TR]

[TR]

[TD]6. Takım => 4. Takım[/TD]

[TD][/TD]

[/TR]

[TR]

[TD][/TD]

[TD][/TD]

[/TR]

[/TABLE]

Ve eklerimiz:

Tabloyla komutları karşılaştırılarak, formül döngüsünü anlayabilirsin.
Kolay gelsin, sevgiler..

Kızlar beN anlamadım tabloyu yine liste yapayım hiç yoktan ama yaparım diyen varsa lütfen yapıversin
Tabletten hiç beceremem ben

1. y.o.l.c.u......87.2......-2
  2. Berkuras......97.......-1.8
  3. Yst......106.6......-1.1
  4. Sukker......106.1......-0.9
  5. Meyra......82.6......-0.5
  6. 74FRIDA......109.4......-0.2
  7. Mavixsx83......111.5......-0.2
  8. Dafi......92.5......aynı
  9. Nursena......91......aynı
  10. Asumanzeynep......91.2......aynı
  11. Pinkstrap......60......aynı
  12. Asirenkler......94.6......aynı
  13. HasibeG......92.4
  14. Tebessüm77......99.9
  15. Dayko......82.2

elerine sağlık canım
kızlar tebrikler
Oh be yine ilk 3 girdim nanik nanik kimse beni geçemezki. Ah net gitmeseydi
tü tü tüüüü maşallah
ama acayip gaza geldim bak soda da fayda etmez haftaya görüşürüz
ayrıyetten tebrik ederimm

Uzun bir ara oldu ama cocuklar pespese hastalandilar.bu arada dukan a devam ediyorum.bu kadar kisa bir zamanda bu kadar kilo vermemistim hic.mutluyum verdigim kilolar motivasyonu mu arttiriyor.98.7 kg dan 91.5 a indim .amacim ilk etap olarak 89 olmak.bu kiloya insem solugu doktorda alacagim.hersey yolunda mi diye.artik daha sık girecegim.

ellerine saglik abla. o kadar yogunum ki bildirimde bulunmayi bile unutmusum. gerci gecen haftayla ayniyim.

cok yorgunum ve sinir sistemim cokmus durumda. kaynanamla altli ustlu oturuyoruz sayilir. ben ust caprazinda oturuyrm kaynnmin. annem bende onlardada kayinpederimin anne ve babasi var surekli ya onlar bende ya annem asagida bende gitmk zornda kaliyrm. hazir evdeyken oglumu wc ye alistrm dedim 17 gun olck bez baglamiyrm ama olmuyo inatla ya isiyo altina ya kakasini yapiyo aglaya zirlaya bikc kere wc ye yapti kakasini hepsi o kadar napcam bilmiyorum. baglasam mi tekrar yada baglamasam mi bilmiyrm cok yoruldum ne dogru bilmiyrm. kaynnmlarinda surekli cocugu uzme slkma demesi iyice cileden cikariyo. hee ilk gun annem indi ben inmedm kaynnm geldi kapiya dedm bugun inmiycez gitti yarim saat snra kaynpederm aradi getrmiycem lutfn dedm sonra vicdanm raht etmedi indirdm merdivnde kucuk gorumcem gelip cocugu alckmis girdm dedelern yaninda baya bi soylndim yani onlar olmasa cok buyuk olay cikckti.

oyle iste napcagimi bilemiyrm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…