Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Tuvaleti özendirmeyle ilgili müzikli,resimli kitaplar var,
Onlardan birer tane edin istersen...Yahut renkli stıckerlerden al tuvalete yaparsa kendisi bir tane yapıştırsın duvara,kağıda falan...

Tuvaleti özendirmeyle ilgili müzikli,resimli kitaplar var,
Onlardan birer tane edin istersen...Yahut renkli stıckerlerden al tuvalete yaparsa kendisi bir tane yapıştırsın duvara,kağıda falan...

dediklerini deniycem mutlaka. an itibariyla baktim kivraniyo goturdum oturttum wcye oturtmamla yapmasi bir oldu. yapar yapnaz anne hadi bana odul ver hadi bana supriz yap ben kakami wc ye yaptm falan. alkisladm sarildim sakladigim bi kumandali arabasi vardi onu cikardm verdm

Ohh iyi hadi sevindim...bir iki haftada anca öğrenir zaten...

Nurcum sen ne mezunusun.? Nerede çalışıyorsun.?

Canım oğlunun burcunu söylersen sana onu yönlendirme konusunda ufak tiyolar verebilirim.
Birde wc alışkanlığında sakın kızma, çunku wc alışkanlığı çok hassas bir dönem çocuklarda, ilerde psikolojik rahatsızlıklara sebep olabilirmiş wc alışkanlığında çocuklara kızmak yada zorlamak, bu donemde oldukça nazik yapıcı davranmak gerekiyormuş. Kendisinden bir parça çıkıyor gidiyor düşüyor olarak algılarlarmış kakayı mesela, belki çişide öyledir çişi bilmiyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…